zceyee Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Tak asi jsi chtel rict, ze to bylo v Nemecku, ze?Samozřejmě myslel na němecé dálnici mezi HK a Prahou.
Murphy97 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Značky na přani bych nechtel ani zadarmo. To mi prijde ujety A photoshop to neni. Proste nahoda...prijdu k prepazce a bum Zazraky se dějou.Ma pravdu, predseda
laskajefajn Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 To si děláš srandu? akorát to mám obráceně )) dobrá náhoda!!!
WRXSTi Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 (upraveno) Tak konečně je na hradeckých číslech Jinak co se týče Michelinek tak tam je sice měkká směs a podrží Vás v pruseru ale bohužel strašně rychle ubýva.To je prostě dan za kvalitní pneu. Z auta jsem nadšený čím dál vic. O vikendu na otočku HK - Praha letiště a nevím zdá je tady nastavený omezovač jelikož mě to pustilo na 260 (prázdná dálnice) a to už jsem se docela bál...při představě že ulítne kolo... Podvozkově a motorově opravdu TOP.Pěkné auto a od pečlivého původního majitele :-) Mám totiž auto od stejného původního majitele, ale předchůdce toho tvého. Asi se potkáme v sobotu Upraveno 10. října 2018 uživatelem WRXSTi
financ Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Značky na přani bych nechtel ani zadarmo. To mi prijde ujety A photoshop to neni. Proste nahoda...prijdu k prepazce a bum Zazraky se dějou.Značky na přani bych nechtel ani zadarmo. To mi prijde ujety :)A photoshop to neni. Proste nahoda...prijdu k prepazce a bum Zazraky se dějou.Já taky dostal pěknou značku bez protekce, holčina mně dala vybrat ze čtyř a všechny byly pěkný. Asi to už nikdo nechce
geometr Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Máš tam místo jedný šestky pětku, to se uplně nepovedlo teda.
DavidLC Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Taky jsem měl kdysi štígro Jinak tedy velmi zachovalý krám.....
Jiří_99 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Proc kram? Rekl bych, ze ML je prijemne svezeni i kdyz se blizi veku dvaceti letum. A vypada fakt zachovale. Nebo se snad kazi? 1
DavidLC Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Zachovalý kousek to je (byl),ale asi to chtělo jiný motor, tenhle výkon nic moc a spotřeba jen moc. Fakt hrůza...Ostatní, na svoji dobu, o.k.
Jiří_99 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 (upraveno) Zachovalý kousek to je (byl),ale asi to chtělo jiný motor, tenhle výkon nic moc a spotřeba jen moc. Fakt hrůza...Ostatní, na svoji dobu, o.k.Já mám taky 320cdi. 165kw. Trhač asfaltu to není, ale jezdit se v tom v poho dá. Spotřebu mám 10,1 dlouhodobou.Edit: Nemám ML, ale R. Upraveno 11. října 2018 uživatelem Jiří_99
DavidLC Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Já mám taky 320cdi. 165kw. Trhač asfaltu to není, ale jezdit se v tom v poho dá. Spotřebu mám 10,1 dlouhodobou.Edit: Nemám ML, ale R.Tohle je benzín, 320cdi dávali až do W164, následující řada (a dalších, jako Rko). S tímhle jsem jezdil v pohodě a za 15+litrů. A když jsi šlápl trochu na plyn, tak nic. Hrůza. Ale kousek to byl fakt pěkný, když už jsem našel ty fotky Rko je asi fajn, jel jsem v 500kilu a chvíli jsem ho chtěl, ale minulo mě.
Shamway Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Tohle je benzín, 320cdi dávali až do W164, následující řada (a dalších, jako Rko). S tímhle jsem jezdil v pohodě a za 15+litrů. A když jsi šlápl trochu na plyn, tak nic. Hrůza. Ale kousek to byl fakt pěkný, když už jsem našel ty fotky Rko je asi fajn, jel jsem v 500kilu a chvíli jsem ho chtěl, ale minulo mě.a z ML si přesednul rovnou do Toyoty? nebo tam bylo ještě nějaké mezipřistání?
Milan Praha Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 tak jedna letošní ... zase v kupě, ale nebyl čas ani moc jezdit, vše původní zcela bez úprav
Milan Praha Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 no na denní dojíždění mám klasiku klasik Octavia II 1,9 TDI pd a dlouhodobě hledám novou Italku za tu padlou
DavidLC Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 a z ML si přesednul rovnou do Toyoty? nebo tam bylo ještě nějaké mezipřistání? To bylo současně, spíš pro ženu. A těch mezipřistání bylo hodně, ale už jsem se uklidnil a přiblížil se definitivnímu kombu (LC 100 a Prius+)
Rodkopf Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 tak jedna letošní ... zase v kupě, ale nebyl čas ani moc jezdit, vše původní zcela bez úprav Super stav, parada!
Milan Praha Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 díkes, popravdě jsem chtěl koupit GTV nebo Spidera ale najednou se zjevila tahle exportní škodka a jsem druhý majitel :-d
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se