Pavlos Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Vejde se tam 10 modelek, to vám nestačí??? :-)
Peta-Biker Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) Určitě maj pohodlí, když se takhle krásně smějí. Navrhnem to salamiovi? Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník salamio Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Ten model, co sem hodil Pavlos? Ten se mi líbí, zeptám se salamíny. Ale nevím chlapi ? chlast mi sice toleruje, ale těch deset modelek... Umějí aspoň vyprat, uvařit, nanosit dřevo, postavit železnici z Lega a tak?
Onisan Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 salamio napsal: Ten model, co sem hodil Pavlos? Ten se mi líbí, zeptám se salamíny. Ale nevím chlapi ? chlast mi sice toleruje, ale těch deset modelek... Umějí aspoň vyprat, uvařit, nanosit dřevo, postavit železnici z Lega a tak? Ne, uměj to ale zařídit tak, že tě to bude bavit a budeš to dělat rád..... teda alespoň ze začátku než se ukáže že jsou jako všechny ostatní
Jay Doll Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Alessio napsal: článeček...at jste v obraze co se v práglu dělo http://www.autoweb.cz/reportaz/ridici-prot...motoristu/17731 Škoda že jsem tam nebyl, sám jsem uvažoval že udělám svojí demonstraci proti těm nesmyslným padesátkám. Kdybych holt býval měl Fajsbůk a dozvěděl se to včas, tak vezmu všechno co doma mám co má kola a motor a vyrážím směrem na magistrálu
gas Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 tak závodníci, vybírám auto pro ženu ( jezdí dost dálnice ) a padla mě - tedy jí do oka nová Honda Accord 2,4 exe a automatem ( ten je podmínkou ), máte s ní někdo zkušenost, co říkáte na hondu obecně ? Accord je vyráběn v Japonsku a kvalitu v testech chválí, měl jsem s hondou zkušenost a až na jeden problém ok, navíc jsou teď dobré ceny, dealeři se předhání v nabídkách .. díky za vaše postřehy
Alessio Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 gas napsal: tak závodníci, vybírám auto pro ženu ( jezdí dost dálnice ) a padla mě - tedy jí do oka nová Honda Accord 2,4 exe a automatem ( ten je podmínkou ), máte s ní někdo zkušenost, co říkáte na hondu obecně ? Accord je vyráběn v Japonsku a kvalitu v testech chválí, měl jsem s hondou zkušenost a až na jeden problém ok, navíc jsou teď dobré ceny, dealeři se předhání v nabídkách .. díky za vaše postřehy Todle je dost dobrej test http://magazin.auto.cz/testy/honda-accord-...imy-prenos.html Moje postřehy se s nim v podstatě kryjí...pro ženskou je to mylsím dobré auto, hondy nějak slečnám sluší
KFL Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 gas napsal: tak závodníci, vybírám auto pro ženu ( jezdí dost dálnice ) a padla mě - tedy jí do oka nová Honda Accord 2,4 exe a automatem ( ten je podmínkou ), máte s ní někdo zkušenost, co říkáte na hondu obecně ? Accord je vyráběn v Japonsku a kvalitu v testech chválí, měl jsem s hondou zkušenost a až na jeden problém ok, navíc jsou teď dobré ceny, dealeři se předhání v nabídkách .. díky za vaše postřehy U starýho modelu jsem měl problém s tím motorem. Na to, jak papírově vypadal, vůbec nejel a chlastal. Pravda, najezdil jsem s tím asi jen 2000 km. Ale pokud píšou, že doznal vylepšení, tak bych se toho nebál. Určitě to ale chce vlastní dojem, tj. zkušební jízdu, ideálně třeba půjčit si auto na víkend.
mnovace Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 gas napsal: tak závodníci, vybírám auto pro ženu ( jezdí dost dálnice ) a padla mě - tedy jí do oka nová Honda Accord 2,4 exe a automatem ( ten je podmínkou ), máte s ní někdo zkušenost, co říkáte na hondu obecně ? Accord je vyráběn v Japonsku a kvalitu v testech chválí, měl jsem s hondou zkušenost a až na jeden problém ok, navíc jsou teď dobré ceny, dealeři se předhání v nabídkách .. díky za vaše postřehy Vynikající auto, vynikající výběr. Jdi do toho.
