Alessio Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Každý den prodělávám dvě napojení z vedlejší na hlavnější bez světel, všude kolona která se pomaličku posunuje... Pravidelně mně, jako přijíždějícího, nevidí (ztihle kouká před sebe) auta s mimopražskou SPZ... nic z toho nevyvozuju, nic neříkám... jen konstatuji zkušenost V praze jezdím jako "christian driver" - je to opravdu stejně rychlé a mám dobrý pocit z toho, že sem toho chudáka z vedlejší pustil. Samozřejmě mě každé ráno vytáčejí ti "kovbojové" tramvajového a autobusového pásu, proto je velmi důležitá kvalitní antistresová muzika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) Samozřejmě mě každé ráno vytáčejí ti "kovbojové" tramvajového a autobusového pásu Minulej tejdem jsem se s jedním kreténem s bílou ochcávkou kombi v Praze Kyjích popral. Doufám, že to nebyl někdo z Vás. Vzal mne na světlech na křižovatce přes křižovatku zleva (protisměrným pruhem), udělal mi myš, asi tak ve 120 a pokračoval jízdou cca 80kou na 30ce. Tak jsem ho dojel na další křižovatce, a opřel to o něj zezadu, že se budu prát. Trochu mne překvapilo, že měl jestě tak o 10 kilo a 10 cm více než já a to podotýkám mám 186cm a 125kg. Chvíli jsem zkoušeli sumo. Pak mi maželka odvážně vyrazila na pomoc, tak na ní začal plivat. Načež sedl do auta a odjel v protisměru nalevo od ostrůvku přechodu pro chodce směrem k sídlišti Černý most. Ať se zabije hajzl! (Ale jenom sebe) Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 vy pražáci ste drsný jaxviňa mě nedávno v Bílovicích nedal přednost traktor, tož sme to zapili u něho ve sklepě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 ... Chvíli jsem zkoušeli sumo... A jak mu ty Seika seděly? Musel mít asi celkem dost velké zápěstí, podle toho, jak to popisuješ, ne? Jinak máš zhruba stejné tělesné parametry jako já (i když u mě teda asi bude větší procento sádla). Od jisté doby se zásadně neperu, jednou jsem si dokonce nechal dát v hospodě facku. Poznal jsem totiž u sebe jednu negativní vlastnost: když se nas.ru, tak se sice znám, ale nějak se mi přehodí žebříček hodnot. A jak se říká zabiju mrzáka a půjdu sedět za celého. Proto i jízdu v autě a podobné situace pojímám jako příležitost ke cvičení v zen-budhismu. Prostě se těmi zmrdy nenechám vytočit. Jedině kdyby mi sejmuli dítě, salamínu nebo psa. To bych asi šel sedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Minulej tejdem jsem se s jedním kreténem s bílou ochcávkou kombi v Praze Kyjích popral. Doufám, že to nebyl někdo z Vás. Vzal mne na světlech na křižovatce přes křižovatku zleva (protisměrným pruhem), udělal mi myš, asi tak ve 120 a pokračoval jízdou cca 80kou na 30ce. Tak jsem ho dojel na další křižovatce, a opřel to o něj zezadu, že se budu prát. Trochu mne překvapilo, že měl jestě tak o 10 kilo a 10 cm více než já a to podotýkám mám 186cm a 125kg. Chvíli jsem zkoušeli sumo. Pak mi maželka odvážně vyrazila na pomoc, tak na ní začal plivat. Načež sedl do auta a odjel v protisměru nalevo od ostrůvku přechodu pro chodce směrem k sídlišti Černý most. Ať se zabije hajzl! (Ale jenom sebe) Todle nemá cenu, akorát ti někdo ublíží. Nebo myslíš, že to mělo jistý výchovný účinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 .... a opřel to o něj zezadu, že se budu prát. A on tě při tom předjíždění naboural nebo trefil nebo jsi musel nějak prudce brzdit a někdo se praštil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) A on tě při tom předjíždění naboural nebo trefil nebo jsi musel nějak prudce brzdit a někdo se praštil? Ano, vezl jsem dvě malé děti a musel jsem brzdit. Ohrožoval nejen mne, ale všechny ostatní včetně chodců. EDIT: Nebo ti přijde normální předjíždět na světelné křižovatce, ject na 30 daleko přes 50 a předjíždět z druhí strany ostrůvku? Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 A jak mu ty Seika seděly? Musel mít asi celkem dost velké zápěstí, podle toho, jak to popisuješ, ne? :lol2: :lol2: Jinak máš dobrej přístup, salamio. Dělám to podobně, akorát když jedu sám, tak ze sebe vychrlím menší várku sprostých slov, což docela pomáhá. Akorát člověk nesmí zapomenout, že má na zadní sedačce třeba mámu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Ano, vezl jsem dvě malé děti a musel jsem brzdit. Ohrožoval nejen mne, ale všechny ostatní včetně chodců. EDIT: Nebo ti přijde normální předjíždět na světelné křižovatce, ject na 30 daleko přes 50 a předjíždět z druhí strany ostrůvku? Jak moc jsi musel brzdit, když on jel 120, kolik jsi jel ty? Normální mi to nepřijde, ale taky mi nepřijde normální do někoho narážet a ještě k tomu s dětma v autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Jak