Viktor Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 2 hciq: pěkný, pořád ne hodinky pro mě, ale oddělení nápisu a datumovky jim podle mého prospělo, možná ještě kolem středu miniaturu:
Luk Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Je mi líto, ale původní návrh od PRIMu se mi líbí více. Je pravda, že podpis s datumkou by chtěl lépe rozmístit, zřejmě je to závislé na použitém kalibru. Je mi také jasné, že je to od tebe jen rychlý pokus co by, jak by a určitě už také víš co by jsi změnil. Myslím, že datumka plácnutá jen tak do prostoru působí velice rušivě a zvýraznění kružnice u minut a také ten relief dost opticky zmenšuje velikost hodinek. Už pro mne postrádají tu "čistotu". A přiznám se, že jsem při pohledu na tvé návrhy dost nervózní. Přesto ti děkuji, že jsem se mohl srovnat i jiné varianty.
Lovap Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Hciq - myslím, že je to perfektné. Naozaj to lepšie vyzerá oddelene. Inak, čo sa týka "čistoty" hodiniek (reagujem na Luk-a) ja to vidím takto: Kupka bol maliar, tak aj hodinky na jeho počesť by mohli byť malé umelecké dielo. Preto sa mi tá verzia s reliéfnym ciferníkom páči (len nápis a dátumovku by som dal ako je na prvom návrhu).
typograf Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 hciq: Ty jsi ty hodinky zbavil toho jediného, co na nich bylo zajímavé a nevšední, toho napětí (skoro až bláznivé, iracionální). Nezlob se, ale ty tvoje, to už je jen taková klasika. Předem se omlouvám za svůj názor - myslím to upřímně.
pakr Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Také se mi zdá původní návrh od Primu lepší. Možná bych jen posunul nápis s datumkou více vpravo k indexu 3... Jak jen to udělat, když pozice datumky je daná kalibrem... Možná by bylo zajímavé, jak píše Viktor, mít na ciferníku i nějakou miniaturu... Kruhovité a přímočaré 1937
roon Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 varianta s datumkou na 6 se mi líbí. Jinak souhlasím, že nějaká ta miniatura by se tam asi taky hodila
noname Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Milý Honzo 49, Heyrovský se nepíše s měkkým i. Možná by jsi neměl ostatní pérovat a doplnit si vzdělání sám.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Milý Honzo 49, Heyrovský se nepíše s měkkým i. Možná by jsi neměl ostatní pérovat a doplnit si vzdělání sám. Nech ho být, v Ostravě třeba píšou s měkkym i.
pakr Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Tak jsem si chvilku hrál a s tou miniaturou to není už ono... Ale je to aspoň zábava.
roon Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Tak jsem si chvilku hrál a s tou miniaturou to není už ono... Ale je to aspoň zábava. zkus tam dát tu Viktorovu a přes celý ciferník
VS Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Také se mi zdá původní návrh od Primu lepší. Možná bych jen posunul nápis s datumkou více vpravo k indexu 3... Jak jen to udělat, když pozice datumky je daná kalibrem... Možná by bylo zajímavé, jak píše Viktor, mít na ciferníku i nějakou miniaturu... http://obstastnik.divno.cz/tvarno/pics/tva...eaprimocare.jpg Kruhovité a přímočaré 1937 Co ten obrázek představuje? To maloval pan malíř? Když řeknu, že se mi to nelíbí, budu napaden, že tomu nerozumím. Když řeknu, že se mi to líbí, nebude to pravda. Ale mi to prostě jen nic neříká. Nicméně respektuju, že se to někomu může líbit. Já si teď doplňuji chybějící vzdělání. Díky Chronografu a hodinkám firmy Prim už jsem poznal dva významné člověky, o kterých jsem dosud netušil. Jeden maloval a druhý čutá do kožené koule plněné vzduchem. Tak jsem zvědavý na další edici hodinek s někým významným.
safi Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Ta miniatura je pěkná..takto by ty hodinky asi měly vypadat.
hciq Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 hciq: Ty jsi ty hodinky zbavil toho jediného, co na nich bylo zajímavé a nevšední, toho napětí (skoro až bláznivé, iracionální). Nezlob se, ale ty tvoje, to už je jen taková klasika. Předem se omlouvám za svůj názor - myslím to upřímně. typografe vpohodě..... ale jak jsem psal 20 min. v shopu než se vytiskly výkresy. Víš co mě ale napadá? Když tak hezky hovoříš o iracionálním napětí, ono to tam taky je. Už jsem si toho dříve všimnul, ale nedokázal jsem to pojmenovat. A to jsou asi ty dvě věci co mě podvědomě s...y, když jsem se na hodinky podíval. 1)Kupka nebyl žádnej iracionální blázen ten ciferník je spíš pro Giorgia De Chirico nebo Salvatora Dali 2)Pro všechno to nevšední napětí autor trochu pozapoměl na detail za třetí, byla by to bomba pokud vtom máš prsty ty. Trochu mě překvapila ta přesná definice. Jako kdyby promluvil sám autor :cool: P.S. ty hodinky jsem zabastlil hlavně proto, aby to tady zase trochu ožilo lidovou tvořivostí
VS Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Tak jsem si chvilku hrál a s tou miniaturou to není už ono... Ale je to aspoň zábava. Ale teď už to jsou typicky reklamní hodinky. Zkus tam dát Coca Cola.
