Tondaa73 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) "Kamarád pro ně auta opravuje a říkal, že km i přitáčejí, aby to nebylo moc velký sci-fi." Tak tohle mi setsakra zvedlo náladu... ;-) Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem Tondaa73
vwtyp11 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Jsou tam roky 2012 2013 a maj docela nalítáno...150tkm a víc..což mě docela překvapuje. ..V českém bazaru bude mit to samé auto 70-120k
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) V českém bazaru bude mit to samé auto 70-120k to je právě v českých bazarech, co inzerujou na sauto.cz nalitat za 3 roky s MPV 160tkm je mazec...si myslím teda DavidLC juknu na to,diky Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem Gustaf
straspol Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 "Kamarád pro ně auta opravuje a říkal, že km i přitáčejí, aby to nebylo moc velký sci-fi." Tak tohle mi setsakra zvedlo náladu... ;-)TAKY SE Z TOHO VÁLÍM SMÍCHY :lol2:
Ondra.T Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 tak místní člen v tom bazaru pracuje, tak by se mohl vyjádřit. Určitě to čte:)
obchodnik-o3 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Ondra.T : to by sme uz asi chceli moc :-)
JAJA Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Přiznání, že je členem organizované skupiny podvodníků :)
pavel23 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Pristrojovka.png jo, inreriér tmavý, foto jsem nenašelTohle je super, závidím. Máš 3,0 Tdi nebo benzin?
matous Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Auta z itálie se vozí především proto, že italové nesdillí servisní záznamy s ostatními zeměmi, např. u bmw normalně, pokud auto jezdilo v německu, u českého zatoupení dohledají historii. To samé vw, audi. U vozů z it to nejde. Takže pokud to tady při dovozu stáhnou, nemáš šanic se dopátrat původních km. Sent from my iPhone using Tapatalk
laskajefajn Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Pritacet kilometry? Tak to je nejvetsi for za posledni mesic To patri ale do jineho vlakna ne? Hosi hosi... Jinak servisni historii treba u Skodovky ktera jezdila v Nemecku tady v Cechach se da jen tezko zjistit. Musi se kontaktovat jejich serv.strediska. nechapu ze to nemaji propojene jako napr.BMW jak tu psal kolega. Podotykam ze to mam z vlastni zkusenosti. Kdyz jsme volali do DE tak po telefonu nam to odmitli sdelit. Nakonec to stejnym zpusobem funguje i ve Stratos auto. Jedine osobni navsteva na prepazce.
panedge Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Ve Škodovce ti řeknou celou historii z EU,kde bylo prodaný,servisovaný,všechno.
NIGHTinGALE Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Pritaceni kilometrů je for patřící do kategorie zazracnych hrnců, přikrývek a vysavačů za 50.000Kč od podomnich prodejcu. Já jsem v autobazaru nikdy auto nekupoval, jen jednou prodával a byl to životní zážitek
laskajefajn Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Na to zapomen. Minuly mesic jsme byli osobne v autor.servisu Bart Pardubice a Olfin v HK a bylo nam receno ze do nemeckych zaznamu nevidi. Nezavisle na sobe.
gorlo Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Nepřitáčel skutečné km, ale přitáčel až moc stočené auto, které stavu a počtem km neodpovídalo.
Jeremy Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Jen s tou emisní normou bych byl vopatrnej :-D
panedge Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Na to zapomen. Minuly mesic jsme byli osobne v autor.servisu Bart Pardubice a Olfin v HK a bylo nam receno ze do nemeckych zaznamu nevidi. Nezavisle na sobe.V Olfinu mi to rekli,kdykoliv jsem chtel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se