moc jsi musel brzdit, když on jel 120, kolik jsi jel ty? Normální mi to nepřijde, ale taky mi nepřijde normální do někoho narážet a ještě k tomu s dětma v autě. To byl jen velmi opatrný ťukec,aby měl důvod z toho auta vylézt. Znáš to na sjezdu ze Průmyslový přes Kyje na Černý most? Do té ulice, koukám na mapu, Rožmberská se jmenuje. Zatáčí hned do prava. Takže když tě vezme někdo z leva v křižovatce, kde se to zužuje za křižovatkou do jednoho pruhu tak ti garantuju, že se lekneš a že tě to nasere. Když pak vidíš jak to kalí dál na 30 (nebo 40, ať nekecám) , přes řadu přechodů pro chodce za sebou, tak nevím jak ty, ale já mám chuť toho debila zabít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 som myslel, ze od toho aby bol na cestach poriadok je tu niekto iny, ale tak ako myslis... Kazdopadne zaujimavy sposob riesnia... Ja by som sa teda bit nesiel, lebo by som stejne len dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 je tu niekto iny, Jasně a požár u souseda haseji hasiči, když krade někdo v obchodě tak od toho mají ochranku a když mlátěj stařenku tak tam mají přijít policajti, rozumím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 hmm vlastne ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 je fakt, že pražáků křtěných vltavou a odkojených staropramenem moc neznám (sám jím jsem), ale žádnej z nich neuvažuje stylem praha-vidle-brno Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Minulej tejdem jsem se s jedním kreténem s bílou ochcávkou kombi v Praze Kyjích popral. Doufám, že to nebyl někdo z Vás. Vzal mne na světlech na křižovatce přes křižovatku zleva (protisměrným pruhem), udělal mi myš, asi tak ve 120 a pokračoval jízdou cca 80kou na 30ce. Tak jsem ho dojel na další křižovatce, a opřel to o něj zezadu, že se budu prát. Trochu mne překvapilo, že měl jestě tak o 10 kilo a 10 cm více než já a to podotýkám mám 186cm a 125kg. Chvíli jsem zkoušeli sumo. Pak mi maželka odvážně vyrazila na pomoc, tak na ní začal plivat. Načež sedl do auta a odjel v protisměru nalevo od ostrůvku přechodu pro chodce směrem k sídlišti Černý most. Ať se zabije hajzl! (Ale jenom sebe) Kdysi dávno jsem mě podobně vytočil nějaký dobytek v mercedesu, na další křižovatce jsem zastavil vedle něj, stáhnul okénko a hezky od plic jsem mu řekl co si o něm a jeho způsobu jízdy myslím. Namířil na mě kvér a poslal mě do prdele, že si bude dělat co se mu zlíbí. Přiznám se, že ve mě v tu chvíli byla opravdu malá dušička. Naštěstí padla zelená a ozlatořetězovaný kolotočář odložil kvér a odjel za mohutného dýmení svého dieselového oře... Od té doby ale nad spoustou věcí raději mávám rukou, nebo dotyčným většinou pouze nadávám a sesílám na ně nějhorší kletby jaké mě napadnou - v ojedinělých případech se už nenechávám takto zaskočit a k dotyčnému přicházím buď s polní lopatkou v ruce, nebo s rozepnutou bundou... No nic, zase jsem se rozkecal, raději vám popřeji hromadu šťastných km bez nehod a srážek s debily - je to tak lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 1Lachtan: Ta polní lopatka není vůbec blbej nápad Někde musím vyhrabat tu po dědovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Ti co me znaji vi, ze jakykoliv fyzicky utok z me strany by na 90% populace bylo pouze cire blaznovstvi a proto v aute pouze kleju, kdyz jsem sam tak je to dobry, kdyz jedu s pritelkyni tak kleje i ona ale na me za to ze se zbytecne rozciluju a potom jsem nasranej 2x tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Když někdo hoodně, ale hooodně dělá věci které se nemají a dostane mně na hranici havárie a je vidět, že to dělá stále, že to není jenom chybička kterou dělá každý z nás... a já ho náhodou dojedu... tak mu propíchnu kolo a jedu dál... Nedojede mně, a trest má jasnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 ......uvažoval jsem,jestli to sem mám psát,pak jsem se na to vysral...a koukám,že nejem jedinej. Na červený vylezeš,vrazíš kudlu do gumy,vrátíš se zpět a odjedeš......a borec jen čumí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Jinak souhlasím s tím co tady zaznělo... nechat hašení sousedovic bytu na hasičích, zloděje policajtům atd. nahrává jen hajzlům... Za posledních 5 let jsem rozmlátil auto zlodějům co zrovna vykradli odstavený vůz , rozbili okénko, vybrali bundu, skočili do auta a začali ujíždět... tak jsem ji z toho udělal vzdušný model... Dva opálený kluci měli ze svého BMW polkabrio a dědka kterýho s nožem přepadnul rusák jsem toho rusáka zbavil... a podobných pár případů.. Pokoždé jsem k tomu stihnul zavolat policii... a pak svědčit jak na vyšetřovačce tak i u soudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se