decebal Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 hciq: Ty jsi ty hodinky zbavil toho jediného, co na nich bylo zajímavé a nevšední, toho napětí (skoro až bláznivé, iracionální). Nezlob se, ale ty tvoje, to už je jen taková klasika. Předem se omlouvám za svůj názor - myslím to upřímně. typografe vpohodě..... ale jak jsem psal 20 min. v shopu než se vytiskly výkresy. Víš co mě ale napadá? Když tak hezky hovoříš o iracionálním napětí, ono to tam taky je. Už jsem si toho dříve všimnul, ale nedokázal jsem to pojmenovat. A to jsou asi ty dvě věci co mě podvědomě s...y, když jsem se na hodinky podíval. 1)Kupka nebyl žádnej iracionální blázen ten ciferník je spíš pro Giorgia De Chirico nebo Salvatora Dali 2)Pro všechno to nevšední napětí autor trochu pozapoměl na detail za třetí, byla by to bomba pokud vtom máš prsty ty. Trochu mě překvapila ta přesná definice. Jako kdyby promluvil sám autor :cool: P.S. ty hodinky jsem zabastlil hlavně proto, aby to tady zase trochu ožilo lidovou tvořivostí No jasně, Dalí, to je to co mi pořád připomínaly. Ty jeho kníry .
Pachollini Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Mne se hodinky celkove libi, ale hezci by byly bez napisu Kupka. Jako sory Prim Kupka ?? nechci znevazovat vyznamnost malire Kupky ale nemyslim si ze by se hodinky mely jmenovat po kazdym. Oslovil jsem par dotazanych zda vedi kdo to byl Kupka ?? ani prd koukali jak na mars. Za chvily by jsme mohly mit edice, Julius Fucik, Arnold Swarzeneneger apod. Jo to treba Piccaso editon, nebo Leonardo da Vinci bych jeste uvital. Tydle ty primky vypadaji jako reklamni hodinky privezene z vystavy obrazu mistra Kupky. Kdyz uz edice tak nekoho hodne ale hodne vyznamneho. To je jak Prim Cechyno. Podle mne taky ulet v nazvu, asi nekdo chtel nalakat sportovni fandy - coz byse dalo jeste pochopit. Kupka edition si mi vyzualne libi, strohy design a hezky modre rucicky - ale jedine bez napisu KUPKA !! Hodinky za 30 tacu by mohly nest jmeno ktery aslepon nekdo zna. Tyhle jsou opravdu jak reklama z vystavy obrazu. Doufam ze sem se nedotknul primkaru, ale vidim to jak to vidim. Nedá mi to, abych si nerýpnul: hádám, že lidé, co píší "chvíli" a "vizuálně" to jméno znát budou a ty hodinky jsou asi určené spíš pro ně.
typograf Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 hciq: Ty jsi ty hodinky zbavil toho jediného, co na nich bylo zajímavé a nevšední, toho napětí (skoro až bláznivé, iracionální). Nezlob se, ale ty tvoje, to už je jen taková klasika. Předem se omlouvám za svůj názor - myslím to upřímně. typografe vpohodě..... ale jak jsem psal 20 min. v shopu než se vytiskly výkresy. Víš co mě ale napadá? Když tak hezky hovoříš o iracionálním napětí, ono to tam taky je. Už jsem si toho dříve všimnul, ale nedokázal jsem to pojmenovat. A to jsou asi ty dvě věci co mě podvědomě s...y, když jsem se na hodinky podíval. 1)Kupka nebyl žádnej iracionální blázen ten ciferník je spíš pro Giorgia De Chirico nebo Salvatora Dali 2)Pro všechno to nevšední napětí autor trochu pozapoměl na detail za třetí, byla by to bomba pokud vtom máš prsty ty. Trochu mě překvapila ta přesná definice. Jako kdyby promluvil sám autor :cool: P.S. ty hodinky jsem zabastlil hlavně proto, aby to tady zase trochu ožilo lidovou tvořivostí K bodu 3: S těma hodinkama nemám nic společnýho - mně táhnou spíš Spartaky. (Nejsem tajný agent Eltonu. ) Vyjádřil jsem pouze svoje pocity z těch hodinek - to co mně na nich zaujalo, to co mně oslovilo. Jestli byl pan malíř a jeho tvorba taková, či onaká, tak s tím já už dneska nic neudělám. Samozřejmě můžeme vnímat rozdílné styly umění a k těm potom přizpůsobovat design hodinek, ale také je možno na věc shlížet tak, že jeden návrh bude pasovat na slavného inženýra konstruktéra a druhý na umělce (malíře) jako takového. Svým způsobem jsou všichni umělci nějak "trhlí" a takto vnímáno je to přeci v pořádku.
Honza49 Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Milý Honzo 49, Heyrovský se nepíše s měkkým i. Možná by jsi neměl ostatní pérovat a doplnit si vzdělání sám. Nech ho být, v Ostravě třeba píšou s měkkym i. Děkuji za upozornění, podívám se na to. Nemyslím, že to bylo pérování, ale vysokoškolák by to měl vědět (já mám jenom maturitu a vím to) Na rozdíl od Pražáků, my tady hodně rozlišujeme měkké a tvrdé i. :)
VS Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Koukám, že je mají v nabídce i se zlatýma ručičkama.
typograf Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Jsou noblesní - a kvalita fotek vzrůstá:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se