Přejít na obsah

Grand Seiko Diver 200m

jiriskopal68

Doporučené příspěvky

031 se mi sice líbí ještě víc, ale ani tohle není k zahození :D Je naopak dobře, že jsou vyfocené vedle starých Subů, protože jsou mnohem hezčí než ty nové. Staré oyster pouzdro má prostě svoje kouzlo. Do hlubšího srovnávání se nemá smysl ani pouštět, 029, 031 jsou technická špička od A do Z, což se o Rolex říct moc nedá a keramická luneta to nezachrání ;)

hele hele, uz sama spona na keramikach je mistrovsky dilo, coz se vo tom sirokym humusu na GS rozhodne rict neda :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale pochopte, kolego, to je Rolex, to je lepsie tak nejak ..automatisch, naja :)

normalne mam miestami chut zrusit profil na fore.. rolexomag.forum.cz.. teda jako sibir coby jeho vysost arcivevoda von rolex, z bozi vule kral a hlava namazana, je vysoko nad vecou, ale co tu niektori pacienti dokazu, to je na fasovanie ovcanskeho preukazu :)

Odkaz ke komentáři

No to je fakt, občas je to skoro jako kauza Damasko :) Ale zas tak mě to nežere, rolexky jednou budou i tak :)

Teď čekám kdo mi opět vmete do tváře zastávání se Seika :) (co na tom, že většinou jsem dost kritický).

Tak to se máš na co těšit. :)

To bude kanonáda. :D

Odkaz ke komentáři

no ja si myslim ze aspon v tomto vlakne by sme sa mohli debát o najlepsich hodinkach v mliecnej drahe zdrzat. co vy nato? inak povedane - gumaky pred dvere, bando :)

chumpusi: to orezavatko je za ten bicolor jubilee, az to bude nieco normalnejsie mozes pocitat so slusnym nozom..

http://www.youtube.com/watch?v=22m0HlRcRFI&feature=related

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...