spiderer Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Kdepak, zadna nova barva, mame dvojcata. Prece jenom Midget je opravdu jenom dvoumistny a doma je nas vic, takze to bylo samozrejme nezbytne nutne resit. Tak to uz chapu, dost dobra dvojka - predpokladam, ze styl cesty byl stejny jako u zelenace
hufnor Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Tak to uz chapu, dost dobra dvojka - predpokladam, ze styl cesty byl stejny jako u zelenace Jo, skoro. Jenom uz to nebyl road trip s podpurnym vozem, ale letadlem na Gatwick, kde me vyzvedl majitel. Pak uz scenar stejny.
zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Kdyby někdo měl zájem ohodnotit moji recenzi, případně fanda stejné značky, tak zde moje nové vozidlo: http://moje.auto.cz/bavaria/bmw-325i.html
grga_pitic Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Jako kazdy spravny cygan jezdim zigulikem, ale uz pokukujeme po nejakem Favoritu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Koukam ze mas tu luxusni verzi na alu kolech
grga_pitic Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Kamarade, malem me ten chlap dohonil....neumis si predstavit jake je to utikat se 40kg hliniku
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Kamarade, malem me ten chlap dohonil....neumis si predstavit jake je to utikat se 40kg hliniku Ale kdyz na to koukam stalo to za to !!!!
zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Jako kazdy spravny cygan jezdim zigulikem, ale uz pokukujeme po nejakem Favoritu... To je důstojník!! Asi sportovní úprava.
Martíšek Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Kdyby někdo měl zájem ohodnotit moji recenzi, případně fanda stejné značky, tak zde moje nové vozidlo: http://moje.auto.cz/bavaria/bmw-325i.html Recenze je pěkná, auto vypadá skvěle a výkony jsou solidní. Opravdu dobrá volba pro rodinný vůz. Já se zatím držím svého starého krásného vozítka, ale kdybych časem něco hledal nového - budu o týhle 3 uvažovat. Je tu někdo, kdo má také SAAB? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
frista Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Recenze je pěkná, auto vypadá skvěle a výkony jsou solidní. Opravdu dobrá volba pro rodinný vůz. Já se zatím držím svého starého krásného vozítka, ale kdybych časem něco hledal nového - budu o týhle 3 uvažovat. Je tu někdo, kdo má také SAAB? Už jsem se tu myslím kdysi hlásil :-) SAAB 93 (MY 99 a 04) Upraveno 12. července 2009 uživatelem frista
lupinus Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Recenze je pěkná, auto vypadá skvěle a výkony jsou solidní. Opravdu dobrá volba pro rodinný vůz. Já se zatím držím svého starého krásného vozítka, ale kdybych časem něco hledal nového - budu o týhle 3 uvažovat. Je tu někdo, kdo má také SAAB? zde! stíhačka 9-3 coupe...foto nemám, krade to duši:o) Upraveno 12. července 2009 uživatelem Gilius
carpaccio Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Je tu někdo, kdo má také SAAB? Mel jsem. 9000 CD 2.0T. Nebyl to sice zadny etalon spolehlivosti, ale mel jsem to auto rad. Upraveno 12. července 2009 uživatelem carpaccio
Martíšek Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Mel jsem. 9000 CD 2.0T. Nebyl to sice zadny etalon spolehlivosti, ale mel jsem to auto rad. Všude se najde nějaká výjimka, asi jsi měl smůlu - 9000 jak jsem slyšel a četl byly ještě v pohodě. Na co jsi šel ze SAABa? Je to lepší?
Martíšek Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 zde! stíhačka 9-3 coupe...foto nemám, krade to duši:o) Tak to je super, že nejsem sám v letce!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Recenze je pěkná, auto vypadá skvěle a výkony jsou solidní. Opravdu dobrá volba pro rodinný vůz. Já se zatím držím svého starého krásného vozítka, ale kdybych časem něco hledal nového - budu o týhle 3 uvažovat. Je tu někdo, kdo má také SAAB? No, vidímže příznivci Saabu mně tady trochu rozválcovali i s mojí recenzí. Bych ani nečekal toliko fandů stíhaček.
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Zub32: Neboj, i nějaké BMW se najde - já momentálně ze všeho nejčastěji sedlám E92 330ci Ideální splečník na dlouhé cesty, jen nádrž by měla být alespoň na 100L stavět co 450km u benzínky je opruz.
zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Zub32: Neboj, i nějaké BMW se najde - já momentálně ze všeho nejčastěji sedlám E92 330ci Ideální splečník na dlouhé cesty, jen nádrž by měla být alespoň na 100L stavět co 450km u benzínky je opruz. No sláva! To mi mluvíš z duše, vzhledem k rodinnému stavu jsem musel jít do kombajna, ale až se nebude převážet kočár, E92 je můj tajný tip. Pokud né M3 E46 Jinak mám 325i a držím to na nějakých 9,6 kombi spotřeba. A nejezdím moc pomalu. Teda většinou s Valentine One antiradarem. Upraveno 12. července 2009 uživatelem zub32
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Zub32: U mě spotřeba osciluje mezi 12.5 - 13.9, záleží na tom jestli jed z kopce nebo do kopce, nutno dodat, že to je automat... Antiradar neřeším - ve městě jezdím podle předpisů, na okreskách neměří a passaty antiradar nezmerčí... No a na okruhu natku radar nepotkám
zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Tada:Tak u nás se měří docela dost, ale vysvětlil jsi to hezky. Já mám manuál, automat vezmu až po 50-tce. Upraveno 12. července 2009 uživatelem zub32
Martíšek Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 No, vidímže příznivci Saabu mně tady trochu rozválcovali i s mojí recenzí. Bych ani nečekal toliko fandů stíhaček. SAABy miluji, ale rozhodně nad BMW nelámu hůl. Přiznám se, že jsem předloni více jak měsíc proháněl tátovo BMW 750i (1988, nevím jaké je to značení podle éček). Krásný 12-válec. Zatím to bylo jediné auto, u kterého jsem se opravdu nemusel dívat do zrcátka (tedy pokud nebylo vedle podobně výkonné auto). Byly to super zážitky, ale bohužel i u pumpy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se