safi Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2024 Respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2024 Bobma! Tak to ma bejt! Musim se nad sebou zamyslet, najedu hovno a drtivou vetsinu casu jsem stravil za poslednich 18 let v praci 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Micina na nepřízně počasí připravena jest 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Čím jsi voskoval spodek Vlasto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 (upraveno) před 4 hodinami, vwtyp11 napsal: Čím jsi voskoval spodek Vlasto? Nemám páru kamaráde, dělal to místní borec kde je čekací listina pomalu jak na Rolexky Mám zjistit jméno materiálu? Dělal dutiny a voskem zbytek jak píšeš, vydrž okolo pěti let. Upraveno 30. listopadu 2024 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 před 18 hodinami, vwtyp11 napsal: Čím jsi voskoval spodek Vlasto? Tak prý používá Dinitrol 4942 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracuda Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Zajímá mě cena.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 před 15 minutami, baracuda napsal: Zajímá mě cena.... Komplet včetně dutin 9, tři dny práce.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Ať se propadnu do západního Německa, ale jestli Afri platil 9, tak běžná cena bude 15 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 před 14 minutami, Prochy68 napsal: Ať se propadnu do západního Německa, ale jestli Afri platil 9, tak běžná cena bude 15 tentokrát jsem to ani nezkoušel, chlapík práce na půl roku dopředu, taxa pevná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 V 1. 12. 2024 v 11:29, African napsal: Tak prý používá Dinitrol 4942 Já používám transparentní suchej vosk innotec, oficiálně ho používají Porsche zentrum, tak mi to tady dělá borec a postavil na tom živnost;) A děkuji za info @African vlastiku, hezkej požehnané advent!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 před 2 hodinami, vwtyp11 napsal: Já používám transparentní suchej vosk innotec, oficiálně ho používají Porsche zentrum, tak mi to tady dělá borec a postavil na tom živnost;) A děkuji za info @African vlastiku, hezkej požehnané advent!!! Děkuji, krásný advent i tobě Mě borec říkal, že pokud dnes byť jen trochu auto užíváš, bláto, voda, zima, sůl, je to už pomalu povinnost u každého výrobce. Dříve byla koroze výsadou Japonců, dnes už to prý koroduje defakto všechno mimo tedy luxusních prémiových vozů. U mě když to komplet odplastoval, tak prý našel bahno i na místech kde se normálně nevyskytuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 To je nieco hrozne https://www.jaguar.cz/copy-nothing/jaguar-type-00.html?campaignId=C/AT/CZ/JAG/11922601-003&utm_source=sfmc&utm_term=hero-story-cta&utm_content=745884&utm_id=a232186c-8606-4406-b9de-22fad40a7695&sfmc_id=469795703&sfmc_activityid=f9f77249-9925-4701-b02a-e083d0012030&utm_medium=email&utm_campaign=futurejaguar_type00collabkmijag_cz_jag_jbrn_ga_mix_pros_meng_lau_beng_oth_man_br_bwd_c2535e7141 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 No jo, ale co bys tak jako očekával? Majitel Indie, PR dělaj pro-a-gresivní buzny, klidně posaděj "jágo" na podvozek mondea... ale sebevědomí nám nechybí! Z toho zdechlýho kocoura už víc nevyždímeš... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 Krabice vod bot přesedláno s S-maxe, ten byl dokonale praktickej, vůbec nic mi na něm nevadilo, ale tohle mě baví víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 Reklama Jaguaru je zcela v pořádku. Protože vzbudila vlnu emocí. Zdali jsou pozitivní nebo negativní je jedno. Mají pozornost celého světa. Cíl splněn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 To si mysleli i v Bud-light buzna PR. A Předvedli tím jen vlastní pohřeb "Go woke, go broke". Prostě nachcat do ksichtu svojí cílovce nemusí být moudrý tah. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 (upraveno) Upřímně - stávající Jaguáry se v ničem - designu ani technice nelišily od korejské konkurence. Naopak za ní zaostávaly. I-Pace beznadějně zastaralý, doba krásných sedanů a roadsterů s V8 5.0. už je 5 let také pryč. Takže značka potřebuje silný rebrand a dělají to správně. Mají pozornost celého světa. Ano, koncept je s.... ale podívej se na podobná auta od Mercedesu, Rolls-Royce a podobných. Jsou to také hnusná auta. Důležité je, jaké auto vyjede jako produkční. Když se historicky podíváš, tak jaguár byl v problémech a pak představil XJ220 a podobných situací v jejich historii bylo více. Jaguár není a nikdy nebyl klasika. Vždy se lišil. Woke je super.. ...nástroj na tvorbu emocí. A to jako značka chceš. To jako značka potřebuješ. Upraveno 6. prosince 2024 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 Ne, neshodneme se. Woke vzbuzuje čím dál víc negativních emocí a stupňuje se to. Princip akce a reakce. Jako obchodní model je to hovadina. Že je značka v dlouhodobým úpadku je fakt. Ty si myslíš, že tohle je cesta ven, já naopak vidím urychlení destrukce značky. Mnohem inspirativnější je cesta, kterou se vydala Mazda. Dnes hodili na trh šestiválcovej třílitr. Vidíš ten rozdíl? Oni totiž naslouchají zákazníkovi, tomu co lidi chtějí sami ze své vůle. Ne co by chtěli "majitelé pravdy", abychom kupovali. Tím jim odpadla snaha o převýchovu zákazníka k obrazu... koho vlastně? 5 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 před 2 minutami, Americkej napsal: Ne, neshodneme se. Woke vzbuzuje čím dál víc negativních emocí a stupňuje se to. Princip akce a reakce. Jako obchodní model je to hovadina. Že je značka v dlouhodobým úpadku je fakt. Ty si myslíš, že tohle je cesta ven, já naopak vidím urychlení destrukce značky. Mnohem inspirativnější je cesta, kterou se vydala Mazda. Dnes hodili na trh šestiválcovej třílitr. Vidíš ten rozdíl? Oni totiž naslouchají zákazníkovi, tomu co lidi chtějí sami ze své vůle. Ne co by chtěli "majitelé pravdy", abychom kupovali. Tím jim odpadla snaha o převýchovu zákazníka k obrazu... koho vlastně? + 1 Pár firem, které chtěly diktovat zákazníkům, co mají kupovat už tu bylo (Nokia, VW, ...) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se