911 Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 http://www.cartiervystava.cz/cz/vystava/ pro mistni obdivovatele batohu, tato vymozenost je zakazana. max do velikosti 40x40cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Jojo na to jsem hodně zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Udelame tam sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 To bych nedělal. Nepochybně tam půjdeme s partnerkami a ještě by se ty bestie spikly a vrátily by nám všechny ty hodinkové újmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Podívejte co mám od pořadatelů zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Hezky..A jaky to bylo? Nemas i fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 V 12. 7. 2010 v 18:11, 'Dantechno' napsal: Hezky.. A jaky to bylo? Nemas i fotky? Já ale nebyl na té výstavě, zajišťovali jsme mj. dopravu na otevíracím galavečeru a tohle bylo takové milé poděkování Jinak podle návštěvního řádu je fotografování zakázáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 výborný trapas byl jak na galavečeru úplně zazdili hlavní hvězdu. Krásnou Monicu. Padaly dotazy typu Hele co je to za ženskou vedle Krainový. Bohužel jsem tam nebyl a mám to jen z druhý byť důvěryhodný ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 V 13. 7. 2010 v 14:16, 'bandicoot' napsal: výborný trapas byl jak na galavečeru úplně zazdili hlavní hvězdu. Krásnou Monicu. Padaly dotazy typu Hele co je to za ženskou vedle Krainový. Bohužel jsem tam nebyl a mám to jen z druhý byť důvěryhodný ruky. To je zvláštní, ale asi myslíš český "novináře", protože v rámci organizátora a vlastně celého Cartiera měla postavení čestného hosta #1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Nebyla prý představena, takže nejen novináře ale i další hosty. Ani nikde v mediích to nebylo. Ale všichni víme, že tam byla Adamovská. Škoda že jsem tam nebyl já bych jí poznal hned :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Obávám se, že v médiích by to stejně 99% čtenářům bulváru nic neřeklo. Důležitý je, že tam byla Krainová, které "Šperky stylista Filip vybral v H&M" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 V 13. 7. 2010 v 14:16, 'bandicoot' napsal: výborný trapas byl jak na galavečeru úplně zazdili hlavní hvězdu. Krásnou Monicu. Padaly dotazy typu Hele co je to za ženskou vedle Krainový. Bohužel jsem tam nebyl a mám to jen z druhý byť důvěryhodný ruky. tak o tehle akci jsem netusil (asi to nebylo az tak hogo fogo, aby to cpali do BBC), ale jak si rekl "krasna Monica", napadla me jedina. Belluci. a dle fotky kterou postnul Andrew vidim, ze jsem mel pravdu. mas dobrej vkus, bandi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 tak jsem se byl podivat a ...parada. fakt se mi to libilo. co se tyka hodinek, tak sem vzdy zil v domeni, ze kapesni hodinky jsou relativne tluste, ovsem tady byly tenke jak vlasek a nadherne. takze doporucuju s drahou polovickou navstivit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2010 Výstava výborná, určitě to stojí za to, počítejte aspoň 2 hodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lenicka1313 Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Ať už sobě či svým dětem (dívky), vždy si ráda nakupuji na ........ Pro mějednoznačná jednička a vždy se sem ráda vracím. Za mě jednoduše doporučuji a věřím,že vám má rada pomohla. Přeji krásný den. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 V 14. 11. 2010 v 20:15, 'Lenicka1313' napsal: Pro mějednoznačná jednička a vždy se sem ráda vracím. Kam se hrabe Cartier, to se neda srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 V 15. 11. 2010 v 6:37, 'skalis' napsal: Kam se hrabe Cartier, to se neda srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Kdyz oni ty pantery v platine delaji jen u Cartiera, to pak nema clovek na vyber ;-) Jinak vystava byla uplne skvela!!! Clovek si uzil designu, historie, luxusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donut Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 V 15. 11. 2010 v 6:37, 'skalis' napsal: Kam se hrabe Cartier, to se neda srovnat. Skoro mi to pripomina "Na Cartiera mam,ale nelibi a nemam ho rad,tak si radsi koupim nejaky cingrle od Artsperku!!!" Aneb vykrik do tmy jak se patri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-TOUCH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Na výstavě jsem byl a byla to paráda, nikdy jsem nic podobnýho neviděl. Tolik blýskátek a platiny na jednom místě. Paráda. Jen bych rád věděl nějaké orientační ceny. Tisíce, statisíce, miliony, desetimiliony, stamiliony korun, eur??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se