Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Já k Alfě/Lancii nemám co napsat, protože ta auta neznám. Ale osobně bych si to nekoupil, měli to lidé kolem mě a to co se píše výše mohu potvrdit. Dost častý servis a poruchovost.

Padlo tu výše, Subaru určitě stojí za řeč, Forester/Legacy/Outback je parádní, ale u benzínu byla vždy vyšší spotřeba. Nicméně Subaru je hodně specifické, málokomu se líbí interiér (u Forestera i exteriér). Nicméně pověstná čtyřkolka drží a vyjede toho hodně, benzínové motory v kombinaci s manuální převodovkou jsou super, zejména 2,5 ltr.

Pokud chceš spolehlivé auto, které bude sloužit Tobě a ne Ty jemu, tak bych se ohlédnul v koncernových vodách. Vím, že jsi psal, že koncern ne-e, ale do Tvého rozpočtu se toho vejde dost. A pokud prověřené auto, tak hledej zde: http://www.dasweltauto.cz/

Případně pokud velké kombi, tak za sebe můžu doporučit Volvo V70, ale nutno počítat s vyššími výdaji za servis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Sphinxx

to je prave aj moj problem - vzhlad Subaru

neviem, ci si registroval, ale tam v Europarku boli vystavene dva nove kusy

mal som cas, tak som to preliezol a ja sa neviem s tym vyrovnat

a Roman hlada nieco štylové a pekne...

Odkaz ke komentáři

Tady je jedna, z inzerátu pěkně vyhlížející XC70: http://www.tipcars.com/volvo-xc70/volvo-xc70-8081173.html

První majitel, CZ původ, serviska, dobrý nájezd, dobrý - osvědčený motor.

EDIT: Prodává Volvo Dealer, tam je riziko špatného nákupu minimální.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Sphinxx

to je prave aj moj problem - vzhlad Subaru

neviem, ci si registroval, ale tam v Europarku boli vystavene dva nove kusy

mal som cas, tak som to preliezol a ja sa neviem s tym vyrovnat

a Roman hlada nieco štylové a pekne...

Gabo, je to o vkusu. Těch modelů jsem si všimnul, ale tady jsem měl na mysli starší model. Tady jsem něco našel: http://www.tipcars.com/subaru-legacy/subaru-legacy-7762088.html

Nevím, jak jsou na tom ty diesely, ale benzínu bych se nebál. Jinak ty starší modely jsou fajn, vyjma Forestra, tam s tím designem mám problém i já :D .

Odkaz ke komentáři

Viktore bylo to na mě? Já už jsem koupil octavku nad Yetim jsem taky uvažoval, ale manzelce se nelíbí. Jinak jsem spokojený s O III.

Jsi na ní starej a/nebo málo přihřátej Tuhle charakteristiku bych si s dovolením osvojil. Chtěl říct, že jsem starej křupan s okousanými nehty. I Zmizíkovo přirovnání k Vikingům je nutné číst mezi řádky. Ten dodal, že mi přinejmenším k tomu smrdí z huby. 

Odkaz ke komentáři

Tady je jedna, z inzerátu pěkně vyhlížející XC70: http://www.tipcars.com/volvo-xc70/volvo-xc70-8081173.html

První majitel, CZ původ, serviska, dobrý nájezd, dobrý - osvědčený motor.

EDIT: Prodává Volvo Dealer, tam je riziko špatného nákupu minimální.

XC70 bude moje poslední auto. Až budu mít takový ty flekatý ruce a budu v něm vozit toho Němce.  Pana Alzheimera   :)

Odkaz ke komentáři

XC70 bude moje poslední auto. Až budu mít takový ty flekatý ruce a budu v něm vozit toho Němce.  Pana Alzheimera   :)

Jasně, chápu :)

Tam mám velmi nadstandardní vztahy tak se mohu zeptat přímo odpovědných lidí jak to s tím autem je. Kdyžtak sz.

Vypadá hezky, ale viz. výše :) .

Odkaz ke komentáři

Tam mám velmi nadstandardní vztahy tak se mohu zeptat přímo odpovědných lidí jak to s tím autem je. Kdyžtak sz.

děkuji moc za ochotu, vážím si toho, ale to brát ho nebudu. 

Odkaz ke komentáři

Jsi na ní starej a/nebo málo přihřátej Tuhle charakteristiku bych si s dovolením osvojil. Chtěl říct, že jsem starej křupan s okousanými nehty. I Zmizíkovo přirovnání k Vikingům je nutné číst mezi řádky. Ten dodal, že mi přinejmenším k tomu sm.dí z huby. 

S Viktorem se znám osobně a nevěděl jsem jestli se neptá mě.

Odkaz ke komentáři

Romane a Subaru taky ne, jo?

Sypete to na mě, že nestíhám. Se Subaru mám jeden nepřekonatelný problém. Má ho Zmizík. Asi takhle:

• Zmizík si koupí Red wing boty, já jsem si koupil red wing boty
  • Zmizík si ty Organicovy džíny, co všechno barvěj, já jsem si koupil džíny, co všechno barvěj
  • Zmizík má Cannondale, já jsem si koupil Cannondale.

Já si kurwa nemůžu koupit subaru. To bych si opravdu připadal jak v nějakým blbým psychologickým thrilleru.  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...