Andrew_C Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 Když tak koukám na ty Daytony, nebylo by zajímavé rozříznout je podélně (tj. včetně tahu) vodním paprskem? Teda pokud by to šlo a někdo by k tomu měl přístup. Z toho by pak mohly být velmi zajímavé fotky. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 a k cemu to bude dobre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 Jenom že by to byl čistý řez, nic víc. Ale napsal jsem to původně blbě, myslel jsem rozříznout jiné(ještě nepoškozené) fejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 už by to chtělo říznout i originály at to stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 skalis - tak, tak sibir - hele Honzo, pokud jsi ty rozrezany Daytony nevyhodil a mel bys cestu kolem posty posli mi je, zkusim s nima neco cvaknoutm, myslim, ze to je dobrej material! sorry hosi, ale slo to do srotu, to vis, drahy kovy ne, hodil sem to do popelnice a fakt to tam nebudu lovit, to spis muzu riznout ty treti fiky. ale zas tem bych chtel namyslet nejakou originalnejsi smrt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 sorry hosi, ale slo to do srotu, to vis, drahy kovy ne, hodil sem to do popelnice a fakt to tam nebudu lovit, to spis muzu riznout ty treti fiky. ale zas tem bych chtel namyslet nejakou originalnejsi smrt... Poriadna drvicka zahradneho odpadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 tomu říkám rychlá úprava pouzdra na počkání....ta poslední fotka s daytonami mě fakt dostala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 Vyjimecne cituji s obrazkem, ale tenhle chci do kalendare.Fotka je boží, ještě jsem ji lehce upravil: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 Fotka je boží, ještě jsem ji lehce upravil: Ono se z toho moc vytahnout neda, protoze to je v malem rozliseni a je to uz docela komprimovany.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 sorry hosi, ale slo to do srotu, to vis, drahy kovy ne, hodil sem to do popelnice a fakt to tam nebudu lovit, to spis muzu riznout ty treti fiky. ale zas tem bych chtel namyslet nejakou originalnejsi smrt... Jo kdyby se tak daly procedit skartovačkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 to by se klidne daly, ale pak sem budu davat fotky skartovacky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Kdysi jsme dávali pod vlak dvacetník, byl pak takovej pěkně vostrej. Co by to asi udělalo s "hodinkama"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 teroristicky cin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 teroristicky cin takže zabitý dvě mouchy jednou ranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Supr, chlapci, ten řez je bomba. V pondělí v datartu jsem viděl na padesátníkovi Daytony two tone s bílým cifrem a vsadil bych boty, že patří do tohoto vlákna... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Supr, chlapci, ten řez je bomba. V pondělí v datartu jsem viděl na padesátníkovi Daytony two tone s bílým cifrem a vsadil bych boty, že patří do tohoto vlákna... Hodinky i s rukou pod flexu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 pekny pane,ale podle meho je tech hodinek skoda.........kdybys mi je poslal,moh sem je nadelit minimalne za desitku nejakymu panakovi z varsky radnice....nosit tendle druh hodinek je tam v mode...a tu desitku sme hohli prochlastat 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 sorry hosi, ale slo to do srotu, to vis, drahy kovy ne, hodil sem to do popelnice a fakt to tam nebudu lovit, to spis muzu riznout ty treti fiky. ale zas tem bych chtel namyslet nejakou originalnejsi smrt... Můžu ti je zastřelit .45 ACP (případně mohu zvolit i jinou ráži) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Můžu ti je zastřelit .45 ACP (případně mohu zvolit i jinou ráži) to zni dobre, kdo je pro? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 to zni dobre, kdo je pro? Určitě, škoda že ti jich nezbylo víc. Ještě by mě zajímala brokovnice ze dvou metrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se