Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 29. 7. 2010 v 11:26, 'spiderer' napsal:

Tak dalsi jsou tady :)

První a třetí moc hezká, ale asi by se v tomto případě nic nestalo, kdyby jsi tu první trošku vylepšil tím, že dáš pryč ten škrábanec na boku. :)
Odesláno (upraveno)

kurevsky pěkné fotky, soudruhu moderátore - tydle iwc mě naživo až tak nebraly, ale todlencto jsou fakt jedny z nej Tvých fotek, ne-li nejlepší.

Ta čtvrtá ve mě evokuje optický klam v "Inception" :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Kalif - to jsem mohl, ale byl jsem linej, tentokrat jsou fotky bez retusi, jen s par globalnima upravama ;) Pokud bych nejakou posilal treba do kalendare, tak bych je odladil.. nemel jsem na to dneska moc casu ;)

Biker - dik, ony ty hodinky tomu celkem spolehlive pomahaji, jsou docela fotogenicky a jak maji brousene pouzdro, tak je to jednodussi co se tyce odlesku atp ;)

Tombed - wole, tohle vyjimecne nejsou trencle ale kosile :lol2:

Odesláno
  V 31. 7. 2010 v 15:43, 'spiderer' napsal:

...

Tohle samotny neni uplne ono. Prvni je slabsi, ale ta druha by sla velmi dobre pouzit jako podklad pro reklamu, staci vyuzit prazdnou plochu pro trochu textu.
Odesláno (upraveno)
  V 31. 7. 2010 v 16:15, 'spiderer' napsal:

To vis Honzo, jenom tak blbnu a zkousim :D

No, myslel jsem to tak, ze ta druha se mi fakt libi (v podstate i bez toho textu :)). Protoze u te prvni ta prazdna plocha rusi a hodinky "vypadavaji" z obrazu. Ta druha je naopak dost povedena a ta cista plocha vytvari zajimavy "obrazovy prostor". Upraveno uživatelem skalis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...