Přejít na obsah

Hodinky a ženy

911

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Ježíš, Diane Kruger fakt miluju. V jedný hospodě v Berlíně - Kreuzbergu dělá u baru její skorodvojnice. Není tak dokonalá jako originál, ale je to minimálně áčkovej fejk. :)

No a na žvásty o tom, jestli náhodou není Diana, se mně ji podařilo nakonec sbalit (a taky už byla dost vopilá) :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ježíš, Diane Kruger fakt miluju. V jedný hospodě v Berlíně - Kreuzbergu dělá u baru její skorodvojnice. Není tak dokonalá jako originál, ale je to minimálně áčkovej fejk. :)

No a na žvásty o tom, jestli náhodou není Diana, se mně ji podařilo nakonec sbalit (a taky už byla dost vopilá) :D

jestli na konci nějakých žvástů čeká TAHLE, nebo někdo téhle hodně podobný, musíš mě ty žvásty naučit.
Odkaz ke komentáři

No a na žvásty ... se mně ji podařilo nakonec sbalit (a taky už byla dost vopilá) :D

To jsem takhle jednou seděl ve Wieden Bräu. Po asi pěti inhouse pivech a několika jabkách jsem si všim krásný servírky...

Povidám: "slečno, kde jste se tu objevila, jste krásná". Ona na to "obsluhuju vás od začátku" :D

edit: pil jsem celkem silnej Märzen a s holkou jsme pak otáčeli jabka (já) a nějakej Magenlikör (ona).

edit2: je to víc jak 9 let, to jen pro rodinný pořádek...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...