Prokop Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Přesouvám sem fotky nových hodinek z limitované série František Kupka, kterých se hned na vernisáži výstavy v Opočně prodalo 14 kusů!
Návštěvník Kamil Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Tu cenu se pořád nedozvídám. Nebo je na stránkách Prim?
Prokop Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Do nabídky je chci zařadit až budu mít k dispozici profi fotografickou dokumentaci. To může chvíli potrvat, když mi zákazníci budou tyto hodinky odebírat z fabriky dříve, než se dostanou do Prahy. Dokonce i já sám jsem je doposud viděl naživo pouze jednou. Nicméně ve Violinu by měly bít od středy k vidění alespoň ve vzorku. Mohu ale potvrdit, že vypadají moc zajímavě.
Viktor Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Minerální sklo? Proč ne safír stejně jako CHLE?
Prokop Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Přiznám se, že jsem tuto sérii neladil do finále já, ale kolega Helikar, a tak neznám všechny okolnosti vzniku této série.
X-Bob Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Když nad tím přemýšlím, tak se možná k hodinkám s odkazem na starší dobu (na dobu života F.K.) jaksi víc hodí tehdejší materiály (teda jasně že ETA tam je jako nutný pohon), je to jako kdyby Philips znovu udělal rádio ala 30.tá léta, pak by mělo mít také korpus ze dřeba, čudlíky z materiálu připomínající bakelit a tak. Prostě jako cigi 1000 MB v reSport I
Bobr Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Přiznám se, že jsem poněkud v rozpacích. Vystavují se tu nějaké hodinky, které na stránkách firmy nenajdu, prý se už prodávají, ale obchodní ředitel nechce sdělit (nebo neví?) cenu a nezná okolnosti jejich vzniku... Neděje se v Primu něco nezdravého?
Ondraj Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Tak tyhle zase neoslovily mě. Indexů, které se od sebe výrazně neliší je tam moc a odečítání času letmo by byl pro mne oříšek.
omni Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Tak tyhle zase neoslovily mě. Indexů, které se od sebe výrazně neliší je tam moc a odečítání času letmo by byl pro mne oříšek. To je prave to, co sa mi na nich najviac paci... Celkovo krasna grafika
Onisan Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 to PRIM: jedním slovem... PĚKNÉ !!! Více slovy: Pokud mohu podle fotek posoudit tak je to snad nejoriginálnější a nejzajímavější l.e.
cigi Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Bobr Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Cigi psal: bobře, to je právě to dobrodružné tajemství , co máme u primu tak rádi - imidž, chápeš? Doufám, že jsi to myslel aspoň ironicky, protože já opravdu čumím.
Otto Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 prime, bohužel, druhý palec dolu dneska. Naprosto mě taky rozhorlilo, že používáte pouzdro linea pro tenhle levný brak! Degradujete nám le. Je to však vaše právo, nic proti tomu nemohu mít, než, že mě to štve. Gratuluji k prodejnímu úspěchu, připomínám však bokem, že jste učinili přesně to, co dělá MPM - napsali cizí jméno na věc toho jména nehodnou za účelem ztržení hmotných požitků. Omlouvám se, ale musím se vyřvat hned začerstva. Souhlasím s tebou cigi co se týká použitého pouzdra. Do běžných hodinek linea se práskne jiný číselník a už je z toho limitka asi za velké peníze. Na druhou stranu mám rád, když mají jednotlivé modely nějaké pojmenování např. CERTINA BLUE RIBBON a ne CERTINA SMITH (kapitán Titanicu), v případě Primek - Kupka. Prim Diplomat to je už něco jiného - speciální pouzdro, číselník, speciální pojmenování atd.
redd Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Zajímavé! Bez datumu by bylo možná ještě víc
Lukáš Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Prime budu upřímný, nebýt krásně graficky zpracovaného nápisu Kupka na ciferníku, tak mi hodinky přijdou až moc fádní a obyčejné. Skoro jak kdybych si vložil do mých l.e. vystřižený papírový kroužek. No ale přesto přezevšechno jim nemůžu být upřeno takové nějaké kouzlo...a umím si je na ruce přadstavit. Takže mi nezbývá než pogratulovat k dalšímu podařenému kousku.
zdenda Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Znalosti Cigiho týkající se života známých osobností jsou neskutečné :)
maxs Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 naprosto nevystihuje ducha FK - byl to ultramoderní radikální vizionář, každé ráno např. konal zenbudhistická (nebo tak nějak) vítání slunce No a ja to tam vidím.Zen budhizmus a vnímanie zenovej estetiky to celkom vystihlo.Ten číselník je "zenová záhrada" jak vyšitá.Dojem veľkej prázdnej plochy,jeden až dva výrazné prvky.Jediná výhrada je na použitý kaliber.Mohli tam spraviť aspoň nejaký výbrus na spôsob toho karfiolu
afrikab Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Me se ta strohost opravdu libi, jen bych si je dokazal dost dobre predstavit bez datumovky a toho napisu;)
Prokop Odesláno 12. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Přiznám se, že jsem poněkud v rozpacích. Vystavují se tu nějaké hodinky, které na stránkách firmy nenajdu, prý se už prodávají, ale obchodní ředitel nechce sdělit (nebo neví?) cenu a nezná okolnosti jejich vzniku... Neděje se v Primu něco nezdravého? Nejste vy hnidopich? Firma, která dělá to co my v pouhých 53 lidech, prostě jede naplné obrátky a občas nestíháte vše, co byste chtěli. Vám se to nikdy nestalo? Já jsem prostě upřímný, i když to může vypadat hloupě. Myslím, že je to lidské. Máme prostě velké množství různých zakázek a většinou je každá úplně jiná. U nás zase není tak velká slavnost, když uvedeme na trh nový model, protože to děláme téměř každý měsíc.
Prokop Odesláno 12. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Chci napsat pár slov o této edici. Byl zájem o spolupráci, o to aby rychle začala a následně i pokračovala dál. Během 14 dní ještě úplně nové hodinky vyrobit neumíme. Skutečně se to celé upeklo během velmi krátké doby. Do budoucna se počítá s větší designovou vyhraněností a originálním pouzdrem. Konec konců, čekal jsem trošku jiné reakce. Zvláště od zatvrzelých odpůrců současného loga. Jo a rád bych poprosil, když se Vám něco nelíbí, zkuste to říci diplomatičtěji, abyste nekazili radost těm, kteří jsou jiného názoru. Lze třeba napsat, že se Vám to nelíbí, nebo že "to není šálek Vašeho čaje" atd.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se