mechano Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Minulá neděle, cca 400m. Teda to mě štve, musím přiznat, že to nepoznávám. Kde to je?
Gilius Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 já si ho vyplavuju takhle : Je to ze setkání lidí věnujících se boji se zbraní,full-kontakt(něco ve stylů setkání DogBrothers - žádní rozhodčí,žádná pravidla,žádné trofeje. Pravidlo je jen jedno : Zůstat přáteli i na konci dne).Fotka je blbá....ten s ovázanou nohou jsem já,ten druhej je Borek Belfín-jeden z nejlepších šermířů v republice.Vytřel si se mnou pr*el.......
wave ceptor Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Bravo včelaři,fakt by to chtělo lepší foto
Gilius Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Bravo včelaři,fakt by to chtělo lepší foto ..... lepší nemám. Se tam hlavně fightilo. EDIT - kdyby to někoho zajímalo,tak tady a tady je nějaký report z akce.
Jarett Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Jeden z mnoha oblíbených "kurzů přežití v letní přírodě" naší katedry Rekreologie ... voda v lomu měla cca 12st.
budo Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 (upraveno) Tak nevím do jaké míry to kdo bude brát jako adrenalinový sport, ale já měl adreanlin vyplavenej řádně... Edit: jo a v té době na ruce Tissoty podle fotky to vypadá, že krokodýl má vytrhané zuby ........ EDIT: Jarett: zkus plavani v zimni rece, taky dobry .... -) viz. tady, když jsem přesvědčil kamarádku ..... btw. za adrenalin to nepovažuju .... Upraveno 25. července 2010 uživatelem budo 1
cubic Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 Minulá neděle, cca 400m. Znojmo vydím tě dvojmo. Jsi ze Znojma a okolí nebo jen dovolená?
cody Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) Posledni dobou nejvetsi adrenalin mivam o vikendech na airsoftu. Kdyz jsme si vzajemne predvadeli sve zbrane, nejakej kluk to fotil a neco z toho mi poslal mejlem. Citat: "V roce 1993 jednotky US spustily vojenskou operaci v Somálsku, v Mogadišu. Jednotky Delta Force a Rangers byly vyslány zajmout somálské vůdce a nastolit pořádek". Zkusili jsme si v airsoftove praxi spolupraci armad Nato. Zucastnili se USA, GB, DE, CR, cca 40 lidi. Muslimu bylo cca 50. Mapy a radioprovoz je nastesti v cestine. Zbran prislusnika BW (jsem u granatniku) pouzita pri dobyvani objektu obsazenem Talibanci. Strili granat cca 70mtr a krome hluku si na obet poradne posviti. Nic pekneho:-))) Fotky jsem dal tak jak probiha odpal. Bohuzel poradne zachytit cely prubeh se klucinovi nepovedlo. Na fotkach jsem ja a kolega. Reknu vam, je to pecka kdyz se trefim do okna... Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem cody
Hasňa Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) Tohle me fakt miji. Spise inklinuji k the Special Blue Effectu. Hladika jsem mel vzdycky radsi, nez Ramba. Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Ja se na to chvili dival. Pekne. Videl jsem je na zivo v Lucerne behem rockove sine slavy radia Beat. Dobre to bylo.
Columbus Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) Asi cestování v Jižní Americe, největší maso to bylo v Patagonii. Mám u sebe jenom výstřih fotky co mám v profilu. Bohužel je to rozmazaná zvětšenina, abych splnil požadavek chronomagu na velikost 200x200. Za mnou je ledovec. sta, to je super adrenalin Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem Columbus
DaveRSV Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Ja Vám nevím. Ve mně tato zfetovaná zvířata vzbuzují spíše lítost. Souhlasím
African Odesláno 10. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Ten můj poblázněnej bratr sežral se synem v bushi jednoho z nejnebezpečnějších hadů vůbec" Říkají mu Pfuffadder a pokud tě dostane, máš to jistý Bohužel se držel v jejich stanovišti, párkrát ho přemístílí, pak i sami sebe, ale stále je pronásledoval, tak nebylo jiné možnosti. Prý Adrenalinu hafo, tak jsem to dal sem. Zajímavý amaterský spot má tady, dobrá muzika" http://www.youtube.com/watch?v=CkFo5iilD3Q
undertaker Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Ja sa venujem vo voľnom čase tomuto
quaero Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 U mě je to už přes patnáct let Windsurfing. Kiteboarding se chystám vyzkoušet, ale nějak poslední dobou chybí čas.
mmuf Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Teda to mě štve, musím přiznat, že to nepoznávám. Kde to je? sorry, vůbec jsem si nevšiml reakce.. Znojmo
long Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 (upraveno) Chodím cca 1 x za 14 dní na Českou poštu do Hábovy ulic na Praze 5.To je fakt myslím nejvíc !!! V pondělí odeslány pro mne 4 kusy pneumatik,středa schránka lístek, u okýnka nic, rozvozák taky nic, zítra zase lístek s jiným datem, na okýnku zase nic a po čtyřech dnech z Vrchlabi pouze 1/2 tedy 2 kusy ze 4 pneumatik.p.s zbylé 2 kousky jsme si vyzvedl sobotu bo to rozvozák rozepsl na dva lístky a na každém byla váha 30 kgMůj poslední zážitek. Upraveno 12. prosince 2010 uživatelem long
enslow Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 moj adrenalin...vyska 200m..ja a instruktor v rogalle..hodinky INVICTA lefty chorno..niekedy mi naozaj nie je vsetko jedno..aj ked lietanie v rogalle patri medzi velmi bezpecne
Gilius Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 malé videjko z jednoho sparringového setkání :
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se