Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Kdepak, zadna nova barva, mame dvojcata. Prece jenom Midget je opravdu jenom dvoumistny a doma je nas vic, takze to bylo samozrejme nezbytne nutne resit. :thumbsup_anim:

Tak to uz chapu, dost dobra dvojka - predpokladam, ze styl cesty byl stejny jako u zelenace ;)

Odesláno
Tak to uz chapu, dost dobra dvojka - predpokladam, ze styl cesty byl stejny jako u zelenace ;)

Jo, skoro. Jenom uz to nebyl road trip s podpurnym vozem, ale letadlem na Gatwick, kde me vyzvedl majitel. Pak uz scenar stejny.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jako kazdy spravny cygan jezdim zigulikem, ale uz pokukujeme po nejakem Favoritu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Jako kazdy spravny cygan jezdim zigulikem, ale uz pokukujeme po nejakem Favoritu...

To je důstojník!! Asi sportovní úprava. :crying_anim02:

Odesláno
Kdyby někdo měl zájem ohodnotit moji recenzi, případně fanda stejné značky, tak zde moje nové vozidlo: http://moje.auto.cz/bavaria/bmw-325i.html

Recenze je pěkná, auto vypadá skvěle a výkony jsou solidní. Opravdu dobrá volba pro rodinný vůz. Já se zatím držím svého starého krásného vozítka, ale kdybych časem něco hledal nového - budu o týhle 3 uvažovat.

Je tu někdo, kdo má také SAAB?

Odesláno (upraveno)
Recenze je pěkná, auto vypadá skvěle a výkony jsou solidní. Opravdu dobrá volba pro rodinný vůz. Já se zatím držím svého starého krásného vozítka, ale kdybych časem něco hledal nového - budu o týhle 3 uvažovat.

Už jsem se tu myslím kdysi hlásil :-) SAAB 93 (MY 99 a 04)

Upraveno uživatelem frista
Odesláno (upraveno)

zde! stíhačka 9-3 coupe...foto nemám, krade to duši:o)

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno
Mel jsem. 9000 CD 2.0T.

Nebyl to sice zadny etalon spolehlivosti, ale mel jsem to auto rad.

Všude se najde nějaká výjimka, asi jsi měl smůlu - 9000 jak jsem slyšel a četl byly ještě v pohodě. Na co jsi šel ze SAABa? Je to lepší?

Odesláno

No, vidímže příznivci Saabu mně tady trochu rozválcovali i s mojí recenzí. :crying_anim: Bych ani nečekal toliko fandů stíhaček.

Návštěvník Tada
Odesláno

Zub32: Neboj, i nějaké BMW se najde - já momentálně ze všeho nejčastěji sedlám E92 330ci :) Ideální splečník na dlouhé cesty, jen nádrž by měla být alespoň na 100L stavět co 450km u benzínky je opruz.

Odesláno (upraveno)
Zub32: Neboj, i nějaké BMW se najde - já momentálně ze všeho nejčastěji sedlám E92 330ci :) Ideální splečník na dlouhé cesty, jen nádrž by měla být alespoň na 100L stavět co 450km u benzínky je opruz.

No sláva! To mi mluvíš z duše, vzhledem k rodinnému stavu jsem musel jít do kombajna, ale až se nebude převážet kočár, E92 je můj tajný tip. Pokud né M3 E46 :thumbsup_anim: Jinak mám 325i a držím to na nějakých 9,6 kombi spotřeba. A nejezdím moc pomalu. Teda většinou s Valentine One antiradarem.

Upraveno uživatelem zub32
Návštěvník Tada
Odesláno

Zub32: U mě spotřeba osciluje mezi 12.5 - 13.9, záleží na tom jestli jed z kopce nebo do kopce, nutno dodat, že to je automat... Antiradar neřeším - ve městě jezdím podle předpisů, na okreskách neměří a passaty antiradar nezmerčí... No a na okruhu natku radar nepotkám :)

Odesláno (upraveno)

Tada:Tak u nás se měří docela dost, ale vysvětlil jsi to hezky. Já mám manuál, automat vezmu až po 50-tce. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem zub32
Odesláno
No, vidímže příznivci Saabu mně tady trochu rozválcovali i s mojí recenzí. :crying_anim: Bych ani nečekal toliko fandů stíhaček.

SAABy miluji, ale rozhodně nad BMW nelámu hůl. Přiznám se, že jsem předloni více jak měsíc proháněl tátovo BMW 750i (1988, nevím jaké je to značení podle éček). Krásný 12-válec. Zatím to bylo jediné auto, u kterého jsem se opravdu nemusel dívat do zrcátka (tedy pokud nebylo vedle podobně výkonné auto). Byly to super zážitky, ale bohužel i u pumpy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...