Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník ducati.corse
Odesláno

Totojsem měl pře 8mičkou,to byl žrout peněz ,náklady strašné,spotřeba ještě horší ale zas to jelo uplně nepředstavitelně !post-15863-053701300 1302588963.jpg

Odesláno

Dnes jsem si svezl p...l ve Fordu Cougar V6 a musím říct, že je to parádní auto. Stojí to pár peněz, náhradní díly na každém rohu (Mondeo) a na to, že to má atmosférických 170 koní, to kolem osmi litrů lze úplně v pohodě zvládnout. Akorát ty vypoukliny na zadních světlách jsou nesmírná zhovadilost.

Odesláno (upraveno)

No tak sa pridám, jazdím na Mercedes CLS 320 CDI a Chrysler 300C CRD

post-10918-022678900 1302769588.jpg

Upraveno uživatelem MUDr.Martin Undesser
Návštěvník ducati.corse
Odesláno

To 300c jsme meli v bazaru 5,7 Hemi a na to že to má být snad nejrychlejší model od chrysleru jsem byl zklamaný až moc , auto moc nejelo a žralo i trávu kolem silnice :D

Jinak CLS nádherný !!! Gratuluji

Odesláno

To 300c jsme meli v bazaru 5,7 Hemi a na to že to má být snad nejrychlejší model od chrysleru jsem byl zklamaný až moc , auto moc nejelo a žralo i trávu kolem silnice :D

Jinak CLS nádherný !!! Gratuluji

Ďakujem za pochvalu. Inak, nemyslím si, že na 3,0 CRD je to až také slabé... :suicide_anim:

Odesláno

to MUDR Martin Undesser :)

Mooc pěkná balustrádička :)

A co se týká té 300c: mám to auto rád. S motorem jako máš ty je to příjemné a pohodové jezdění, byť si myslím, že do ameriky patří zásadně benzín :)

Odesláno

to MUDR Martin Undesser :)

Mooc pěkná balustrádička :)

A co se týká té 300c: mám to auto rád. S motorem jako máš ty je to příjemné a pohodové jezdění, byť si myslím, že do ameriky patří zásadně benzín :)

S tým benzínom máš pravdu, a to MUDR.UNDESSER by som si rád zmenil, keby som vedel ako :crying_anim02:

Inak, keby som nemal naftu skoro zadarmo, bol by som uvažoval o 5,7 ale...

Odesláno (upraveno)

Ty blaho, ten barak za tim CeeLeSem je absolutne sileny. To bych se stydel dat jinam, nez do vlakna Humor. Nebo spise Cerny humor. IMHO

no veď aj Tvoja reakcia je v správnej sekcii

a ešte citát z Tvojho príspevku v inom vlákne:"Asi je to ceska vlastnost. Kazdy u klavesnice by vsechno delal lepe, nez ten, kdo to skutecne leta dela, ma tisic rad a vsechno vi lip. Achjo"

- vlákno o diskoch a pneumatikách, Tvoj dnešný príspevok. Presne si sa vystihol :smile_anim:

Upraveno uživatelem MUDr.Martin Undesser
Odesláno

Mudr.Martin : Prosím Tě jak funguje to měření z 0 na 100. Nebo teda jestli jsem to pochopil dobře z toho palubního počítače? To si nějak ukládá nebo to aktivuješ? Já jsem to ještě osobně nikde neviděl. Dík

Odesláno (upraveno)

Jezdil jsem sprint na 400M s Chrysler 300C SRT-8 6,1L HEMI, 317 kW a ani s F 360 Modena nám nestačil, je fakt, že je trochu ostřejší než 5.7 Hemi. Úplně jsem z toho byl unešenej když vidíš v zrcátku jak takový kolos ujíždí velkém F.

Upraveno uživatelem pavel23

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...