Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

yasmine - a ted nejakou morbidni ala Daytony na usekanych lidskych hlavach na remenu ze zubu nebo tak neco :D

Jeden z nejslavnějších současných fotografů je Joel-Peter Witkin, který na morbidních fotografiích postavil svou práci. Bez photoshopu, jen za pomoci dlát, drátů, chirurgů, pil, nožů, patologů, produkčních, hřbitovních zřízenců. trpaslíků, vycpávačů, mumifikátorů a šílenců, inspiruje mnoho autorů. Viděl jsem několik jeho výstav, a dlouho mi ty obrazy zůstaly pod kůží i v mysli.

http://www.edelmangallery.com/witkin.htm

I když jsou tady jen méně děsivé věci, i tak se obrntě odvahou !

Odesláno

cyber - zaujimave fotky, autora som doteraz nepoznal, vdaka.

na rozdiel od tých fotiek je toto na pohľad zábavné vlákno vo svojej podstate skutočne desivé. kto prvý vyslovil ono "fórum gentlemanov" nech je mu navždy odpustené..

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník salamio
Odesláno

...na rozdiel od tých fotiek je toto na pohľad zábavné vlákno vo svojej podstate skutočne desivé. kto prvý vyslovil ono "fórum gentlemanov" nech je mu navždy odpustené..

Taky se divím, že tu yasmine neposlala všechny do zadele.
Odesláno

na rozdiel od tých fotiek je toto na pohľad zábavné vlákno vo svojej podstate skutočne desivé. kto prvý vyslovil ono "fórum gentlemanov" nech je mu navždy odpustené..

Marně hledám na pár stránkách spíše úsměvných plků o zajímavých hodinkách se zábavnou dámou něco děsivýho, neber to tak vážně, zkracuje to život ;)
Odesláno

...ve finále se sama může bavit tím, jak tu s námi zamávala. Kdyby přišla s hodinkami Folli Follie asi bysme jí je pochválili a toť vše.

To, že pátráme jak, kdo a proč, to jí přece jako chronomagorku musí uspokojovat ne?

Odesláno

V každém případě je tato slečna či paní vyjímečná ve smyslu chrono-šílenství i ve srovnání s námi, a to tu někteří z nás posunuli laťku hodně vysoko. Klobouk dolů.

Odesláno

Tady najdeš vysvětlení k těm šprýmařům, šnekům, podvodníkům atd...

To vlákno opravdu stojí za přečtení celé.

dík za odkaz, fakt jsem se zasmála... pánové skvělý...

:gora:

Odesláno

Design OK, ale to PVD není moc trvanlivá úprava a na hodinkách v téhle ceně a značce mohli použít jinou technologii.

Simtebe :) Někdy se zastav, já ti ukážu "jak vypadá PVD" po hodině obrábění martenzitické nerezavějící oceli o tvrdosti 58HRC.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, chtěl bych prvně ocenit výběr hodinek, jedny daytony na ženě jsem viděl a musím říct, že ji sedly perfektně! Hlavně bych chtěl ale pochválit tvůrčí fotografickou činnost, musím se přiznat, že mě úplně okouzlila! Budu se muset o photoshop začít zajímat o něco více :-).

Upraveno uživatelem Messiah
Odesláno

...no to zalezi od toho ,ci si bola na dovolenke pri mori.Co ta viedlo ku kupe tejto znacky, tohoto modelu v tomto prevedeni. Su desiatky hodin v podobnej cenovej relacii, uprave atd....preco prave tieto??? Kto ti pri vybere pomahal a radil....sup sem nejaky pribeh :)

Odesláno

tak ako si fotila hodinky v piesku viem odpovedat aj ja :)

zobrala si ich (alebo zlozila z ruky) polozila do piesku pripadne do polovice zahrabala (alebo aj uplne) a cvak :)

..a potom mozno aj nasla

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...