sibirnaya Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 mel to srovnavat s keramickyma subama, tohle je trosku jina vekova kategorie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 asi treba pockat kym pacient obmeni stav, porovnaval s tym co ma doma - zrejme. ani GS diver nie je horuca novinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 031 se mi sice líbí ještě víc, ale ani tohle není k zahození Je naopak dobře, že jsou vyfocené vedle starých Subů, protože jsou mnohem hezčí než ty nové. Staré oyster pouzdro má prostě svoje kouzlo. Do hlubšího srovnávání se nemá smysl ani pouštět, 029, 031 jsou technická špička od A do Z, což se o Rolex říct moc nedá a keramická luneta to nezachrání hele hele, uz sama spona na keramikach je mistrovsky dilo, coz se vo tom sirokym humusu na GS rozhodne rict neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddalf Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 (upraveno) fakt krasny Upraveno 9. dubna 2012 uživatelem ddalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 hele hele, uz sama spona na keramikach je mistrovsky dilo, coz se vo tom sirokym humusu na GS rozhodne rict neda Tak tak, kdo by to byl řekl, že Rolády překonají GS právě v tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Tak tak, kdo by to byl řekl, že Rolády překonají GS právě v tahu ale to ze poslednych 30rokov recyklovali u Rolexu korunkove uzavery, to jako ze uz sme vsetci zabudli, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Vy toho s těma sponama naděláte... 031 se mi sice líbí ještě víc ...+1, 029 mi přijdou moc chladné. tahle fotka to tak nějak vystihuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 ale pochopte, kolego, to je Rolex, to je lepsie tak nejak ..automatisch, naja normalne mam miestami chut zrusit profil na fore.. rolexomag.forum.cz.. teda jako sibir coby jeho vysost arcivevoda von rolex, z bozi vule kral a hlava namazana, je vysoko nad vecou, ale co tu niektori pacienti dokazu, to je na fasovanie ovcanskeho preukazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 No to je fakt, občas je to skoro jako kauza Damasko Ale zas tak mě to nežere, rolexky jednou budou i tak Teď čekám kdo mi opět vmete do tváře zastávání se Seika (co na tom, že většinou jsem dost kritický). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Coze bude Vojto??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 No to je fakt, občas je to skoro jako kauza Damasko Ale zas tak mě to nežere, rolexky jednou budou i tak Teď čekám kdo mi opět vmete do tváře zastávání se Seika (co na tom, že většinou jsem dost kritický). Tak to se máš na co těšit. To bude kanonáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Coze bude Vojto??? Rolex. To není žádná novinka, určitě jsem to tu už někde psal. Tak to se máš na co těšit. To bude kanonáda. Ona to není zas taková sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Tady se napsalo veci... tak to abys ses uz ucil nosit sponu horem misto cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Proč ne, aspoň se mi nepoškrábe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Proč ne, aspoň se mi nepoškrábe ..ale odjebes si bigdate ani nevies ako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 (upraveno) ..ale odjebes si bigdate ani nevies ako Ten se dá odlepit Upraveno 10. dubna 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 no ja si myslim ze aspon v tomto vlakne by sme sa mohli debát o najlepsich hodinkach v mliecnej drahe zdrzat. co vy nato? inak povedane - gumaky pred dvere, bando chumpusi: to orezavatko je za ten bicolor jubilee, az to bude nieco normalnejsie mozes pocitat so slusnym nozom.. http://www.youtube.com/watch?v=22m0HlRcRFI&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 chumpusi: to orezavatko je za ten bicolor jubilee, az to bude nieco normalnejsie mozes pocitat so slusnym nozom..hehe, ty jsem měl na ruce asi tak 30s prťavý hodinky. Nesmí se zapomenout ani na modré. Bohužel pořádné fotky nebudou dřív jak v říjnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 vs. sea-dweller Teď snad o sponách nikdo psát nebude Luneta na Seikách je vynikající... hodně lidí si pořád myslí, že to je keramika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 (upraveno) Na Sea Dwellery nešahat, ty bych chtěl , jsou na mém wishlistu vysoko. Upraveno 1. května 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se