Jakubisko Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Takhle to dopadne, když se nenecháte léčit! Toto hromadné foto vzniklo jako oslava 10000. příspěvku člena Kohei na TimeZone foru. Jak sám píše, ani vlastně neví, kolik má hodinek Odkaz na vlákno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 A kdyz si domyslite, ze na tehle fotce jsou jenom Seika, tak kompletni sbirka hodinek vsech znacek musi byt jeste monstroznejsi (taky, ze je, viz odkaz)! Hodnotu cele sbirky lze jen tezko odhadnout a jeste hur predstavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Ma tam neuveritelny kousky - Daytony, JLC, AP, IWC.....bomba sbírka!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 regulerne cisty magor zrely na tabletky a zvieraciu kazajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Uz to tady bylo pred dvemi lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Ale drží si chlapec průměr 1000 příspěvků za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Tak to je síla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 No, tak vám nevím...Já mám dva kousky a když si jedny vezmu na ruku, hned je mi líto, že ty druhé odkládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Čistě sobecky podotýkám, že jsem si tak nějak oddechl ..... :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 hm, objektívne úctyhodný výkon, ale mňa toto už nejak neoslovuje. Tých hodiniek má jednoducho veľa, aj na tých fotkách sa mu váľajú jedny cez druhé, doškriabané, sám nevie, koľko ich má ... to už je zbierka pre zbierku, určite to vyžadovalo enormné úsilie, ale nevidím v tej zbierke nejaký systém alebo myšlienku. Omnoho viac sa mi páči zbierka člena amine na watchuseek (jedno vlákno s fotkami - http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=2551348&mode=linear#post2551348 ), ktorá mi pripadá premyslenejšia a typovo vyváženejšia (hoci obsahuje tiež prakticky neobnositeľný počet kusov). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorio Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 ... Jak sám píše, ani vlastně neví, kolik má hodinek OT: ...PRAHA ? Jsou všude kolem nás, v metru, na ulici, v restauracích. Většinou vypadají jako bohatí zahraniční turisté. Mají na sobě značkové oblečení, zlaté šperky, drahé hodinky. Občas se zeptají na cestu a než jim odpovíte, připraví vás o peněženku, mobil, doklady či cokoliv cenného, co máte právě u sebe. Po stopách kapsářů v centru metropole se každý den vydávají detektivové z ?kapsa týmu? policie Prahy 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 To je mazec,jak často je natahuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Ten člověk musí být chobotnice. Jinak si je neužije.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 slusna prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 (upraveno) Mě by tahle sbírka asi zabila, nesnášim, když se mi hodinky zastaví, nyní mám winder na reklamaci a hodinky s sebou vozím i na víkendy, aby šly- je to moje vnitřní úchylka Takže tahle sbírka by mi buď stála hypervelký winder, nebo brigádníka na natahování Upraveno 20. července 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Tak tomu se teda říká sbírka! Já mít tolika hodinek, tak jsem už dávno mrtvej, protože tu ranní depresi, když bych nevěděl, jaké si vzít hodinky, bych rozhodně dlouho nepřežil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 hm, objektívne úctyhodný výkon, ale mňa toto už nejak neoslovuje. Tých hodiniek má jednoducho veľa, aj na tých fotkách sa mu váľajú jedny cez druhé, doškriabané, sám nevie, koľko ich má ... to už je zbierka pre zbierku, určite to vyžadovalo enormné úsilie, ale nevidím v tej zbierke nejaký systém alebo myšlienku. Omnoho viac sa mi páči zbierka člena amine na watchuseek (jedno vlákno s fotkami - http://forums.watchu...ear#post2551348 ), ktorá mi pripadá premyslenejšia a typovo vyváženejšia (hoci obsahuje tiež prakticky neobnositeľný počet kusov). Ten už nemá kam stoupat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Slušná sbírka! Ale žádný primky! Tak kde to sme?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 A jak to natahuje? Hodí pod stůl elektromotor a vrtí celým stolem? Stolní winder....Sbírka je to slušná, ale už z toho ani nemůže mít radost. Vždyť určitě neví, jaké kousky vlastně má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se