Frantik Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 frantík: já radím Casio , festiny neradím! Jo poradils , ale furt nevidím tu kombinaci analog-digi. edit: odpovídal jsem na tvou volbu,ale už jsi to smazal.... Ano, kombinaci analog-digi jsem neradil, to je pravda. Je to stejna kombinace jako sandály a bílé ponožky. V tomto ohledu je ale asi to Casio super volba.
wave ceptor Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 já neříkám že je to pro tebe dobrá volba, já chtěl jenom poradit tomu co tu dal ten příspěvek...a jeho požadavky
Frantik Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 já neříkám že je to pro tebe dobrá volba, já chtěl jenom poradit tomu co tu dal ten příspěvek...a jeho požadavky Ok, a kdyby chtěl hodinky do 900,- korun tak mu poradis treba toto http://eshop.super-hodinky.cz/hodinky-scream/d-70696/, a kdyby chtel do 500,- tak treba http://www.hodinky.inshop.cz/q-q/exclusive/q-q-vp60-002.html Misto toho, aby ses pokusil mu poradit, ze jsou i jine cesty a ze kdyz chvili pocka a trochu přišetří, muze koupit treba neco lepsiho. Aneb dobrá rada nad zlato.
wave ceptor Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 frantík: sorry ale já to myslel v dobrém, chtěl jsem mu poradit druhé hodinky podle jeho představ....nepovedlo se mi to. už psát nebudu protože jsem poradil špatně no. ten odkaz co jsem dal v jednom příspěvku prosím ignorujte. ještě jednou se omlouvám.
Frantik Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 frantík: sorry ale já to myslel v dobrém, chtěl jsem mu poradit druhé hodinky podle jeho představ....nepovedlo se mi to. už psát nebudu protože jsem poradil špatně no. ten odkaz co jsem dal v jednom příspěvku prosím ignorujte. ještě jednou se omlouvám. Hele v pohode, jen diskutujeme. Ukoncime to tim, ze kazdy mame proste jiny nazor, a to je fér Jsou to jen hodinky, to není životní rozhodnutí.
jih Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Pokud jseš ochoten udělat kompromisy, tak já bych doporučil tyto Citizen : pravda nejsou anolog digi a nevím, jestli se dají koupit v Praze, ostatní parametry by mohly splňovat, k dostání třeba tady : http://cgi.ebay.com.sg/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220605811211
birising Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 vsem velice dekuji za prispevky, ale stale jen se hadate... tak abych se take vyjadril 1. nepotrebuji se uspokojit s hodinkami za XXXXX hodne penez pouze staci aby byli dostatecne vodotesne a nemusel je stale sundavat z ruky, proste abych na ne pri noseni zapomnel 2. nemusim setrit, abych si koupil drazsi hodinky jen mi prijde velice zbytecne do nich davat vice penez, abych se vecer kdyz jdu z hospody bal aby me nekdo zmlatil kvuli hodinkam 3. jak vyresit problem ze chci rucickove hodinky a to s budikem? => kombinovane sice pro ostatni budu prase ktere nosí do sandalu bile vysoke ponozky.... ale jsou hodinky stejne napadne jako ponozky ? a co tyto je to take "srot" jak nekteri zde rikaji nekterym hodinkam http://hodinky.inshop.cz/lotus/panske/lotus-15568-3.html ?? dekuji a user Frantik ma pravdu .... "Jsou to jen hodinky, to není životní rozhodnutí. "!!!!!
