YPO Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 no vida ....... lepší než vanoční flejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Vraby, Long - včera jsem přemlouval jednoho idiota, aby si nechtěl nechat smazat profil. Přemlouval jsem ho pouze jednou. To hovado blbé mi potvrdilo, že si chce neshat profil smazat, načež se pro jistotu vrátilo dnes ráno pod nickem Strom. Takže zase spousta práce s mazáním, blokováním IP atd ... Kurva, připadám si tady jako v mateřské školce. Tak si ty mateřský postupy zkouším na Ypovi ...měl bys rozlišovat dvojí identitu a dvojí identitu ...... druhou identitu ke které se kdokoli přizná není dvojí identita, ale jenom jinej nick ..... identita je stejná ...... až budeš mít někdy čas, tak se podívej kdo všechno tu má dvojí identitu .... tu opravdovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak Žížala má po žížalkách. Pevně věřím, že i při Ypově inzerované rozpolcenosti mu bude stačit jeden nick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 YPO víš vůbec kolik jsi tady měl nicků ? Já už se v tom ztrácím. (+_+) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 YPO víš vůbec kolik jsi tady měl nicků ? Já už se v tom ztrácím. (+_+)nevím ....ale ví to hasič .... už si pro tebe jede ..... říkal, že si tě dá k snídaní protože se mu líbíš ..... máš prej ramena jako kapr mezi vočima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Nejsem jeho typ,trochu jsme komunikovali a je moc tajemnej jak ho sundal vojta. :-! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Nešlo by prosím hodit par posledních příspěvků do zumpy? Tohle bylo docela pěkně vlakno pro novacky... Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Za to bych se asi taky přimluvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 ... spíš poslední tři stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ve svém dnešním příspěvku jsem použil několik invektiv na adresu člena km.kmk. Tímto se mu upřímně omlouvám, Díky kuncákovi jsme si promluvili po telefonu a řada věcí se vysvětlila. Jediné, co nejde vrátit, je smazaný původní profil. Škoda. Proto prosím všechny , do budoucna, než mne požádáte o smazání profilu - vydechněte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak smazni kretenka! Kdyz je to nevratne........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ve svém dnešním příspěvku jsem použil několik invektiv na adresu člena km.kmk. Tímto se mu upřímně omlouvám, Díky kuncákovi jsme si promluvili po telefonu a řada věcí se vysvětlila. Jediné, co nejde vrátit, je smazaný původní profil. Škoda. Proto prosím všechny , do budoucna, než mne požádáte o smazání profilu - vydechněte :-)A ten ban uz neplati, kdyz kolega vesele behem dneska prispiva? http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/66808-kmkmk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ukončen. Vykoupil se budoucí prací pro fórum :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak tu komedii tady promázni a jede se dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ukončen. Vykoupil se budoucí prací pro fórum :-)Tak to jo... vse zapomenuto. Jelikož již delší dobu nemůžu vnitřně strávit způsob vedení fóra Bertem, tak jsem po tomto jeho, ve srovnání s tolerováním příspěvků v žumpě apod., zbytečném kroku požádal o zrušení mého účtu... Jistě, za Patrika bylo IMHO lépe, fórum mělo úroveň a bylo více o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Věř mi, a dokonce jsi k tomu odcitoval ten správný příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 no ja uz tomu taky prestavam rozumet, ale co, ty jsi majitel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Se mi líbí, kolik lidí tady majiteli kecá do řízení Na tos nebyl zvyklý co, Berte? Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 šipkaři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tady by se na uživil psycholog fóra, někteří membři jsou jasní do programu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se