Přejít na obsah

neustálý flame na téma Steinhart

kubson

Doporučené příspěvky

Odesláno

Opravdu ještě někoho baví stále opakovaný flame na téma Steinhart vs. Rolex vzhled? Není už trochu monotónní, poslouchat mudrlanty z obou táborů? Jestli je to pro strážce chronočistoty příliš chucpe a je-li zde takový názor převažující, bylo by lepší (imho) diskuze na tohle téma zakázat a ať mají Steinhart na chronomagu ban. Pokud převažuje názor, že se nejedná o fejky, tak ať už dopsíchkulí moderátoři ty offtopic flame příspěvky mažou.

hm? co na to vy? a jan tleskač?

Píšu to tady, protože poslední případ kdy se kolega pochlubí hodinkama a během několika příspěvků proběhne lustrace o jeho příjmech a motivech nákupu.. z toho se mi chce zvracet chronogentlemani :(

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Naprosty souhlas. Popravde, ja uz ani tam, kde je v nadpisu Steinhart radeji ani nelezu, protoze vim co bude nasledovat. Osobne nic proti nemam.

Odesláno

Ale no ták Kubo... myslím, že si Josef sám naběhnul, zamotal se do toho, že značka Rolex ne, tvar jo a Hasňa ho trošku osolil...:)

Nic víc, nic míň v tom nevidím, pokud tu budeme až tak sterilní, že si nebudeme moct nic říct, tak to bude taky o...

Odesláno

Ale no ták Kubo... myslím, že si Josef sám naběhnul, zamotal se do toho, že značka Rolex ne, tvar jo a Hasňa ho trošku osolil...:)

Nic víc, nic míň v tom nevidím, pokud tu budeme až tak sterilní, že si nebudeme moct nic říct, tak to bude taky o...

to není jeden případ.. pořád se to opakuje, jinak bych s tím takhle nevylejzal

Odesláno

Steinhart to přestřelil jednou, a to modelem COMEX. U mě osobně si to tím určitě na dlouhou dobu po...kazil.

Kdo ví, ví, kdo "z placu" neví, není třeba, aby po tom pátral. A určitě by G.S. sklízel více "tolerance", kdyby jako Jorg Schauer měl pro svou produkci i paralelní "exklusivní" oddělení.

Návštěvník slava
Odesláno

mi prijde divne ze nektera cistota se tu hlida a jina ne.

nebo ze se hlida cistota toho co rikaj jedni clenove a pro jine to neplati.

nebo ze je tu funkce nekoho oznamkovat ale kdyz by to nekdo delal zahy zjisti ze vlezne-li na forum s prichodem do prace tak uz davno pred odchodem na obed vycerpa povoleny pocet hodnoceni.

tak k cemu to je?

a k cemu je tu sledovani kdo vsechno je prihlasen?

na velkeho bratra jsem alergicky.

to same proc se ma vedet kdo komu koukal na profil?

to mi hlava nebere to je jak za bolsevika.

a jestli si nekdo mysli ze je to ot tak je tez mimo...misu...je to diskuze k serveru chronomag.

Odesláno

Steinhart to přestřelil jednou

ok, to beru u mě tím taky překročili nějakou mez chronopurismu, proto je nemám na krámě. zcela v pořádku je, pěkně za to gunterovi jako výrobci naložit.. 

ale proč by měl dostávat čočku někdo, kdo si steinhart koupí? a proč se pořád omílají bláboly viz. výše?

Odesláno

Neresil bych to, je to sice ohrana pisnicka, ale k chronomagu to proste patri.. Stejne jako diskuze Prim a jeho cenova politika atd.. Proste ty hodinky jsou na hrane a je zbytecny to nejak zakazovat a delat z toho halo.. Navic zas tak extremni to taky neni, bylo tu uz i spousta palcivejsich temat :D

Odesláno

imho jde - nevim z jakeho duvodu - o to nekomu zkazit radost... treba pomlouvanim hodinek

zajimave je, ze to stale delaji vlastne titiz lide...

no tys tomu nasadil korunu, stejně by se dalo napsat, tak jako je IMHO stále stejní lidé propagují... Kibi to už je přitažené za vlasy, nech na hlavě, soudný člověk chápe, že o žádné kažení radosti nejde...