gas Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 jel jsem s tím, velmi dobře postavené auto, zpracování, použité materiály super, podvozek, řízení a celkové ovládání velmi přátelské, trochu mě pocitově vadí 5rychlostní automat, ale je poskládaný velmi dobře, řadí plynule a čitelně, najel jsem hodně km ve starším modelu, ale kombi, spotřeba cca 10l a žádný divoch, tady je rozdíl v motoru a převodovce zásadní, nemám s tím problém, výbava je za tu cenu mimořádná, navi, xenon, kůže, adaptivní tempomat, atd. až moc se mě to líbí, tak hledám nějaký problém, jo kufr, malý a členitý, jinak skvělé, žena už si vybrala bílou perleť a není s ní řeč
KFL Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 gas napsal: jel jsem s tím, velmi dobře postavené auto, zpracování, použité materiály super, podvozek, řízení a celkové ovládání velmi přátelské, trochu mě pocitově vadí 5rychlostní automat, ale je poskládaný velmi dobře, řadí plynule a čitelně, najel jsem hodně km ve starším modelu, ale kombi, spotřeba cca 10l a žádný divoch, tady je rozdíl v motoru a převodovce zásadní, nemám s tím problém, výbava je za tu cenu mimořádná, navi, xenon, kůže, adaptivní tempomat, atd. až moc se mě to líbí, tak hledám nějaký problém, jo kufr, malý a členitý, jinak skvělé, žena už si vybrala bílou perleť a není s ní řeč Tak vidíš, do it . Bílá je teď v módě, nediv se. A většině aut dost sluší .
Alessio Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 ...ještě mě napadá "jezdí dost dálnice" - není nafťák lepší volba?
gas Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 nafta nee, to nechce ani vidět, nesnáší diesel, prej to nahoře howno jede, její slova jen řešíme kufr, časem plánujeme příživníka, tak ať tam vleze kočárek, ale já mám stejně velkou krávu, tak by se jezdilo mým, zatím to vypadá na horkého favorita, prej mám vytlačit zálohu ...
mik@ Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 gas napsal: ...příživníka... vytlačit zálohu ... jak keby som svojho fotra pocuval... Inac si tiez osobne myslim, ze na dialnice je vhodnejsi diesel kvoli nizsim otackam a spotrebe... Zavodit s tym snad nepotrebuje a takyto motor bude tahat dostatocne...
honza71 Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 gas napsal: tak závodníci, vybírám auto pro ženu ( jezdí dost dálnice ) a padla mě - tedy jí do oka nová Honda Accord 2,4 exe a automatem ( ten je podmínkou ), máte s ní někdo zkušenost, co říkáte na hondu obecně ? Accord je vyráběn v Japonsku a kvalitu v testech chválí, měl jsem s hondou zkušenost a až na jeden problém ok, navíc jsou teď dobré ceny, dealeři se předhání v nabídkách .. díky za vaše postřehy Ahoj, tak Honda je určitě dobrá volba. S tímhle motorem to bude parádně jezdit. Automat nekomentuju, to je hodně o osobním pocitu. Moc jsem to auto chtěl, ale zvítězilo kriterium praktičnost a tak nebudu mezi šťastlivci, co tohle brko řídí. OT : Jaktože v chlubírně není nic z Paříže ?!? Nebo jsem něco přehlédl ?
midloch Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 to GAS: Ber to, Honda je neotřelá a s kvalitou a spolehlivostí budeš velmi spokojen. V bílé to bude mazel. Osobně se mi z japonců možná nejvíc líbí nová majda 6 f černé a na hlínách. Nicméně za ty love bys možná mohl mýt pěknýho Lexuse IS250...
gas Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 midloch napsal: Nicméně za ty love bys možná mohl mýt pěknýho Lexuse IS250... čéče nemohl, s IS 250 v adekvátní výbavě se nedostanu pod 900t, tady mám nabídku skoro o 150t míň, navíc nechce zadokolku mik@: nafta určitě ne, nemá ráda charakter motoru, dálnice jezdí 160+ a těch 200 PS jede velmi pěkně, pětka je delší a ve 150 je tam ticho jak v hrobě, automat podmínkou, kdo nevyzkoušel, nepochopí, to pohodlí za to stojí honza71: nepřehlédl, žádné tam nikdy nedávám, jinak iwc
Peta-Biker Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) gas: Vyperu Ti, vyžehlím, uvařím... Moc se mi to auto líbí :-) Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se