Přejít na obsah

Představení nových členů Chronomagu

Doporučené příspěvky

Chcem požiadať o prepáčenie, že som sa tu nepredstavil. Toto forum som našiel vďaka chronomag.cz

Hodinky ma zaujímajú už dávnejšie ale až tu sa dozvedám veci ktoré som nevedel a ujasňujem si aké hodinky ma vlastne zaujímajú.

Snažím sa tu nazbierať čo najviac info, tak ďakujem všetkým ktorí odpovedali na moje otázky, a týmto chcem pozdraviť všetkých prítomných aj momentálne neprítomných.

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chcem požiadať o prepáčenie, že som sa tu nepredstavil. Toto forum som našiel vďaka chronomag.cz

Hodinky ma zaujímajú už dávnejšie ale až tu sa dozvedám veci ktoré som nevedel a ujasňujem si aké hodinky ma vlastne zaujímajú.

Snažím sa tu nazbierať čo najviac info, tak ďakujem všetkým ktorí odpovedali na moje otázky, a týmto chcem pozdraviť všetkých prítomných aj momentálne neprítomných.

vitaj, len pomalsie s tymi prispevkami :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj,jsem Stýf a zdravím všechny fandy hodinek.Na fórum jsem narazil při hledání informací o hodinkách Traser a technologii tritiového podsvícení.Zjistil jsem,že je zde zajímavé a poučné čtení.Hodinky vždy přitahovaly moji pozornost,ale moc jsem o nich nevěděl.Takže ze začátku následovalo hodně čtení,pak nákup Traser Super Sport a Archimede Pilot H, časem Seiko 5 Military a zatím poslední Steinhart Military ( tímto chci poděkovat Kubsonovi za vstřícný přístup při nákupu).Pak následovala registrace a první osobní setkání s členy na srazu v Olomouci-bezva akce.Zajímám se hlavně o vojenské a letecké hodinky,ale pořídil jsem si i ČSSR klasiku PRIM Sport I.,II.a pár starších ruských hodinek.Na závěr - jsem rád,že tady můžu s Vámi pobejt a prosím o shovívavost-jsem začátečník.Ještě omluva,tenhle příspěvek měl následovat asi hned po registraci.:taz:

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Inu, hezké brzké ráno přeji. Jsem absolutním nováčkem v oblasti hodinek ale již dlouho toužím po nějakém pěkném kousku. Je to už nějaké 3 roky co jsem obdržel quartzky Swatch Irony ke svým narozeninám, moc se mi tenkrát líbily a užíval jsem si je. Po G-Shock hodinkách od casia, které jsem dostal ještě jako malý a následném období bez hodinek, v důsledku okouzlení mobilním telefonem v kapse, to byla příjemná změna. Nyní bych chtěl postoupit k automatům, kinetikům či nějakému eco-drive strojku. Nejraději bych něco od seiko nebo citizen... Bohužel mé touze stojí v cestě překážka studentského kapitálu a tudíž jsem se rozhodl k Vám připojit zde na fóru. Abych se něco dozvěděl a mohl také prohlížet Váš velmi živý bazar :)

Budu moc vděčný za nějakou tu informaci nebo doporučení pro začátečníka, či případné doporučení kde výhodně nakoupit nějaké pěkné japonské hodinky :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Inu, hezké brzké ráno přeji. Jsem absolutním nováčkem v oblasti hodinek ale již dlouho toužím po nějakém pěkném kousku. Je to už nějaké 3 roky co jsem obdržel quartzky Swatch Irony ke svým narozeninám, moc se mi tenkrát líbily a užíval jsem si je. Po G-Shock hodinkách od casia, které jsem dostal ještě jako malý a následném období bez hodinek, v důsledku okouzlení mobilním telefonem v kapse, to byla příjemná změna. Nyní bych chtěl postoupit k automatům, kinetikům či nějakému eco-drive strojku. Nejraději bych něco od seiko nebo citizen... Bohužel mé touze stojí v cestě překážka studentského kapitálu a tudíž jsem se rozhodl k Vám připojit zde na fóru. Abych se něco dozvěděl a mohl také prohlížet Váš velmi živý bazar :)

Budu moc vděčný za nějakou tu informaci nebo doporučení pro začátečníka, či případné doporučení kde výhodně nakoupit nějaké pěkné japonské hodinky :)

