Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

rozhodne dobrej :)

proste anglicke auto ma neco do sebe, me snad vsecko nemecke prijde tak nejak nudne, nebo mozna bez fantazie nebo tak neco ... fungujici, dotazene, nudne ...

jezdil jsem nejakou dobu s V12 XJ-S a pokazdy kdyz dojde rec na anglicany tak bych ho hned koupil zas kdybych to mel kam dat :)

Odesláno (upraveno)

Přééésně! :-) Nektery auta jsou jen na jezdeni a nektery se stanou clenem rodiny ;-). Zalezi na pohledu, co preferujes. Kdyz mas auta rad, nemas uplne posledni peniza a libi se ti britska klasika a styl, proc kupovat nemce. Kdyz vztah nemas a chces jen jezdit, koukni na statistiku TUV a vybirej podle toho ....i kdyz smulu na kus muzes mit vzdycky..

Ale vzhedem k tomu ze uvazujes o XJ, nebudes asi jen uzivatel, ti koupi superba.

A jag je navic i ukrutne prakticke auto, hele.... :-)))

post-30518-0-04089900-1486800849_thumb.jpg

Upraveno uživatelem varjag
Návštěvník Jagman
Odesláno

Ja to XF zeru i po letech kdyz do nej sednu me dostane jak se vse "otvira" nejlepe to popsal Janes May v jednom dile TG

Akorat misto zelene bych bral Gunmetal ale to uz tu padlo :D

Odesláno

Jo, souhlas, furt je to pekny a furt me i po delsi dobe bavi. Gunmetal je super, mozna i pro me obecne hezci, ale zelena k tomu autu proste patri historicky ;-)

Ted jsem sel tak daleko, ze jsem si i hodinky poladil do charakteru a barvy auta. Trochu magor no....ja vim :-)

post-30518-0-62719600-1486814315_thumb.jpg

Odesláno

Přééésně! :-) Nektery auta jsou jen na jezdeni a nektery se stanou clenem rodiny ;-). Zalezi na pohledu, co preferujes. Kdyz mas auta rad, nemas uplne posledni peniza a libi se ti britska klasika a styl, proc kupovat nemce. Kdyz vztah nemas a chces jen jezdit, koukni na statistiku TUV a vybirej podle toho ....i kdyz smulu na kus muzes mit vzdycky..

Ale vzhedem k tomu ze uvazujes o XJ, nebudes asi jen uzivatel, ti koupi superba.

A jag je navic i ukrutne prakticke auto, hele.... :-)))

v niecom mas aj pravdu...aj ked len do istej miery

ta fotka s bikemi je bomba!

a zelenu chvalim! cisto teoreticky keby som kupoval jaga, tak pravdepodobne tuto farbu.

Dnes som bol znovu kuknut zopar adeptov na rodinne auto, v spolocnom showroome volvo/range s v rohu krcilo jedno cervene suv, pridem blizsie a hej! Pekny cerveny F-Pace..celkom srdce poskocilo :) to tam mali asi len taku uputavku, kedze vedlajsi showroom Jaguar je v sobotu zatvoreny. 

Odesláno

Taky se přidám s mojím autíčkem na léto, teďka chudák spinká v garáži...je to mazel.

6e7d14859bac12dfa86657e6d4f5da48.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Taky se přidám s mojím autíčkem na léto, teďka chudák spinká v garáži...je to mazel.

Pekne

Have fun!

Odesláno

Z4 s platenou strechou je podle me fakt povedeny auto.

U tohohle modelu je myslím hardtop jen takovej ten nandavaci ne? Měl jsem za to, že skládací hardtop byl až u toho posledního.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Tak se musim pochlubit,vcera jsem koupil xc70,sice jetou ale krasa. Fotky dodam

A koupil si tu hezkou 97-00, nebo až ty hnusný kulatý? :)

Odesláno

Díky chlapi za pochvalu mojí hračky, k tomu hardtopu...vypadá to stím celkem pěkně, ale ja ho měl nasazený pouze jednou, já vyjedu stejně jen když je opravdu hezky

0cf7a4a0ad88d4390eab601b8f61e508.jpg

Odesláno

Krasavice .. to je v Liberci, ne? Tam to znám ;).
Odesláno

Tak se musim pochlubit,vcera jsem koupil xc70,sice jetou ale krasa. Fotky dodam

no hnusnou no :) rok 2010

alespon ze to je v te svetle kuzi

Odesláno

První fotka Liberec Cartec...kam rád jezdím, druhá fotka Březina...přesně tak, jsem z MB a je to kousek...dají se tam dělat pěkné fotky a člověk se sveze

Odesláno (upraveno)

Nevím, kam to dát, tak to dám sem... Radost: Servisní a "renovační" práce na M5 se pomalu chýlí ke konci. Spousta novejch dílů, návrat maličkostí k originálu, kosmetický věci, údržba a nakonec renovace laku s keramikou. Top ideál to sice ještě úplně nebude, ale hlavní a důležité věci ano. Pak si budu hrát s maličkostma, protože si musím něco nechat na víkendy, že jo. Můj neoficiální cíl - osobní bankrot s osmiválcem - se blíží, ha!

Už se na ni těším! Holka moje zlatá :D.

post-6759-0-20622400-1487063126_thumb.jpg

post-6759-0-21231500-1487062938_thumb.jpg

Upraveno uživatelem KFL

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...