31682 Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 Od poslední burzičky už uplynula polovina roku a vidím to na na další neformální setkání. Stanovuji pevné datum na úterý 24. října od 18 hodin v Praze (předejdeme tak dohadování). Kupovat, prodávat a vyměňovat není podmínkou, podmínkou je poklábosit a získat nebo utužit známosti. Restauraci bych si dovolil oznámit až podle počtu účastníků. Takže stejný scénář jako posledně. Každopádně opět bude v těsném dosahu metra a tam kde je dobré pivo a jídlo. Pokud se ke mě přidá aspoň jeden, nic nám nebrání v uskutečnění historicky druhé burzičky Chronomag
ladičpian Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 Tady, hlásí se první hodinkový nadšenec....... .
31682 Odesláno 8. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2006 Tak to je fajn, už jsme dva Tímto jsi dosáhl čestného titulu První kopí, samurajové vědí o čem je řeč. Banzaj! Pokud by se přihlásil ještě někdo, byli byste ochotni papat pečené selátko?
X-Bob Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 24.10. vypadá nadějně maso mi netřeba, žiji hydroponicky.... :D
stanley Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 Hmmm. Jedinej den, kdy nejsem v Praze. Tomu říkám zásah. Tak příště. A dřív než v 6 p.m.
HonzaX Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 To 32000 Hlásím se , dobré pivo a jídlo , proti tomu nic nemám. Jak říkal Palivec , "zaplať si pivo a kecej si co chceš."
georg Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 Panstvo, zatím to vypadá, že bych mohl i já - jen bych prosil, je možné posunout začátek na 16 hodinu?
Cyber Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Já tam budu taky. Tak na 90% a budu mít sebou i hodinky na výměnu. Co v té nové Prim vinárně?
31682 Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Co v té nové Prim vinárně? Ne! Nebyl jsem tam a ani nemyslím, že by to bylo místo vhodné pro neoficiální akci. Jen si vzpomeň jak na nás personál podivně hleděl na první burzičce. A to jsem se domníval, že jde o prověřenou hospodu. O té doby jsem tam nevkročil. Stejně jim stále nejde WiFi Chci místo kde je DOBRÉ pívo (vínu nebo kořalce se nebráním, ale to zase pořádejte někdo jiný) a kus CHUTNÉ flákoty do tlamičky. A určitě, to nejvíc, tam chci lidi, kteří mimo hodinek dokáží pohovořit i o psech, kočičkách, kolech, motorkách, muzice a vůbec se jen tak vypovídat A také personál, který ví, že je tam pro hosty a nehodlá je šikanovat. Podobnou chybu jako na první burzičce, s intelektuálně prudícím personálem, kterému vadil pokus o nasměrování žárovek, už nehodlám absolvovat. Chci pohodu a ta tam bude! Chlapi, jen vás prosím o trpělivost. O hospůdce dám vědět až poslední týden. Zdá se, že o pečené prasečí dítě zatím není zájem, tím se výběr restaurací zůžil. Nepropadněte panice a stále preferujte použití MHD (georgu, já vím že to až tak úplně nepůjde, ale co vlak?). Hodinky na výměnu také budu mít, také CD o hodinkách, které jsem již několikrát přečetl a rád ho vyměním za jiné CD s hodinářskou tématikou.
georg Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 tů 31682: v klidu, dorazím kamkoliv a s rolí taxikáře předem počítám Hlavně ať tam mají nealko pivo! Jen nevím, jak to reálně stihnu - den předem mám býti v Ostravě a asi až do večera, ale já se s tím nějak poperu.
cigi Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 chlapi, proč vždycky všichni v úterý? - to je ten nejblbější nejnabitější den v týdnu. Musím poslat omluvenku, nebo přijít až po osmé. Ale byl jsem v té primově vinárně violino a myslím, že klídek a ochota tam bude. S jídlem a pitím a parkováním to je asi horší......
Honza49 Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 V úterý? Chlapi já nejsem Zaorálek, abych měl k dispozici vrtulník. Autem 4 tam a 4 zpět. A musím se vyspat, chodím do práce
Petr_H Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Já bych se s dovolením také přidal. Datum mi vyhovuje, odvézt pak někoho autem mohu také, akorát na výměnu nic nemám.
Skeleton Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 Poslusne hlasim ze bych se take zucastnil rad!
31682 Odesláno 17. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2006 ladičpian X-Bob honza georg Cyber Petr_H cigi - pozdní příchod 31682 Skeleton Ondraj Ještě někdo nebo někdo naopak vypadl? Zítra to jdu zařídit a potom sem dám plánek kde to přesně bude.
Ace Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 Pokud povinnosti dovolí, rád se přijdu podívat... Vidím to tak na 80%
Cyber Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 ladičpian X-Bob honza georg Cyber Petr_H cigi - pozdní příchod 31682 Skeleton Ondraj Ještě někdo nebo někdo naopak vypadl? Zítra to jdu zařídit a potom sem dám plánek kde to přesně bude. Hlavně ať se tam dá někde zaparkovat. :-)
Olda Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 to 31682: Možná by bylo dobré počítat smalou rezervou do plusu. Jsem na tom podobně jako Ace. Málokdo hlásí poruchy 24 hodin předem. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se