Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 heh, to ano.... a zvukova stopa by sa tiez pacila!obcas je ta praca celkom zabavna.
MaxT Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Tak nakonec nebude bílé, ale modré. R line DSG.Zítra ho jedeme vyzvednout, jen máme problém. Ve všech levných verzích je parkpilot a ve vrcholné není.Netušíte zda li je možná dodatečná montáž? Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Bych urazil ruky tomu kdo toto auto konfiguroval....je to auto z 99% pro ženskou a nedají tam park.system.... Bych jim řekl, že ho koupím jen když ho tam dodělají....resp.dodělat jde vždy.
MaxT Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Bych urazil ruky tomu kdo toto auto konfiguroval....je to auto z 99% pro ženskou a nedají tam park.system.... Bych jim řekl, že ho koupím jen když ho tam dodělají....resp.dodělat jde vždy.No to já bych jim je urazil taky. Strávili jsme u nich 2 hodiny, ale vzhledem k faktu, že i o 200K levnější verze to mají tak mě nenapadlo zeptat se. Až doma jsem studoval fakturu a podrobnou specifikaci a zjistil jsem, že to tam s nejvyšší pravděpodobností není. Že jde dodatečně dodělat ten obyčejný akustický systém který jenom předraženě přeprodávají od Cobry vím, ale dle netu je pouze do zadního nárazníku a neukazuje to na displeji, netlumí rádio atd.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 no to neverim, ze to tam nie je....
Pirx Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Dodělat originál parkovák u koncernového vozu není žádný problém. Např. www.cardiagnostik.cz s nimi mám velmi dobré zkušenosti.
911 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 tady to zije trochu vic, tak repostuju nekdy kolem kvetna/cervna manzelka bude muset dostat "nove" auto.cena: do 300k (pokud by slo odpocitat dph, tak 300 bez dph)km: pod 100.000 (uprimne, autum moc nerozumim, klidne at to ma vic, jen to nasledujici 3-4 roky nesmi byt v servisu vic, nez je nezbytne nutne )karoserie: kombi (musi se tam vejit 2 autosedacky a idealne doprostred 1 dospely, alespon na chvili), muze byt MPV, ale to se ji moc nelibi. jedine novej Touran palivo: asi benzin. rozcne se s tim najezdi tak +-20.000 km.znacka: chce idealne Fabii novou, ale vlastne je ji to jedno. nechce Hyundai, KIA, Dacia, Fiat.priznam se, ze mam porad zafixovano, ze nekupovat nic na F (fčecky francouzsky, fiat...). koukal jsem na ted na francouze a krome Citronu se mi P i R relativne libi.(je to urban legend nebo jsou francouzi na pytel?)kriterium cislo jedna je velikost kufru. musi se tam vejit celej kocar pro novyho prcka a dalsi kraviny pro druheho prcka. proto sem chtel Octavii nejlepe z toho jejich programu Skodaplus, kde je i zaruka.dik
panedge Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Tak koukam na toho novyho Superba a libi se mi to moc http://www.auto.cz/skoda-superb-iii-na-internet-unikly-prvni-fotografie-85820
Tom19 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 (upraveno) Aj Hyundai dnes pustil do sveta novinku: http://www.auto.cz/hyundai-tucson-oficialne-premiera-v-zeneve-prodej-zacne-v-pulce-roku-85817 Prekvapivo dobre vyzerá. A aj ten Superb je krok vpred po minulej generácii. Upraveno 17. února 2015 uživatelem Tom19
Duke650 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Tak koukam na toho novyho Superba a libi se mi to mochttp://www.auto.cz/skoda-superb-iii-na-internet-unikly-prvni-fotografie-85820Jako jo, solidní .. těšil jsem se, že to bude větší vodvaz, víc podobný studii Vision C... ale dobrý.. příští rok jako náhrada za Mondeo v pohodě, to přežiju :-)
Analytik Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Teď jsem dokoukal na představovačku novýho SuperBéčka a není špatný. Myslím, že čekat víc extravagance od VW koncernu asi nemůžeme. Mám teď vnitří dilema jestli se mi víc lidí 2. nebo 3. generace. :-/
Lion Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 (upraveno) Akorát furt ty obrovský kliky dveří... A místo šm.dlání nohy pod nárazníkem bych uvítal, kdyby šly zadní dveře zavřít tlačítkem z místa řidiče... 206 kw u 2.0tsi mě zaskočilo, to už je dobrá porce Upraveno 17. února 2015 uživatelem Lion
Návštěvník Jagman Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 (upraveno) Mě to příde jak děťátko Prasata a Vochcáfky no starej lepší Tak teď jsem viděl fotky bílého a nakonec to asi nebude tak zlé Upraveno 17. února 2015 uživatelem Jagman
laskajefajn Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Jako sorry ale srovnávat dvojkový Superb s trojkovym? Je nádherný!
Návštěvník Jagman Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 STarej Sup si poznal hned byl svuj todle je hrozně UNI nádherné bych opravdu neřekl pro to slovo jsou jiná moderní auta . vadí mi interier je hrozně neosobní takovej Unisexovej prostě ani tak ani tak ale to je Passat Oktafka sup vše je stejné vše neurazí ale nenadchne ale já sem hold starej blázen co potřebuje 30kg dřeva vinyl a kuži od vzácnej krav apod
Analytik Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Jako sorry ale srovnávat dvojkový Superb s trojkovym? Je nádherný! Dvojkový mi příjde taky moc hezký. :-)
PokyWolf Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 MHD. Když jsem to vyspeloval v UK tak řekli že tuhle značku auta neznají. Popsal jsem to jako bezúdržbové nízkonákladové vozidlo pro hodně lidí...
Komiq Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 By mi zajímalo jak by jsi speloval šalinu
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Co vy dva kikoti tady vlastně chcete?
Tondaa73 Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 MHD. Když jsem to vyspeloval v UK tak řekli že tuhle značku auta neznají. Popsal jsem to jako bezúdržbové nízkonákladové vozidlo pro hodně lidí... By mi zajímalo jak by jsi speloval šalinu Co vy dva kikoti tady vlastně chcete?COŽE ??? Mně se ten Superb moc líbí........jen vevnitř by to NĚCO chtělo....nemá to šmrnc...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se