Sphinxx Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Já k Alfě/Lancii nemám co napsat, protože ta auta neznám. Ale osobně bych si to nekoupil, měli to lidé kolem mě a to co se píše výše mohu potvrdit. Dost častý servis a poruchovost. Padlo tu výše, Subaru určitě stojí za řeč, Forester/Legacy/Outback je parádní, ale u benzínu byla vždy vyšší spotřeba. Nicméně Subaru je hodně specifické, málokomu se líbí interiér (u Forestera i exteriér). Nicméně pověstná čtyřkolka drží a vyjede toho hodně, benzínové motory v kombinaci s manuální převodovkou jsou super, zejména 2,5 ltr. Pokud chceš spolehlivé auto, které bude sloužit Tobě a ne Ty jemu, tak bych se ohlédnul v koncernových vodách. Vím, že jsi psal, že koncern ne-e, ale do Tvého rozpočtu se toho vejde dost. A pokud prověřené auto, tak hledej zde: http://www.dasweltauto.cz/ Případně pokud velké kombi, tak za sebe můžu doporučit Volvo V70, ale nutno počítat s vyššími výdaji za servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Na Alfu se vys.er. Jsi na ní starej a/nebo málo přihřátej. Mně by ses líbil v Yetim ;-)Viktore bylo to na mě? Já už jsem koupil octavku nad Yetim jsem taky uvažoval, ale manzelce se nelíbí. Jinak jsem spokojený s O III. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 V70 by mne ke Slunecniku sedela, i je takovej severskej typ. Viking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 V70 by mne ke Slunecniku sedela.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 V70 je good car, stará klasika... jednu máme doma . https://www.spritmonitor.de/en/detail/543436.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Sphinxxto je prave aj moj problem - vzhlad Subaruneviem, ci si registroval, ale tam v Europarku boli vystavene dva nove kusymal som cas, tak som to preliezol a ja sa neviem s tym vyrovnata Roman hlada nieco štylové a pekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 (upraveno) Tady je jedna, z inzerátu pěkně vyhlížející XC70: http://www.tipcars.com/volvo-xc70/volvo-xc70-8081173.html První majitel, CZ původ, serviska, dobrý nájezd, dobrý - osvědčený motor. EDIT: Prodává Volvo Dealer, tam je riziko špatného nákupu minimální. Upraveno 21. září 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Sphinxxto je prave aj moj problem - vzhlad Subaruneviem, ci si registroval, ale tam v Europarku boli vystavene dva nove kusymal som cas, tak som to preliezol a ja sa neviem s tym vyrovnata Roman hlada nieco štylové a pekne...Gabo, je to o vkusu. Těch modelů jsem si všimnul, ale tady jsem měl na mysli starší model. Tady jsem něco našel: http://www.tipcars.com/subaru-legacy/subaru-legacy-7762088.html Nevím, jak jsou na tom ty diesely, ale benzínu bych se nebál. Jinak ty starší modely jsou fajn, vyjma Forestra, tam s tím designem mám problém i já . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Viktore bylo to na mě? Já už jsem koupil octavku nad Yetim jsem taky uvažoval, ale manzelce se nelíbí. Jinak jsem spokojený s O III. Jsi na ní starej a/nebo málo přihřátej Tuhle charakteristiku bych si s dovolením osvojil. Chtěl říct, že jsem starej křupan s okousanými nehty. I Zmizíkovo přirovnání k Vikingům je nutné číst mezi řádky. Ten dodal, že mi přinejmenším k tomu smrdí z huby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 V70 je good car, stará klasika... jednu máme doma .https://www.spritmonitor.de/en/detail/543436.html WTF? Big Brother v automobilismu? Nebo mi snad nechceš, soudruhu, říct, že...že si to vypisuješ sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Když už Volvo, tak XC90. Do kufru gumovou vanu a s okousanejma nechtama a smrdutým dechem naložíš i hromadu hnoje k tomu biku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Tady je jedna, z inzerátu pěkně vyhlížející XC70: http://www.tipcars.com/volvo-xc70/volvo-xc70-8081173.html První majitel, CZ původ, serviska, dobrý nájezd, dobrý - osvědčený motor. EDIT: Prodává Volvo Dealer, tam je riziko špatného nákupu minimální. XC70 bude moje poslední auto. Až budu mít takový ty flekatý ruce a budu v něm vozit toho Němce. Pana Alzheimera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 (upraveno) Tak už nic, sorry. Upraveno 21. září 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Když už Volvo, tak XC90. Do kufru gumovou vanu a s okousanejma nechtama a smrdutým dechem naložíš i hromadu hnoje k tomu biku No jo, ale na to je kasička malá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 XC70 bude moje poslední auto. Až budu mít takový ty flekatý ruce a budu v něm vozit toho Němce. Pana Alzheimera Jasně, chápu Tam mám velmi nadstandardní vztahy tak se mohu zeptat přímo odpovědných lidí jak to s tím autem je. Kdyžtak sz.Vypadá hezky, ale viz. výše . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Tam mám velmi nadstandardní vztahy tak se mohu zeptat přímo odpovědných lidí jak to s tím autem je. Kdyžtak sz. děkuji moc za ochotu, vážím si toho, ale to brát ho nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Romane a Subaru taky ne, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Jsi na ní starej a/nebo málo přihřátej Tuhle charakteristiku bych si s dovolením osvojil. Chtěl říct, že jsem starej křupan s okousanými nehty. I Zmizíkovo přirovnání k Vikingům je nutné číst mezi řádky. Ten dodal, že mi přinejmenším k tomu sm.dí z huby. S Viktorem se znám osobně a nevěděl jsem jestli se neptá mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 děkuji moc za ochotu, vážím si toho, ale to brát ho nebudu. holt z mobilu píšu pomalu takže jsem to mezitím přepsal auto pěkný, lepčí než ten Fiátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Romane a Subaru taky ne, jo? Sypete to na mě, že nestíhám. Se Subaru mám jeden nepřekonatelný problém. Má ho Zmizík. Asi takhle:Zmizík si koupí Red wing boty, já jsem si koupil red wing botyZmizík si ty Organicovy džíny, co všechno barvěj, já jsem si koupil džíny, co všechno barvějZmizík má Cannondale, já jsem si koupil Cannondale. Já si kurwa nemůžu koupit subaru. To bych si opravdu připadal jak v nějakým blbým psychologickým thrilleru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se