Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To mam radost! Me ty chronomaty taky prijemne prekvapily a diky tomu, ze na kuzi vypadaji paradne tak me uz ani nemrzi ten tah :) zacatkem tydne budu mit kaucuk tak jsem zvedavej jak to bude vypadat ;)

Odesláno
  V 5. 6. 2010 v 19:39, 'spiderer' napsal:

Baker dik :) Uz se tesim az se konecne dokopu ke koupi zrcadlovky s nejakymi skly abych mohl fotit zase trosku lip, nejak stagnuju a na kalendar se se stavajici technikou necitim :(

To je kravina, fotky jsou pekny, asi ten kalendar shodim ze stolu, kdyz budou takto uvazovat vsichni.

Odesláno

bandi - hodinky me bavej a mam pocit, ze to je zatim mozna to nejlepsi co jsem mel, celkove na me pusobi vybornym dojmem - jsou akorat velky, tezky, maji stopky, maji datum a neni na 4-5, maji rozumnou vodotesnost, je to Breitling, maji celkem velkej MI a tak.. jeste jsem zvedavej jak budou vypadat na kaucuku :) Kazdopadne pokud to dobre dopadne a nebudu mit roupy tak mam mozna na chvilku pokoj a nebudu muset resit hodinky na cervenec :) Fotak - vis, neni to jen kvuli hodinkam (i kdyz z 80% ano), clovek pak ma vice moznosti jak si s tim vyhrat..

Baker - neboj, ja neco poslu, ale nejak mi chybi invence a ty moje fotky me nejak nepresvedcujou, ze stojej za to aby se na ne nekdo dival :) Nastesti je tu spousta jinych borcu, kteri fotej mnohem lip nez ja :)

Odesláno

Tak ja si dovolim malinko negativni nazor. Ty Navitimery byly mnohem lepsi.........lepsi zpracovani, lepsi design, lepsi legenda, atd. Tyhle jsou samozrejme fajn, ale jsou hrozne tuctový, nuda. Podle me zapadnou do masy chronografu, nijak nevybocujou, nicim nezaujmou. Navic pro tebe je to stejne jen prestupna stanice někam Posted Image

Odesláno
  V 6. 6. 2010 v 6:20, 'Frantik' napsal:

Tak ja si dovolim malinko negativni nazor. Ty Navitimery byly mnohem lepsi.........lepsi zpracovani, lepsi design, lepsi legenda, atd. Tyhle jsou samozrejme fajn, ale jsou hrozne tuctový, nuda. Podle me zapadnou do masy chronografu, nijak nevybocujou, nicim nezaujmou. Navic pro tebe je to stejne jen prestupna stanice někam Posted Image

Samozřejmě, že jsou Navitimery mnohem lepší. Ale na Spíďovu neklidnou duši funguje jediný lék: uhodinkovat se k smrti. Snad pak jeho duševní "nepokoj" dojde ke konečné harmonii. ;)
Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)
  V 5. 6. 2010 v 20:45, 'spiderer' napsal:

Kazdopadne pokud to dobre dopadne a nebudu mit roupy tak mam mozna na chvilku pokoj a nebudu muset resit hodinky na cervenec :)

I ty šprýmaři :lol2: Dávám jim max měsíc B)

edit: Michale, měl jsi si nechat Moony, to byly tvoje nejplepší hodinky ;)

Upraveno uživatelem Ondra

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...