Odesláno

Tombed to vystihnul. Do predmetneho vlakna jsem to dovysvetlil. Majitel s tim zacal sam. Podle svych slov majitel utratil za hodinky od brezna 260 tisic. Pokud je to pravda, myslim ze, zatim, celkem civilizovana diskuze o jejich ocividne (a jedine) vlastnosti mu radost z "look alike" hodinek za desitku jiste nezkazi. Je to rec o hodinkach na hodinkovem foru. Zadna sprosta slova, zadne urazeni. Popis pocitu a nazoru. Nevidim duvod, proc by do toho mel vstupovat moderator. Nevidim duvod, proc ma nekdo nutkani hodnotit vhodnost/nevhodnost nejake diskuze neporusujici pravidla fora. Vzdycky se najde nekdo, kdo presne a nejlip vi, jake prispevky kam patri a kam ne. Tohle vlakno je zcela a naprosto zbytecne. Nektera temata se budou otevirat stale. Kolotoc je stale stejny, dva se bavi, treti prijde s tim, ze by se o tom bavit nemeli. Diskuze se nerozhorela o Oceanech, jako takovych, ale o humorne obhajobe jejich koupe. Oceany, jako takove, zde jiz byly probrany dostatecne. Znamkovani clenu je kokotina. List navstevniku profilu taky. Reputace taky. I pres tyhle detaily je nove forum daleko lepsi, nez to stare. Howg.

Odesláno

Neresil bych to, je to sice ohrana pisnicka, ale k chronomagu to proste patri.. Stejne jako diskuze Prim a jeho cenova politika atd.. Proste ty hodinky jsou na hrane a je zbytecny to nejak zakazovat a delat z toho halo.. Navic zas tak extremni to taky neni, bylo tu uz i spousta palcivejsich temat :D

stale je tu ale zopar notorikov ktori maju potrebu sa na tuto temu vyjadrovat... v hocktorom vlakne to tolerujem a nevsimam si to ale v chlubirne by si mali dat pohov. tam podla mna take prispevky nepatria.

Odesláno

ok, to beru u mě tím taky překročili nějakou mez chronopurismu, proto je nemám na krámě. zcela v pořádku je, pěkně za to gunterovi jako výrobci naložit.. 

ale proč by měl dostávat čočku někdo, kdo si steinhart koupí? a proč se pořád omílají bláboly viz. výše?

Skoro bych to téma uzavřel. S. přestřelil jedním modelem, v ostatním sortimentu má co nabídnout i zdejším.

Asi je to zraký na LOCK?

Návštěvník slava
Odesláno

Tombed to vystihnul. Do predmetneho vlakna jsem to dovysvetlil. Majitel s tim zacal sam. Podle svych slov majitel utratil za hodinky od brezna 260 tisic. Pokud je to pravda, myslim ze, zatim, celkem civilizovana diskuze o jejich ocividne (a jedine) vlastnosti mu radost z "look alike" hodinek za desitku jiste nezkazi. Je to rec o hodinkach na hodinkovem foru. Zadna sprosta slova, zadne urazeni. Popis pocitu a nazoru. Nevidim duvod, proc by do toho mel vstupovat moderator. Nevidim duvod, proc ma nekdo nutkani hodnotit vhodnost/nevhodnost nejake diskuze neporusujici pravidla fora. Vzdycky se najde nekdo, kdo presne a nejlip vi, jake prispevky kam patri a kam ne. Tohle vlakno je zcela a naprosto zbytecne. Nektera temata se budou otevirat stale. Kolotoc je stale stejny, dva se bavi, treti prijde s tim, ze by se o tom bavit nemeli. Diskuze se nerozhorela o Oceanech, jako takovych, ale o humorne obhajobe jejich koupe. Oceany, jako takove, zde jiz byly probrany dostatecne. Znamkovani clenu je kokotina. List navstevniku profilu taky. Reputace taky. I pres tyhle detaily je nove forum daleko lepsi, nez to stare. Howg.

majitel zacal sam...v chlubicim vlakne...s recenzi...popisem hodinek...bez urazeni...nejspis plny radosti.

