honza71 Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 (upraveno) Ahoj, tak mi dovolte se pochlubit. Pár hodin jsou doma tyhle krásky. Vybral jsem verzi s datumem, protože ho prostě mít musím.(jinak to asi nejde ) Fotky nejsou nic moc, ale určitě časem udělám (tedy zkusím udělat) lepší a i něco napíšu. Teď si jen užívám tu radost !!! Upraveno 29. května 2010 uživatelem honza71 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Gratuluju, jsou to opravdu krásný hodinky. Taky na ně mám chuť, s prachama je to horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Parada! A s datumem! Skvela volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Volba která podle mě nemá žádná negativa a spoustů pozitiv!!!! Gratuluji!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Nádherné hodinky, navíc s datumovkou užij si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 No vida, dockal jsi se, gratuluju, tyhle hodinky maji fakt kouzlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Gratuluju, tohle jsou moje nejoblíbenější diversky, maj rodokmen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 pěkné, gratuluji, pro mě škoda datumu, ale když to pro tebe bez data nejde, tak je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Dobrá volba, jeden čas jsem o nich také přemýšlel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Gratulace! Vypadají výborně. A vypadá to, že ani nemají vnější AR, což je to hlavní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Gratulace! Vypadají výborně. A vypadá to, že ani nemají vnější AR, což je to hlavní! Jo s tím AR je to záhada. Prodejce mi dnes tvrdil, že nemají žádný. Na stránkách Longines píšou,že mají oboustranný. No a podle toho jak to vypadá a nejdou fotit tam fakt asi AR není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Blahopreji k nakupu nejhezcich Longin. Datum rovnez povazuji pro me za dulezity a tady moc nekrici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Jej no parada, tie sa budu nosit:-).... super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 nádherný kousek a upřímná gratulece,takže si je užívej a pak sem foukni nějakou malou recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Moc pěkné. Super hodinky mé oblíbené značky. Ať slouží ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Super! A pěknej řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 tak nerusivy datum je vzacnost, krasne su gratulacia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Tak sis konečně vybral . Krása, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Tak sis konečně vybral . Krása, gratuluji! Ale jo, trvalo mi to, já vím. Tenhle model však ''prověřil'' čas. To váhání a probírání se v té spoustě modelů se myslím vyplatilo. Jsem móóóc spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 z čeho je ten řemen ? snese se s vodou ? jinak krásné hodinky, já bych volil bez data, ale tady to tak neruší, dobrá volba, jo a dodej pořádné foto, ať se můžeme potěšit s Tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se