Přejít na obsah

Grand Seiko Diver 200m

jiriskopal68

Doporučené příspěvky

Honzo, já ten tvůj vztah k Seiku znám, ale jak už se mnohokrát ukázalo, cesta je spletitá a může tě zanést do nečekaných končin. Na druhou stranu, jak už jsem ti říkal, ty tvoje vysněné GO, to jsou hodinky na celý život. K těm už jenom LLD a sbohem nashledanou.

Abych nebyl úplně OT... Asi se nikdy nepoštěstí možnost srovnat všechny tři naživo vedle sebe.

Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A v tom je právě kámen úrazu. Příspěvek jsem přepisoval a v upravený verzi jsem zapomněl jako správný chaotik uvést model, takže jste vlastně ani náhodou nemohli vědět, o kterém vlastně píšu, pardon.

Člověče, i přesto, že píšeš, že jsou SD600 pořádná mašina, není snad ani možný, že by v titanu vážily 175g.

Odkaz ke komentáři

Tak na lunetě opravdu není ani kousek keramiky, potvrzeno na 100%. Z čeho je ta malůvka přesně možná budu vědět až v Seiku Japan skončí dovolená (po 5.1.).

Ještě bych dodal, že někdo absenci keramiky v této cenové kategorii považuje za minus. Já to třeba mám obráceně.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odkaz ke komentáři

napr. na to ze vacsina ludi ktori potapaju kvoli tomu hobby pomerne daleko cestuje, do teplych krajin a tak.. cervene more, indicky ocean atd

lebo ked si miestny tak ta ani nenapadne nakupit vybavu za drahe peňáze, vliezt do vody a obzerat si tam koraly. je to mokre, slane, nie su z toho peniaze, neda sa tam popijat a ziju v tom zraloky :)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Příště prosím přibalit i baťůžek grindáčků... ty GS jsou neskutečné, jediné, co mě na nich mrzí je, že nemají GMT,jako MM600SD(teda ta ručka GMT by musela být šedá, nevýrazná, hlavně ne bílá jako mají MM600SD).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...