Micey Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna V 2. 1. 2025 v 14:37, Micey napsal: Stejně je to zajímavý, s těma čelníma sklama. Na předposlední Alhambře sem za 120k km neměnil čelní sklo ani jednou, pak na Leonu jednou za 70k km (kterak přilítla při průjezdu Brennerem pohorka:)) a teď na pašíkovi mám za 3k km druhej zásek, přičemž první byl tak na hraně, tendle druhej je jednoznačně na výměnu. Aspoň to mám připojištěný, doufám:) Hm, tak druhy sklo vydrzelo skoro tejden. Se poseru, nevydrzi to nejak min nez pred par lety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Ale zas skláři maj co žrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Před hodinou, Micey napsal: Hm, tak druhy sklo vydrzelo skoro tejden. Se poseru, nevydrzi to nejak min nez pred par lety? týden je super, mám rekord 30minut , zima 22/23 - 4 skla, zima 23/24 - 4 skla, ta letošní zima mi přijde nějaká divná, v pondělí 27.1. jdu teprve na první výměnu, tak snad to stihnu, bych byl nerad pod průměr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Před hodinou, Americkej napsal: Ale zas skláři maj co žrát. A lednim medvedum taje led pod packami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Proč se na mě to auto tak mračí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Protože má malý a disproporční… . . . světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna no je to takova vobluda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Ja jsem s ním spokojený, alespoň vybočuje z řady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna @SadClown a to je důležité, 100 lidi = 100 chutí... přitom vlastně stačí tak málo a je to vcelku koukatelný... https://www.carscoops.com/2024/03/designer-fixes-the-styling-of-his-bmw-m2-with-nothing-but-duct-tape/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna ...no lebo použivaš smerovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna (upraveno) @LovecK mě se líbí tak jak je. Hodně lidí to kritizuje, ale přitom to pořádně naživo neviděli. Ale to tak se vším, např. spousta hodinek taky dostavá bídu, i když je nikdo na ruce neměl. Ale jak píšeš 100 lidí.... Upraveno 21. ledna uživatelem SadClown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 18 hodinami, SadClown napsal: Proč se na mě to auto tak mračí Je to pecka- vybočit ze stáda, palec nahoru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Si myslim,ze kdyz sedi za ,,kniplem" a uziva si to auto,tak zadni svetla sou mu total u pr.... At dela jen radost! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Doufám, že se mi letos zase podaří svézt se Něčím , jako mi to vyšlo loni 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna to chtelo dost fantazie pridelit te Carevne nalevo "veteransky" cisla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 21 hodinami, radek123 napsal: to chtelo dost fantazie pridelit te Carevne nalevo "veteransky" cisla No, docela se pleteš, on je to totiž originál Byla vyrobena jako závodní speciál, jezdila soutěže, pak dlouho sloužila jako taxik. Snížení je originál, v motorovém prostoru je hlava z 24. Jediné, co neodpovídá originálu je stabilizátor vzadu, ale to majiteli prošlo z důvodu pojízdnosti, či co . Má větší výkon - cca 90 koní, taky větší/účinější brzdy, byť stále bubnové. Jen jsem to nějak nepobral, stlačíš pedál, auto zpomaluje, pak povolíš a znovu stlačíš a jako kdyby jsi ty brzdy najednou celé vyměnil. Odvzdušněné to je. A majitel s ní tedy zatraceně upaluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna ty jo, vydlabanej ingot, a ještě závodní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 23 hodinami, Irwinek napsal: No, docela se pleteš, on je to totiž originál Byla vyrobena jako závodní speciál, jezdila soutěže, pak dlouho sloužila jako taxik. Snížení je originál, v motorovém prostoru je hlava z 24. Jediné, co neodpovídá originálu je stabilizátor vzadu, ale to majiteli prošlo z důvodu pojízdnosti, či co . Má větší výkon - cca 90 koní, taky větší/účinější brzdy, byť stále bubnové. Jen jsem to nějak nepobral, stlačíš pedál, auto zpomaluje, pak povolíš a znovu stlačíš a jako kdyby jsi ty brzdy najednou celé vyměnil. Odvzdušněné to je. A majitel s ní tedy zatraceně upaluje no takovejch pribehu sem jako testacni komisar uz slysel dost zavodni auta mely ochrany ram coz je oficialne diskvalifikuje z moznosti "V" znacek, provozovani "R" znacek uz je zas o dost slozitejsi, tady ram videt neni a jako taxik to po Rusku asi tak nizko taky nejezdilo takze hledat kam to zaradit by dalo chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 12 minutami, radek123 napsal: no takovejch pribehu sem jako testacni komisar uz slysel dost zavodni auta mely ochrany ram coz je oficialne diskvalifikuje z moznosti "V" znacek, provozovani "R" znacek uz je zas o dost slozitejsi, tady ram videt neni a jako taxik to po Rusku asi tak nizko taky nejezdilo takze hledat kam to zaradit by dalo chvili Hmm, takhle o tom nic nevím, ale majitel toho má víc, tedy nejen ruských aut, třeba i Tatru 603, zavolám a přeptám se. Ale nemyslím, že by rusáci do svých aut dělali klece, ani v tom meskalu 408 nebyl, a to byl nějakej rok 77 a nějaká pobaltská rally či co. Tohle bude o málo starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna to mas asi jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se