bedja Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Tak přidám fotku i mého BMW (bakelitové motorové vozidlo), vlastním ho téměř 5 let a zatím bez vážnější poruchy. Za tu dobu najeto cca 25tis. kilometrů a projetá téměř celá ČR. ..krásný Touring..
railmaster Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Pozor! Bakeliťák začína byť veľká vzácnosť. U nás sa totálne vyparili, ale pozrite si, za čo sa predávajú v Nemecku.
parre Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Tak přidám fotku i mého BMW (bakelitové motorové vozidlo), vlastním ho téměř 5 let a zatím bez vážnější poruchy. Za tu dobu najeto cca 25tis. kilometrů a projetá téměř celá ČR.
martin.L Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 (upraveno) Zima ustupila, dnes uz Q7 nahradil m.slk... Upraveno 8. března 2012 uživatelem Jay Doll Zmenšil jsem tu fotku
sibirnaya Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Zima ustupila, dnes uz Q7 nahradil m.slk... pekne to mas, soudruhu Co to je? Verze AMG a Lambo-dveře? tak lambo doors stoji par susnu, ne?
sect Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Zima ustupila, dnes uz Q7 nahradil m.slk... Auto pěkné, ale nešlo by tady dávat fotky v normální velikosti?
mechano Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 projetá téměř celá ČR. Na dýlku, nebo na šířku? To nic, mluví ze mě závist.
PepaSFI Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Pozor! Bakeliťák začína byť veľká vzácnosť. U nás sa totálne vyparili, ale pozrite si, za čo sa predávajú v Nemecku. u nás se vypařily protože je lidi zničili "levným provozem" na technický benzín. Tady v okolí dokonce někteří jezdili na použitý čistící benzín z fabriky na dieselové součástky. V tom benzinu byly zbytky brusiva.
kejklik Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 u nás se vypařily protože je lidi zničili "levným provozem" na technický benzín. Tady v okolí dokonce někteří jezdili na použitý čistící benzín z fabriky na dieselové součástky. V tom benzinu byly zbytky brusiva. Za dob studií na VŠCHT (hluboký socík) měl kolega Trabiho. Celý týden jsme mu slévali v laborce všechna rozpouštědla do kanystru, v pátek odpoledne to nalil do nádrže, nastartoval a odjel domů do Z Čech. V Dejvicích byl cítit ještě v době, kdy byl už za Hostivicí.
Jay Doll Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 tak lambo doors stoji par susnu, ne? Netuším, ale na mém autě by to asi vypadalo divně
Dantechno Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 (upraveno) Netuším, ale na mém autě by to asi vypadalo divně Mas pravdu. EDIT: Na zadost majitele zakryta SPZ. Upraveno 8. března 2012 uživatelem Dantechno
Micey Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Dantechno: On myslel autobus, ale tu fotku se mi nějak nedaří najít:)
Jay Doll Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Mas pravdu. Kdes vzal fotku mýho auta? Mě špehuješ, co? Aspoň tu značku si moh zamáznout...
padza1 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Na dýlku, nebo na šířku? To nic, mluví ze mě závist. dá se říct že pomalu kolem dokola ;-) ještě zbývá jižní morava, tam jsem ještě nezavítal :-)
honzyk Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Mam ho na dva dny pujcene. Skvely vehikl. Asi je rozhodnuto. zimní auto roku http://www.auto.cz/z...s-tridy-b-65477 na sever ideální
martin.L Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 pekne to mas, soudruhu tak lambo doors stoji par susnu, ne? Je to V8 uprava, kompresor.. Original zadane auto v mercedes Nemecko na objednavku do vyroby.. Spachal to predosly majiteľ, ja som nakupil hotove.. Je to uprava McLaren F1../sedadla, dvere, motor../
PepaSFI Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Mas pravdu. EDIT: Na zadost majitele zakryta SPZ. podobný dveře už jsem někde viděl http://www.youtube.com/watch?v=59owmrKlMLU&feature=related
Hasňa Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 (upraveno) honzyk: Jo, uz jsem ten test cetl. V nicem, krome svetel, to nevyhralo, ale vsude to bylo na spici a je to nejlepsi soucet vsech vlastnosti. Ve kvalite svetel to Becko natrelo vsem. Tohle byli konkurenti: - Audi A6 Avant 2,0 TDI Multitronic - BMW 116i 5-ov. - Chevrolet Aveo 1,2 5-ov. - Citroën C4 VTi 120 - Ford Focus 1,6 EcoBoost 110 kW - Hyundai i40 Wagon 1,7 CRDi 85 kW - Kia Rio 1,4 5-ov. - Lexus CT 200h - Mazda5 1,6TD - Mercedes-Benz B 180 CGI - Nissan Micra 1,2 DIG-S - Opel Zafira Tourer 1,4 Turbo - Peugeot 508 Sedan THP 156 - Suzuki Swift 1,2 VVT 5-ov. - Toyota Yaris 1,33 Dual VVT-i 5-ov. - Volkswagen Beetle 1,2 TSI 77 kW Druhy byl Lexus, treti myslim BMW. I diky debate tady jsem uz nakonfiguroval, podepsal a zacala dvoumesicni cekacka. :-( Ostatne, jaka kara se skvele hodi k Ingum? No jaka? No prece Merc. http://www.seriouswheels.com/2006/2006-Mercedes-Benz-CLS-55-AMG-IWC-Ingenieur-Chronograph-Automatic-1024x768.htm Upraveno 8. března 2012 uživatelem Hasňa
long Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 honzyk: Jo, uz jsem ten test cetl. V nicem, krome svetel, to nevyhralo, ale vsude to bylo na spici a je to nejlepsi soucet vsech vlastnosti. Ve kvalite svetel to Becko natrelo vsem. Tohle byli konkurenti: - Audi A6 Avant 2,0 TDI Multitronic - BMW 116i 5-ov. - Chevrolet Aveo 1,2 5-ov. - Citroën C4 VTi 120 - Ford Focus 1,6 EcoBoost 110 kW - Hyundai i40 Wagon 1,7 CRDi 85 kW - Kia Rio 1,4 5-ov. - Lexus CT 200h - Mazda5 1,6TD - Mercedes-Benz B 180 CGI - Nissan Micra 1,2 DIG-S - Opel Zafira Tourer 1,4 Turbo - Peugeot 508 Sedan THP 156 - Suzuki Swift 1,2 VVT 5-ov. - Toyota Yaris 1,33 Dual VVT-i 5-ov. - Volkswagen Beetle 1,2 TSI 77 kW Druhy byl Lexus, treti myslim BMW. I diky debate tady jsem uz nakonfiguroval, podepsal a zacala dvoumesicni cekacka. :-( Ostatne, jaka kara se skvele hodi k Ingum? No jaka? No prece Merc. http://www.seriouswh...ic-1024x768.htm Vždyť jsme Ti to říkal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se