spiderer Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Jenom neco malo rychlocvaku z odpoledne, snad brzy nafotim i neco na co se bude dat divat..
spiderer Odesláno 5. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Mrakodrap - dik uz jsi mel na ruce Navi nebo jsou uz na stalo zabaveny )
mrakodrap Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Zrovna dneska jsem je měl. Jsou vážně parádní. Přítelkyně je má moc ráda a jsou to asi první hodinky, které ji takhle padly do oka.
Kalifx Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Chtělo by to kov. Ale jsou to moc pěkný hodinky. Jedny z charakteristických pro značku.
spiderer Odesláno 5. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2010 To mam radost! Me ty chronomaty taky prijemne prekvapily a diky tomu, ze na kuzi vypadaji paradne tak me uz ani nemrzi ten tah zacatkem tydne budu mit kaucuk tak jsem zvedavej jak to bude vypadat
Baker Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Ta druha fotka je moc pekna, jinak hodinky super.
spiderer Odesláno 5. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Baker dik Uz se tesim az se konecne dokopu ke koupi zrcadlovky s nejakymi skly abych mohl fotit zase trosku lip, nejak stagnuju a na kalendar se se stavajici technikou necitim
bandicoot Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 dobře jsi udělal, chlape, jsou boží, mají úžasnej retro nádech
Jakubisko Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Jak by řekl Facebook, to se mi líbí! :-)
Baker Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 V 5. 6. 2010 v 19:39, 'spiderer' napsal: Baker dik Uz se tesim az se konecne dokopu ke koupi zrcadlovky s nejakymi skly abych mohl fotit zase trosku lip, nejak stagnuju a na kalendar se se stavajici technikou necitim To je kravina, fotky jsou pekny, asi ten kalendar shodim ze stolu, kdyz budou takto uvazovat vsichni.
bandicoot Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Ty vole spajdy, jsou to perfekt fotky, kup si radši další hodinky místo předsádek Mě na takovýhle srandičky stačí digiťák od casia za 5 tisíc.
spiderer Odesláno 5. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2010 bandi - hodinky me bavej a mam pocit, ze to je zatim mozna to nejlepsi co jsem mel, celkove na me pusobi vybornym dojmem - jsou akorat velky, tezky, maji stopky, maji datum a neni na 4-5, maji rozumnou vodotesnost, je to Breitling, maji celkem velkej MI a tak.. jeste jsem zvedavej jak budou vypadat na kaucuku Kazdopadne pokud to dobre dopadne a nebudu mit roupy tak mam mozna na chvilku pokoj a nebudu muset resit hodinky na cervenec Fotak - vis, neni to jen kvuli hodinkam (i kdyz z 80% ano), clovek pak ma vice moznosti jak si s tim vyhrat.. Baker - neboj, ja neco poslu, ale nejak mi chybi invence a ty moje fotky me nejak nepresvedcujou, ze stojej za to aby se na ne nekdo dival Nastesti je tu spousta jinych borcu, kteri fotej mnohem lip nez ja
Frantik Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Odesláno 6. června 2010 Tak ja si dovolim malinko negativni nazor. Ty Navitimery byly mnohem lepsi.........lepsi zpracovani, lepsi design, lepsi legenda, atd. Tyhle jsou samozrejme fajn, ale jsou hrozne tuctový, nuda. Podle me zapadnou do masy chronografu, nijak nevybocujou, nicim nezaujmou. Navic pro tebe je to stejne jen prestupna stanice někam
Kalifx Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Odesláno 6. června 2010 V 6. 6. 2010 v 6:20, 'Frantik' napsal: Tak ja si dovolim malinko negativni nazor. Ty Navitimery byly mnohem lepsi.........lepsi zpracovani, lepsi design, lepsi legenda, atd. Tyhle jsou samozrejme fajn, ale jsou hrozne tuctový, nuda. Podle me zapadnou do masy chronografu, nijak nevybocujou, nicim nezaujmou. Navic pro tebe je to stejne jen prestupna stanice někam Samozřejmě, že jsou Navitimery mnohem lepší. Ale na Spíďovu neklidnou duši funguje jediný lék: uhodinkovat se k smrti. Snad pak jeho duševní "nepokoj" dojde ke konečné harmonii.
spiderer Odesláno 7. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Vsak ono to nejak dopadne Zatim jsem spokojenej, treba mi to vydrzi, na leto uz jiny hodinky kupovat nechci, uz me to meneni prestava bavit..
Návštěvník Ondra Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 (upraveno) V 5. 6. 2010 v 20:45, 'spiderer' napsal: Kazdopadne pokud to dobre dopadne a nebudu mit roupy tak mam mozna na chvilku pokoj a nebudu muset resit hodinky na cervenec I ty šprýmaři Dávám jim max měsíc edit: Michale, měl jsi si nechat Moony, to byly tvoje nejplepší hodinky Upraveno 7. června 2010 uživatelem Ondra
spiderer Odesláno 7. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Moony byly dobry, ale zivot jde dal
tombed Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Spajdy našel jsem ti hodinky na červenec, v srpnu pak můžeš absolvovat skotské střiky v Bohnicích...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se