Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, vwtyp11 napsal:

Čím jsi voskoval spodek Vlasto?

Nemám páru kamaráde, dělal to místní borec kde je čekací listina pomalu jak na Rolexky 😁 Mám zjistit jméno materiálu? Dělal dutiny a voskem zbytek jak píšeš, vydrž okolo pěti let. 

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, vwtyp11 napsal:

Já používám transparentní suchej vosk innotec, oficiálně ho používají Porsche zentrum, tak mi to tady dělá borec a postavil na tom živnost;)

A děkuji za info @African vlastiku, hezkej požehnané advent!!!

Děkuji, krásný advent i tobě 🙏 Mě borec říkal, že pokud dnes byť jen trochu auto užíváš, bláto, voda, zima, sůl, je to už pomalu povinnost u každého výrobce. Dříve byla koroze výsadou Japonců, dnes už to prý koroduje defakto všechno mimo tedy luxusních prémiových vozů. U mě když to komplet odplastoval, tak prý našel bahno i na místech kde se normálně nevyskytuje 😅

Odkaz ke komentáři

Upřímně - stávající Jaguáry se v ničem - designu ani technice nelišily od korejské konkurence. Naopak za ní zaostávaly.   I-Pace beznadějně zastaralý, doba krásných sedanů a roadsterů s V8 5.0. už je 5 let také pryč.  

Takže značka potřebuje silný rebrand a dělají to správně. Mají pozornost celého světa. Ano, koncept je s.... ale podívej se na podobná auta od Mercedesu, Rolls-Royce a podobných. Jsou to také hnusná auta. Důležité je, jaké auto vyjede jako produkční. 

Když se historicky podíváš, tak jaguár byl v problémech a pak představil XJ220 a podobných situací v jejich historii bylo více. 

Jaguár není a nikdy nebyl klasika. Vždy se lišil. 

Woke je super..

...nástroj na tvorbu emocí. A to jako značka chceš. To jako značka potřebuješ. 

P90223438_lowRes_rolls-royce-vision-n.thumb.jpg.abbd798791cf0f76a3dc4ca2086ae87b.jpg

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři

Ne, neshodneme se. Woke vzbuzuje čím dál víc negativních emocí a stupňuje se to. Princip akce a reakce. Jako obchodní model je to hovadina. Že je značka v dlouhodobým úpadku je fakt. Ty si myslíš, že tohle je cesta ven, já naopak vidím urychlení destrukce značky. Mnohem inspirativnější je cesta, kterou se vydala Mazda. Dnes hodili na trh šestiválcovej třílitr. Vidíš ten rozdíl? Oni totiž naslouchají zákazníkovi, tomu co lidi chtějí sami ze své vůle. Ne co by chtěli "majitelé pravdy", abychom kupovali. Tím jim odpadla snaha o převýchovu zákazníka k obrazu... koho vlastně?

• Like 5
  • Dát hlas 5
Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Americkej napsal:

Ne, neshodneme se. Woke vzbuzuje čím dál víc negativních emocí a stupňuje se to. Princip akce a reakce. Jako obchodní model je to hovadina. Že je značka v dlouhodobým úpadku je fakt. Ty si myslíš, že tohle je cesta ven, já naopak vidím urychlení destrukce značky. Mnohem inspirativnější je cesta, kterou se vydala Mazda. Dnes hodili na trh šestiválcovej třílitr. Vidíš ten rozdíl? Oni totiž naslouchají zákazníkovi, tomu co lidi chtějí sami ze své vůle. Ne co by chtěli "majitelé pravdy", abychom kupovali. Tím jim odpadla snaha o převýchovu zákazníka k obrazu... koho vlastně?

+ 1

Pár firem, které chtěly diktovat zákazníkům, co mají kupovat už tu bylo (Nokia, VW, ...)

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...