Přejít na obsah

CARTIER - výstava šperky, hodinky

911

Doporučené příspěvky

V 12. 7. 2010 v 18:11, 'Dantechno' napsal:

Hezky..

A jaky to bylo? Nemas i fotky?

Já ale nebyl na té výstavě, zajišťovali jsme mj. dopravu na otevíracím galavečeru a tohle bylo takové milé poděkování Posted Image

Jinak podle návštěvního řádu je fotografování zakázáno Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 13. 7. 2010 v 14:16, 'bandicoot' napsal:

výborný trapas byl jak na galavečeru úplně zazdili hlavní hvězdu. Krásnou Monicu. Padaly dotazy typu Hele co je to za ženskou vedle Krainový. Bohužel jsem tam nebyl a mám to jen z druhý byť důvěryhodný ruky.

To je zvláštní, ale asi myslíš český "novináře", protože v rámci organizátora a vlastně celého Cartiera měla postavení čestného hosta #1.

Odkaz ke komentáři

V 13. 7. 2010 v 14:16, 'bandicoot' napsal:

výborný trapas byl jak na galavečeru úplně zazdili hlavní hvězdu. Krásnou Monicu. Padaly dotazy typu Hele co je to za ženskou vedle Krainový. Bohužel jsem tam nebyl a mám to jen z druhý byť důvěryhodný ruky.

tak o tehle akci jsem netusil (asi to nebylo az tak hogo fogo, aby to cpali do BBC), ale jak si rekl "krasna Monica", napadla me jedina. Belluci. a dle fotky kterou postnul Andrew vidim, ze jsem mel pravdu. mas dobrej vkus, bandi ;)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

tak jsem se byl podivat a ...parada. fakt se mi to libilo. co se tyka hodinek, tak sem vzdy zil v domeni, ze kapesni hodinky jsou relativne tluste, ovsem tady byly tenke jak vlasek a nadherne. takze doporucuju s drahou polovickou navstivit

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...
Návštěvník Lenicka1313

Ať už sobě či svým dětem (dívky), vždy si ráda nakupuji na ........ Pro mějednoznačná jednička a vždy se sem ráda vracím. Za mě jednoduše doporučuji a věřím,že vám má rada pomohla. Přeji krásný den.

• Hlasovat proti 5
Odkaz ke komentáři

V 15. 11. 2010 v 6:37, 'skalis' napsal:

Kam se hrabe Cartier, to se neda srovnat.

Skoro mi to pripomina "Na Cartiera mam,ale nelibi a nemam ho rad,tak si radsi koupim nejaky cingrle od Artsperku!!!" :D

Aneb vykrik do tmy jak se patri :D

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...