Hele, nejseš náhodou Tombedův syn? :D
Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny,moje úchylka jsou hodinky.Při hledání nového kusu jsem narazil na tyto stránky,jsou super a děkuji za ně.Moc času do vánoc není,tak stále tu na foru hledám co by mě mohlo potěšit za kousek,momentálně uvažuji o Casio PRW-2000T-7ER   nebo  PRW-1300T-7VER  a PRW-1500T-7. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj všem. Já jsem na Chronomag vletěl nedávno se zájmem o smaltování ciferníků. Prostě jsem zadal do vyhledavače "smaltovaný ciferník" a byl jsem tu :D Teď mám trošku času se porozhlédnout a tak jsem objevil i toto představovací vlákno ;) Jmenuju se Radek a na ruce žádné hodinky nenosím. Problém je v tom, že hodinky, které se mně líbí jsou nad moje finanční možnosti a tak jednoduše nemám žádné. Mám totiž rád věci, na kterých je vidět, že si s nimi někdo vyhrál a třeba si při jejich výrobě i zatrhl nehet :) Jsem otrávený ze strojovek buch-buch a hotovo (a to nejenom u hodinek).

Co se mého smalto-ciferníkového vlákna týče, asi jsem vás trochu otrávil, že se nechci jen tak podělit o svoje smaltovací vychytávky. Jenže zkuste se zeptat obchodníka u koho nakupuje a komu to pak prodává, co vám odpoví? Tak to prosím neberte jako nezdvořilost. Jsou prostě věci, které bych na net nikdy nepověsil. Smaltování je moje jediná živnost.

Moje zájmy jsou tramping a horská cyklistika. A v tomhle čase z nouze i běžky, poněvač se tady u nás v Jizerkách bez nich pomalu nikam nehnete...

Zdar!

• Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

Ahoj všem příznivcům pohledného zápěstí! :thumbsup_anim:

Před časem mě na tyto stránky zaregistroval "gougy" (za což mu mnohokrát dík!) a od té doby, cca 2 měsíce s přestávkami, čtu jeden příspěvek za druhým. Musím říct, že jsem do článků vpadnul po hlavě a nedokážu se od stránek odtrhnout (nevím, jestli bohužel, či bohudík, to časem ukáže peněženka).

I přes varování, ať sem nelezu, zřejmě jsem se od "gougyho" nakazil. :suicide_anim:

Dnes mám skvělý den, protože jsem se domluvil s "benym" na rezervaci TAG Heuer aquaracer automatic 300M a už nemůžu dospat! Prý takhle to začíná...

Protože jsem tady záčátečník, dopoledne jsem pěkně bloudil a potácel se mezi profilem, diskusním fórem, nastavením atd., proto bych chtěl "Pavlu K." poděkovat za jeho pomoc při mých prvních krocích při kontaktování prodejce (opravdu dík!).

Jsem rád, že mi byly tyto profi stránky doporučeny, budeme se vídat častěji (doufám, že už v neděli budu mít prostor pochlubit se pro mě novými TAGami)!

Zdar a sílu všem, hodně zdraví a prodejů i koupí v novém roce!

Odkaz ke komentáři

Zdravím všetkých, ktorí čítajú tieto riadky, rozhodol som sa napísať moje prvé dojmy ako nováčika fóra. Hodinky ma bavili od detstva, či to boli digitálky, či mechanické.

Prvé drahšie boli v roku 2004 oblekovky ML Masterpiece Grand Guichet, potom TH Carrera CV2014 a najnovšie IWC Aquatimer 2000.

Priznám sa zaregistroval som sa iba preto, aby sa mi zobrazovali obrázky, nie za cieľom predávať či kupovať. Napriek tomu si myslím, že bez toho /50/ obmedzenia by bolo vlákno predaj pestrejšie, neobjavovali by sa tie isté kusy tak často.

Teraz som na dovolenke, vonku mrzne, lekár mi zakázal tenis, tak som napísal pár príspevkov. Dokonca mám aj ban za uverejnenie odkazu na fejky. Samozrejme v pravidlách sa na to upozorňuje, ale v mojom prípade nešlo o propagáciu hodiniek, skôr o ponúkané príslušenstvo, ktoré nedostať ani k originálom. Myslel som to ako varovanie pri kúpe použitých hodiniek, ale moderátor so šľachtickým titulom to posúdil inak /má na to právo/. Teraz vidím odkaz v podobnom zmysle na predajnom vlákne bez povšimnutia.

Na záver Vám prajem do nového roku veľa ďalších prírastkov /teraz myslím na ruky, ale kto potrebuje aj do rodiny/.

relativ

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

jsem mAra. Po zakoupeni novych hodinek (Festina - Tour de France 2010) jsem byl svym sefem a kamaradem upozornen na toto forum. Nasledne jsem od jednoho clena forka koupil Citizenky - do prace. A me mile zene jsem koupil tez Festiny. Tak jsem to tu procetl a rekl si proc se nepridat...

Tedy hodinarinu nedelam, jedine v cem muzu nabidnout svou pomoc - uz 5 let prodavam v elektru (televize atp.) tedy nebojte se na me obratit s radou...

mAra

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...