Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 140
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  body3 napsal:
Tak to mám kliku, krytou střelnici na pistol mám 10 km od baráku, otevřenou na pušku mám 500 m a v revíru se dá taky něco nastřílet.

A nepozval bys někdy na tu pušku ? Tady u nás je to v p..........

Návštěvník Kamil
Odesláno
  mnovace napsal:
mezi mé oblíbené hobby patří lelkování a zahálka všeho druhu :lol: :lol: :lol:

I když je to odsouzeníhodné, nezbývá mi, než se připojit.:D

Odesláno
  Kamil napsal:
  mnovace napsal:
mezi mé oblíbené hobby patří lelkování a zahálka všeho druhu :lol: :lol: :lol:

I když je to odsouzeníhodné, nezbývá mi, než se připojit.:D

Taková vlastnost mi ke dvěma "elitním diverzantům" nějak nepasuje... :D

Odesláno

RC modely - auta na spalovací motor, momentálně MonsterTruck v měřítku 1:8, motor 4.3ccm, váha téměř 6kg, rychlost může být až cca 80km/hod.

Návštěvník Snow
Odesláno

Auta a sjezdové lyže, obé finančně náročné, to první víc ;)

Odesláno

auta, fotografování, modely lodiček (momentálně stavíme plně funkční vyloďovací bárky), poslední dobou mě začala bavit i rekonstrukce starých dřevěných staveb.

Odesláno

2 dehyd děkuji za kompliment elita je holt elita, také mě baví chytat lelky, pozor nezaměňovat za lelkování, to je totiž úplně jiná činnost, lelkování je výrazně náročnější na čas :lol:

Odesláno
  mechano napsal:
  body3 napsal:
Tak to mám kliku, krytou střelnici na pistol mám 10 km od baráku, otevřenou na pušku mám 500 m a v revíru se dá taky něco nastřílet.

Když se ti bude chtít až na sever :o) budeš vítán

Odesláno
  body3 napsal:
  mechano napsal:
  body3 napsal:

Když se ti bude chtít až na sever :o) budeš vítán

Zájem je , jen prosím napiš jestli je to nějak omezeno (otvírací doba, rušení klidu) taky tvůj čas.

Odesláno

Otvírací doba je od 8 do 18 hodin. V týdnu po domluvě a o víkendu je lépe ověřit jestli je volno, jinak je možno přijet. Není možno si půjčit zbraně, nemají je ale dovedou zajistit střelivo. Spolumajitel má zároveň obchod. Je to 100 m střelnice, tak není problém s jakoukoli ráží, v tom to omezeno není, už mě tam pustili i s .458 W.

Teď jsem na tom s časem dost špatně, na stará kolena si dělám VŠ ale za pár týdnů bude po zkouškovém období a udělá se volněji.

Odesláno

má záliba posledních 2hodin spočívá v konzumaci Ryzl. vlaš. ročník 2000 no lahoda pořídil jsem toho cca 20lahví tak doufám že má sbírka přežije bez úhony i následující hodiny - -- -- ikdyž vždyť je to jedno :lol:

Odesláno

To čubrním, hledači jsou všude :) =) -X TERRA 70, no a dále pěkná projížďka na veteránu-včetně údržby, letecké dny, fotografování, plastikové modely, II.WW.-mám těď poladěnou spoušť na mé TT33, tak už ten terč snad trefím.

A nakonec jsem nechal práci pro mého zaměstnavatele :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...