honza71 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 TO instant : díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Honzo, já ten tvůj vztah k Seiku znám, ale jak už se mnohokrát ukázalo, cesta je spletitá a může tě zanést do nečekaných končin. Na druhou stranu, jak už jsem ti říkal, ty tvoje vysněné GO, to jsou hodinky na celý život. K těm už jenom LLD a sbohem nashledanou. Abych nebyl úplně OT... Asi se nikdy nepoštěstí možnost srovnat všechny tři naživo vedle sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 tak myslim ze v kategorii lesknucich sa potapok zostavam verny MM300.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Další oblekovky bys neunosil, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Tak tak, TO JE TEN PRAVY DOVOD :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 ))) Když se podíváš po zahraničních fórech, často někdo měl 2/3 nebo i 3/3, ale nakonec stejně skončil u jednoho kousku dle osobních preferencí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rainbow Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) Ahoj. Díval jsem se na parametry u Seiyi Japan, váha je uvedena 175g. Píšete o titanu, měl jsem za to, že jsou teda hodinky z titanu celý, ale při takhle vysoký váze mi to nevychází. Není pouzdro z oceli ? Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem Rainbow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rainbow Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Patrně jsem se díval na jiný model se strojkem Spring Drive. Hele : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rainbow Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 A v tom je právě kámen úrazu. Příspěvek jsem přepisoval a v upravený verzi jsem zapomněl jako správný chaotik uvést model, takže jste vlastně ani náhodou nemohli vědět, o kterém vlastně píšu, pardon.Člověče, i přesto, že píšeš, že jsou SD600 pořádná mašina, není snad ani možný, že by v titanu vážily 175g. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Rainbow: co bys čekal od 17mm vysokých hodinek s WR600m ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rainbow Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Tak se na mě nezlobte, každý začátek je těžký. Prostě jsem tak nějak ujel, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 (upraveno) Tak na lunetě opravdu není ani kousek keramiky, potvrzeno na 100%. Z čeho je ta malůvka přesně možná budu vědět až v Seiku Japan skončí dovolená (po 5.1.). Ještě bych dodal, že někdo absenci keramiky v této cenové kategorii považuje za minus. Já to třeba mám obráceně. Upraveno 3. ledna 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Ion plating Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Jenom bych ještě dodal, že ten proces asi bude trochu odlišný od toho, který používají u Seika 5 za 150 babek Je ale hezký, kolik lidí si myslelo, že má keramiku, přitom to je "jenom" nějaký PVD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Na co slouží ta třetí ručička u SBDB001? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Myslel jsem si to, akorát mi přišlo divné, na co by u HC potápek bylo GMT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 napr. na to ze vacsina ludi ktori potapaju kvoli tomu hobby pomerne daleko cestuje, do teplych krajin a tak.. cervene more, indicky ocean atd lebo ked si miestny tak ta ani nenapadne nakupit vybavu za drahe peňáze, vliezt do vody a obzerat si tam koraly. je to mokre, slane, nie su z toho peniaze, neda sa tam popijat a ziju v tom zraloky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 SBGA029 vs. R Submariner link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Příště prosím přibalit i baťůžek grindáčků... ty GS jsou neskutečné, jediné, co mě na nich mrzí je, že nemají GMT,jako MM600SD(teda ta ručka GMT by musela být šedá, nevýrazná, hlavně ne bílá jako mají MM600SD). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 (upraveno) huste huste, akurat by som si nekazil vyhlad, takto sa mi to paci viacej Upraveno 8. dubna 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se