neurazil pak nekdo jeho vkus?

nehodnotil ho misto hodinek?

nerekl mu neco a tonem kterym by mu to treba nazivo nerekl?

taky treba nevidim duvod proc ma nekdo hodnotit neci vyber a jeho duvody a i samotneho majitele.

diskuze se mela rozhoret o hodinkach a ne necem jinem.

celkem mam moznosti...cokdyby me napadlo zacit zjistovat kdo si na ty hodinky jak vydelal...urcite vsichni legalne?

no kde to jsme?

to same vzdy nekdo za nekoho vi jake hodinky by si mel koupit.

posledni priklad z dnes...nekdo chce druhe ci treti hodinky do 3000...presne popise jake...a zachvili jsou tam doporuceni hodinek zcela jinych a 10 x drazsich.

a zas pripominam ze nekdo za to dostane plus od kamaradicku jaky je ohromne ftipney a jiny minus nebo ban za ot.

takove tema tu prozmenu znovu a znovu otevru ja ze nekdo muze co chce a nekdo jen musi co je v pravidlech.

a v cem je tohle forum lepsi?

mam dost primy net...chodi mi to stejne pomalu jak predtim.

zajimalo by me kolik stal ten upgrade a jestli to delal profik.

a jeste jedna vec...chat je chat a forum je forum.

z urciteho pohledu je tu ot 90 % veci...to by patrilo vazne na chat.

Odesláno

Miluju thready o Fakehartech. Tomuhle zvlast dik, jinak bych to chlubici jako obvykle vynechal a tak pekne se po ranu nepobavil. Argumentace nemam rad Rolex, nejde o penize, Oceany jsou nadherne je vskutku povedena.

Odesláno

Kubsone, při vší úctě, založení tohoto flamenosného vlákna mně z Tvé strany, tj. z pozice prodejce Steinhart, přijde víc nevkusné, než ono víceméně nevinné popichování proti téhle kontroverzní značce, ev. proti jejím nositelům. Sorry, musel jsem to napsat a chápu, že ty asi taky.

Odesláno

Kubsone, při vší úctě, založení tohoto flamenosného vlákna mně z Tvé strany, tj. z pozice prodejce Steinhart, přijde víc nevkusné, než ono víceméně nevinné popichování proti téhle kontroverzní značce, ev. proti jejím nositelům. Sorry, musel jsem to napsat a chápu, že ty asi taky.

Ty jsi vstal prdelí napřed, že :D ? Tohle fanouškovská záležitost a rozhodně bych do toho nemotal jakékoli obchodní atributy. Prostě vyjádřený názor jednoho z tisíců členů, padni komu padni....
Odesláno

Tady přece vůbec nejde o hodinky nebo o Günthera, ale o způsob prezentace těch hodinek tady na fóru.

Kdyby někdo napřímo řekl, že se mu to líbí, ale rolex nezaplatí, tak je to fér a nikdo by mu nenapsal ani tečku, spíš naoopak by mu každej popřál ať se jednou k rolexu dopracuje.

Průser je takový to "rolex nemám rád, odpuzuje mě a tak jsem si koupil invictu".

Odesláno

zase jsem zapoměl, že nejlíp vždycky udělám když držím hubu. jsem tady sice jako prodejce, ale taky mě ještě hodinky baví a občas mě baví i chronomag a mám zájem, aby to tu nešlo úplně do háje, nejenom ze zištných důvodů. pokud je kopání do steinhartu milý chrono-folklór, ok - myslím si o tom svoje

pokud jsem někomu hnul žlučí, ať se na srazu přihlásí, má u mě pivo.

všem nám přeju méně blábolů a osobních útoků v diskuzi a hlavně hodinky, které nám budou přinášet radost.

zamykat nebudu, třeba ještě přijde nějaká nosná myšlenka

peace

Odesláno

Já mám hodinky Steinhart rád, dělají pěkně zpracované hodinky za odpovídající ceny, nehrají si na HH, kubson je fajn prodejce... Ohrnování na Steinhartem mi přijde stejná píč..a jako když blbeček co jede v Passatu 1,9 TDI to nandá někomu kdo jede jenom v blbý Octavce 1,4 pro socky :D :D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...