Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ovlivnující faktor: benzin neseženu!

no tak tím si měl začít, pak by mě nenapadlo se tak blbě ptát :)

Upraveno uživatelem dawe009
Odesláno

K těm brzdám, a nechci se majitele dotknout. Ale když si vezmu jen kované originální "devatenáctky" na M3 /v ceně zánovního hatche/, tak mi ta zmínka

o keramických brzdách taky malinko neseděla :)

No flame ...

rob

Odesláno

Vejprty jsou síla, okolo vysílače se dá na grizzlyně jezdit na sněhu ješte v dubnu!

Vysílač dobrej, ale můj favorit na cestě Chomutov - Vejprty je "myší díra". :)

Odesláno

Vysílač dobrej, ale můj favorit na cestě Chomutov - Vejprty je "myší díra". :)

Tu jsem měl jako maturitu v autoškole před 25 lety. pak už projedeš vše!

Odesláno

Kurňa chlapi, tak jsem to promyslel, jdu se mrknout na 320 CDI 4 Matic a jestli ne, tak na to už kašlu :)

Když jsem bydlel v paneláku, tak jsem na favouše mrkal každejch pět minut. A byl celej bílej !
Odesláno

Kurňa chlapi, tak jsem to promyslel, jdu se mrknout na 320 CDI 4 Matic a jestli ne, tak na to už kašlu :)

Smím-li ze zeptati, C, E případně něco jiného?
Odesláno

Vyberanie auta sa nejako skoncilo, rover 75 som nechal tak a nakoniec to bude focus sedan 1.8 zetec ghia. a celkom ma potesilo ze pri citani focus fora som natrafil na miestneho clena. Inak co sa tyka zadokolky jazdil som 2 roky na skode 120, v dazdi bez problemov, v zime to chcelo len v zakrutach jemnejsie narabanie s plynom. Uznavam ze s mb alebo bmw sa to asi porovnat neda

Odesláno

Vyberanie auta sa nejako skoncilo, rover 75 som nechal tak a nakoniec to bude focus sedan 1.8 zetec ghia. a celkom ma potesilo ze pri citani focus fora som natrafil na miestneho clena. Inak co sa tyka zadokolky jazdil som 2 roky na skode 120, v dazdi bez problemov, v zime to chcelo len v zakrutach jemnejsie narabanie s plynom. Uznavam ze s mb alebo bmw sa to asi porovnat neda

taky ted honím 120, hlavu vzhůru
Odesláno

joooj chlapci kde zijete...keramicke brzdy uz nestoja tolko co niekedy...keramicke brzdy uz bezne kupite..samozrejme ze ich tam nemam seriovo ale sam som si ich dokupil...

kotuce stoja zhruba 100e kus a platnicky 80e sada....takze nie je to nic nerealne da sa to kupit na vacsinu aut

Odesláno

este podotknem ze platnicky su cista keramika ale kotuce maju len nejaky potah....nie je to ziaden sunt...vsetko mam najvyssiu kvalitu od ATE..je pravda ze za studena to moc nebrzdi ale zivotnost je tam skoro raz tolko co nekeramika

Odesláno

platnicky su cista keramika..kotuce samozrejme ze nie je tam nejaka vrstva...inak nic nemam z aukra..vsetko je od firmy ATE co si myslim je dost spicka ako aftermarket...

Odesláno

Smím-li ze zeptati, C, E případně něco jiného?

To jsem zapomněl říci je to Ečko akorát je to na mě dost světlé....

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Když jsme u těch zadokolek a Mercedesů-takhle svezl Damon Hill pana novináře-vydržte to do konce,má to zajímavý vyústění :),tomu se říká panickej strach

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

platnicky su cista keramika..kotuce samozrejme ze nie je tam nejaka vrstva...inak nic nemam z aukra..vsetko je od firmy ATE co si myslim je dost spicka ako aftermarket...

ATE...ocel potazena keramikou.....ale no tak.., tak trochu delam do autodilu ale toto slysim prvne. A keramicke desticky.....?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...