Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Značky na přani bych nechtel ani zadarmo. To mi prijde ujety :)

A photoshop to neni. Proste nahoda...prijdu k prepazce a bum :)

Zazraky se dějou.

Ma pravdu, predseda

post-8128-0-33295000-1539155341_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Tak konečně je na hradeckých číslech :clap:

Jinak co se týče Michelinek tak tam je sice měkká směs a podrží Vás v pruseru ale bohužel strašně rychle ubýva.To je prostě dan za kvalitní pneu.

Z auta jsem nadšený čím dál vic. O vikendu na otočku HK - Praha letiště a nevím zdá je tady nastavený omezovač jelikož mě to pustilo na 260 (prázdná dálnice) a to už jsem se docela bál...při představě že ulítne kolo...

Podvozkově a motorově opravdu TOP.

Pěkné auto a od pečlivého původního majitele :-) Mám totiž auto od stejného původního majitele, ale předchůdce toho tvého. Asi se potkáme v sobotu :cool02:

Upraveno uživatelem WRXSTi
Odesláno

Značky na přani bych nechtel ani zadarmo. To mi prijde ujety :)

A photoshop to neni. Proste nahoda...prijdu k prepazce a bum :)

Zazraky se dějou.

Značky na přani bych nechtel ani zadarmo. To mi prijde ujety :)A photoshop to neni. Proste nahoda...prijdu k prepazce a bum :) Zazraky se dějou.

Já taky dostal pěknou značku bez protekce, holčina mně dala vybrat ze čtyř a všechny byly pěkný. Asi to už nikdo nechce

post-13546-0-40106100-1539184290_thumb.jpg

Odesláno

Zachovalý kousek to je (byl),ale asi to chtělo jiný motor, tenhle výkon nic moc a spotřeba jen moc. Fakt hrůza...

Ostatní, na svoji dobu, o.k.

Odesláno (upraveno)

Zachovalý kousek to je (byl),ale asi to chtělo jiný motor, tenhle výkon nic moc a spotřeba jen moc. Fakt hrůza...

Ostatní, na svoji dobu, o.k.

Já mám taky 320cdi. 165kw. Trhač asfaltu to není, ale jezdit se v tom v poho dá. Spotřebu mám 10,1 dlouhodobou.

Edit: Nemám ML, ale R.

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odesláno

Já mám taky 320cdi. 165kw. Trhač asfaltu to není, ale jezdit se v tom v poho dá. Spotřebu mám 10,1 dlouhodobou.

Edit: Nemám ML, ale R.

Tohle je benzín, 320cdi dávali až do W164, následující řada (a dalších, jako Rko). S tímhle jsem jezdil v pohodě a za 15+litrů. A když jsi šlápl trochu na plyn, tak nic. Hrůza. Ale kousek to byl fakt pěkný, když už jsem našel ty fotky :)

Rko je asi fajn, jel jsem v 500kilu a chvíli jsem ho chtěl, ale minulo mě.

post-27504-0-14720600-1539287145_thumb.jpg

post-27504-0-10412800-1539287192_thumb.jpg

Odesláno

Tohle je benzín, 320cdi dávali až do W164, následující řada (a dalších, jako Rko). S tímhle jsem jezdil v pohodě a za 15+litrů. A když jsi šlápl trochu na plyn, tak nic. Hrůza. Ale kousek to byl fakt pěkný, když už jsem našel ty fotky :)

Rko je asi fajn, jel jsem v 500kilu a chvíli jsem ho chtěl, ale minulo mě.

a z ML si přesednul rovnou do Toyoty? nebo tam bylo ještě nějaké mezipřistání? :)

Odesláno

a z ML si přesednul rovnou do Toyoty? nebo tam bylo ještě nějaké mezipřistání? :)

To bylo současně, spíš pro ženu. A těch mezipřistání bylo hodně, ale už jsem se uklidnil a přiblížil se definitivnímu kombu (LC 100 a Prius+) :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...