Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když tak koukám na ty Daytony, nebylo by zajímavé rozříznout je podélně (tj. včetně tahu) vodním paprskem? Teda pokud by to šlo a někdo by k tomu měl přístup. Z toho by pak mohly být velmi zajímavé fotky.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

skalis - tak, tak :)

sibir - hele Honzo, pokud jsi ty rozrezany Daytony nevyhodil a mel bys cestu kolem posty posli mi je, zkusim s nima neco cvaknoutm, myslim, ze to je dobrej material! ;)

sorry hosi, ale slo to do srotu, to vis, drahy kovy :) ne, hodil sem to do popelnice a fakt to tam nebudu lovit, to spis muzu riznout ty treti fiky. ale zas tem bych chtel namyslet nejakou originalnejsi smrt...

Odesláno

sorry hosi, ale slo to do srotu, to vis, drahy kovy :) ne, hodil sem to do popelnice a fakt to tam nebudu lovit, to spis muzu riznout ty treti fiky. ale zas tem bych chtel namyslet nejakou originalnejsi smrt...

Poriadna drvicka zahradneho odpadu? :whistling:
Návštěvník Kamil
Odesláno

Vyjimecne cituji s obrazkem, ale tenhle chci do kalendare.

Fotka je boží, ještě jsem ji lehce upravil:

post-147-127842724437.jpg

Odesláno

Jo kdyby se tak daly procedit skartovačkou...

Odesláno

Supr, chlapci, ten řez je bomba. V pondělí v datartu jsem viděl na padesátníkovi Daytony two tone s bílým cifrem a vsadil bych boty, že patří do tohoto vlákna...

Hodinky i s rukou pod flexu? :lol2:
Odesláno

pekny pane,ale podle meho je tech hodinek skoda.........kdybys mi je poslal,moh sem je nadelit minimalne za desitku nejakymu panakovi z varsky radnice....nosit tendle druh hodinek je tam v mode...a tu desitku sme hohli prochlastat

• Dát hlas 2
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Můžu ti je zastřelit .45 ACP :)

(případně mohu zvolit i jinou ráži)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...