Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 196
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Že já jsem to sem dával, bylo to jen pro oživení diskuse a ne abych prezentoval jak by měly vypadat. Doufám, že to většina na tomto fóru pochopila.

re cigi: jaký jsi ráno použil životabudič, žes tak našláplej. Tak to zbastli do nějakýho obrázku a než ti dojde štáva šup sem stím :lol:

Odesláno
No, pánové, to jste si naběhli, zatím s "odfláklým"  originálem prdíte na celý čáře - typograf má naprostej recht - pregnantní, výstižné, gratuluju - nechceš si vzít do parády i naše elton sportI - pomohlo by nám to . K té hciq verzi bych jenom přidal výraz "plavající elementy" - datumka a nápis.

Jediné, co možná ty verze slibují, je to, že nápis asi lze vypustit a nechat plavat jen datumku viz bicista - vyhrál bych si eventuálně s barvou, nebo nějak jinak tu pozici definoval, aby se tam protínaly siločáry (tenhle výraz fakt nesnášim) :D:D - třeba zvýrazněnou korunkou, prodloužení tý linky aby neplavala nemotivovaně volně v ploše.

VS - bravo, další trefná kritika je ta coca cola - skutečně mi přijde jedno, jestli je tam kupka, nebo limča - to je fakt největší slabina.

Zajímavý počteníčko, díky pánové.

Ať si taky přihřeju polívčičku - moje verze by měla kalibr se dnem v týdnu vedle datumky místo těch plytkostí - ten vzácnej prim automat kalibr (69?) s českými názvy dnů v týdnu - to by bylo SUPER , ještě si vymyslím si svůj dekorativní podpis a je to :D ! Pro internacionály lze pochopitelně použít etu se dnem v týdnu anglicky i německy - nechápu, proč to prim už nenabízí. Kdybych chtěl uctít kupku - zkusil bych každému dni v týdnu prdnout nějakou jeho grafiku, obraz a tak, aby se měnily v čase a tvořili filmovou smyčku zážitků. A teď mě trumfněte :D

Co bych tě trumfoval, sám ses jmenoval arbitrem vkusu, sám se trumfuj.

Odesláno

Co se tu vlastně řeši? Kupka edition je uzavřená záležitost, hodinky jsou hotové, jakékoliv změny nepřipadají v úvahu, někomu se líbí, někomu ne, 88 lidí si je koupí a tím to skončilo. Plýtváte nápady ve slepé uličce. Pusťte se do něčeho nového. Jenom ať to proboha nedopadne tak, že zase vemete výjimečné hodinky Linea40, (které už přestávají být výjimečné, protože když kouknu na web Prim, mám dojem, že jiné neumí), přemalujete ciferník, sáhnete do šuplíku pro jiné ze všech dvou druhů ručiček a budou další průměrné hodinky. Chce to něco nového, třeba na základě pouzdra Codenis nebo úplně něco jiného. Pořád si totiž můžu v Eltonu koupit Prim Linea, za 3000 nechat vyrobit jiný ciferník, napsat na něj Umba-Umba edition a mám exkluzivní limitovanou edici 1/1 za poloviční cenu takzvané limitované edice Kupka nebo nějaký jiný strejda. :D

To majitelům Chronomag 40 l.e. nevadí, že jejich výjimečné hodinky přestávají být výjimečné díky inflaci podobných modelů?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...