little_w Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 no vidis, snowe. to je vyzivnej prispevek. a kdo to je? jmeno, adresa, stav,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) Včera při balení na BonExpu. Dal jsem nastávající do opatrování oranžády a jelikož na levé ruce už měla svá Seika, dala si je na pravou Upraveno 19. září 2011 uživatelem Churchill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Inspirovalo mě Viktorovo vlákno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 covece, a veris, ze tohle vypada mnohem lip nez Viktorova chlupata ruka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Planet Ocean in the Wild, zdroj WUS: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Trochu netradiční. Ale jedná se o "hodinky a ženu".Moje zlatovláska přezouvá Zodiaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Taťána Kuchařová A video: http://www.super.cz/5354-bozska-kucharova-v-tesnem-korzetu-ukazala-nove-hodinky-za-milion-a-ctvrt.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 New Grande Reverso Lady Ultra Thin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 New Grande Reverso Lady Ultra Thin Ježíš, Diane Kruger fakt miluju. V jedný hospodě v Berlíně - Kreuzbergu dělá u baru její skorodvojnice. Není tak dokonalá jako originál, ale je to minimálně áčkovej fejk. No a na žvásty o tom, jestli náhodou není Diana, se mně ji podařilo nakonec sbalit (a taky už byla dost vopilá) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Ježíš, Diane Kruger fakt miluju. V jedný hospodě v Berlíně - Kreuzbergu dělá u baru její skorodvojnice. Není tak dokonalá jako originál, ale je to minimálně áčkovej fejk. No a na žvásty o tom, jestli náhodou není Diana, se mně ji podařilo nakonec sbalit (a taky už byla dost vopilá) jestli na konci nějakých žvástů čeká TAHLE, nebo někdo téhle hodně podobný, musíš mě ty žvásty naučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Kalif tím určitě chtěl říct, že jí opil do takového stavu, že by se nechala sbalit i od Freddyho Krugera . Ovšem to je taky svým způsobem umění ženskou takhle opít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 (upraveno) No a na žvásty ... se mně ji podařilo nakonec sbalit (a taky už byla dost vopilá) To jsem takhle jednou seděl ve Wieden Bräu. Po asi pěti inhouse pivech a několika jabkách jsem si všim krásný servírky... Povidám: "slečno, kde jste se tu objevila, jste krásná". Ona na to "obsluhuju vás od začátku" edit: pil jsem celkem silnej Märzen a s holkou jsme pak otáčeli jabka (já) a nějakej Magenlikör (ona). edit2: je to víc jak 9 let, to jen pro rodinný pořádek... Upraveno 21. října 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Chlapci chlapci, podceňujete můj přirozený šarm. Ale fakt je, že já ženy nesvádím. Já si je unavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Chlapi neblbněte, staré přísloví praví : "Ožralá ženská, svině největší" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 bohuzel pravdive.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 (upraveno) bohuzel pravdive.. A můj případ dokazuje, že jde navíc o pravidlo multigenderový. Prostě platí i na ženský. Upraveno 21. října 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Caroline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 ....a ještě něco pro piloty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 ....a ještě něco pro piloty.... To je hroznej Photoshop :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 ....a ještě něco pro piloty.... Jsi z ní byl tak hotovej, že jsi jí je nasadil naopak! Ani nedomýšlet, co a jak by se dělo potom..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se