Andrew Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 (upraveno) a co tyto je to take "srot" jak nekteri zde rikaji nekterym hodinkam http://hodinky.insho...us-15568-3.html ?? Tady jde o to co chces slyset. Forum je plne skutecnych nadsencu (bojim se rict fanatiku ), kteri Ti zkratka nemuzou pochvalit vyber modnich hodinek za cenu do 3.000,- (nejde o cenu). Chapu samozrejme potrebu 2. hodinek a jsem rad, ze nepremyslis o zarucene pravych zdedenych a nalezenych "Breitlingenech". Zaroven ale neocekavej, ze nekdo kdo procitl a investoval deseti az stotisice do hodinek vnimajic jemnosti mechaniky, historii znacky a dalsi aspekty Ti pochvali hodinky znacky Lotus nebo Lorus a bude s Tebou diskutovat nad jejich skvelym designem. Precijen u castky 3000,- nikdo zavratnou kvalitu neocekava. Zkratka, pokud chces aby to ukazovalo cas a stalo to do 3000,-, vem co Ti padne do oka pri courani po nejakem OC a budes spokojenej. Kvalita je tady zavisla kus od kusu a nikdo Ti asi nerekne, at vemes radeji Festiny, protoze ... Asi uz trochu placam, tak mne omluv BTW: Jinak jsem koukal, ze na tom webu maji i mechanicke Orienty v Tvoji cenove hladine, s tim by Ti tu uz nekdo mohl pomoci. Upraveno 9. června 2010 uživatelem Andrew
little_w Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Lotus nebo Lorus ... jen fakticka poznamka, nacelniku, Lorus je divize seika, zamerena na masovou vyrobu levnych hodinek. nenadchne (to ani nahodou), ale nemusi ani urazit. i kdyz... ja bych to na ruku fakt nevzal. no nic, ja jen aby to nevyznelo jako ze Lotus = Lorus... i kdyz to je v dusledku asi jedno. Birising: jdi do Seiko. To je asi nejlepsi mozna varianta v tebou dane cenove kategorii. Fakt.
spineshank Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 šel bych do těchto,ale ty asi za tu cenu neseženeš
kejklik Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 vsem velice dekuji za prispevky, ale stale jen se hadate... tak abych se take vyjadril 1. nepotrebuji se uspokojit s hodinkami za XXXXX hodne penez pouze staci aby byli dostatecne vodotesne a nemusel je stale sundavat z ruky, proste abych na ne pri noseni zapomnel 2. nemusim setrit, abych si koupil drazsi hodinky jen mi prijde velice zbytecne do nich davat vice penez, abych se vecer kdyz jdu z hospody bal aby me nekdo zmlatil kvuli hodinkam 3. jak vyresit problem ze chci rucickove hodinky a to s budikem? => kombinovane sice pro ostatni budu prase ktere nosí do sandalu bile vysoke ponozky.... ale jsou hodinky stejne napadne jako ponozky ? a co tyto je to take "srot" jak nekteri zde rikaji nekterym hodinkam http://hodinky.inshop.cz/lotus/panske/lotus-15568-3.html ?? dekuji a user Frantik ma pravdu .... "Jsou to jen hodinky, to není životní rozhodnutí. "!!!!! Takové krasavce do nepohody koupíš i s poštovným za cca 100 USD tady: Timeparadis Vyzkoušený prodejce!!
lub Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 casia, resp. g-shocky jsou zde přecejen tolerovaný i uznávaný, na rozdíl od módních sra.. ehm ..značek. díky jejich odolnosti, spolehlivosti a taky neuvěřitelnému výběru variant. pokud chceš hodinky na otloukání, tak asi není lepší volba. dají se koupit za dobré ceny na inshopu, většinu géček jsem kupoval právě tam. budíky maj všechny, akorát na vzbuzení to je celkem slabý.
lub Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Takové krasavce to je taky skvělá volba, za ty peníze.
filo-boxer Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 3. jak vyresit problem ze chci rucickove hodinky a to s budikem? Co takhle mechanické hodinky s budíčkem? Já měl tyhle Poljoty za 1800 káčé:
spineshank Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 tady taky zajímavá nabídka Seiko Perpetual Calendar Map Meter Seiko SLT109
radeno Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Rád by som vedel aký máte všetci dôvod prečo nie Festiny? Furt len Seika tu omielate, však to su asi najotrepanejšie hodiny po Casiach. Keď chcem hodinky tak si kupim niečo čo nebude mať na ruke každy. 1
spineshank Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 spoustu lidí okolo co znám má Festiny a nevím o žádným problému proč do nich nejít
Dantechno Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 (upraveno) Protoze Seiko umi narozdil od Festiny udelat i Hodinky... Upraveno 11. června 2010 uživatelem Dantechno 1
huskye Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 A co říkáte na nějaké starší, třeba ty west endy? http://cgi.ebay.com/WEST-END-WATCH-SOWAN-MILITARY-AUTOMATIC-ETA-MOVEMENT-23-/350312013252?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item5190391dc4 Už jsem na ně koukal dřív, píší na nich swiss made, údajně je uvnitř automatická eta a dají se sehnat za ani ne dva tisíce v takovém pěkném stavu. Není v tom háček?
vraby Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 (upraveno) 3. jak vyresit problem ze chci rucickove hodinky a to s budikem? Já mám třeba tyhle i s budíčkem Upraveno 24. června 2010 uživatelem vraby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se