Sphinxx Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 JaRooN: Není důvod, jsem spíš v mírném šoku, běžně platím geo 1.000 - 1.200,-Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Davide, najdi si stránky Táborského STK a tam by ta cena měla být uvedena. Platil jsem cca 250,- i s DPH před 3 lety.250kc tak to je super cena u nas 1000kc :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 JaRooN: Není důvod, jsem spíš v mírném šoku, běžně platím geo 1.000 - 1.200,-Kč.Tak až budeš potřebovat, zajeď k nám a zbytek utratíme příjemněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ono jde taky o to, co si kdo představuje pod pojmem "udělat geometrii" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 JaRooN dej prosím odkaz na to stk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 OK, Jardo ... cesta vyjde dráž než celá geo v Praze, ale máte to za super cenu, to je bez debat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Tady: http://www.stk-tabor.cz/stk/cenik.htm Koukám ale, že geometrie v ceníku chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 a tu geo dělali na té lince kterou projíždíš při stk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ne ne, na to mají zvlášť dílnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 He, he a to montemar onehda psal, že mechanici flinkove jsou fáma, že to není možný :-)))) (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/3104-kdo-čím-jezdí/?p=1650506) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 A v čem jsou flinkové? Dal to někam, kde nejsou vybavení, udělali, co uměli a řekli mu, že si má jet někam udělat geometrii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 A neměli tam dojet oni, když to rozhodili? A nebo neměli mu to předem říct a ne až post? A nebo neměli se do toho pouštět, když nemaj vybavení na to, aby dali auto po opravě do pořádku. Z jednoho servisu jedu do druhýho... bezva služby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 To je jako alternativní medicína, když Ti léčitel vykouří místnost, zatočí virgulí a namíchá čaj, taky nečekáš, že Ti to pak zkontroluje rentgenem nebo udělá rozbor v laborce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 A v čem jsou flinkové? Dal to někam, kde nejsou vybavení, udělali, co uměli a řekli mu, že si má jet někam udělat geometrii.Když to bylo potřeba, jezdil můj mechanik do dílny na geometrii s autem sám. No- už jsem to dlouho nepotřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Když to bylo potřeba, jezdil můj mechanik do dílny na geometrii s autem sám. No- už jsem to dlouho nepotřeboval Tomu se říká outsorcing...doufám, že je dobře pojištěnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Tomu se říká outsorcing...doufám, že je dobře pojištěnej.To je něco sprostýho? Asi je, teď už má pár zaměstnanců, pořádnej hangár na dílnu a geometrii dávno dělají sami. Asi se k němu zákazníci rádi vracejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Vždyť v pohodě, já nezpochybňuju, že je šikovnej, jestli platí socku a zdrávku, nekrade software a jiné vybavení, tak taky ale nemůže dělat za pakatel a čím víc má zákazníků, tím víc musí mít všeho, včetně personálu, a už to frčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 To je jako alternativní medicína, když Ti léčitel vykouří místnost, zatočí virgulí a namíchá čaj, taky nečekáš, že Ti to pak zkontroluje rentgenem nebo udělá rozbor v laborce...A jo, máš vlastně pravdu, nebyli to flinkové, ale uplní amatéři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Vždyť v pohodě, já nezpochybňuju, že je šikovnej, jestli platí socku a zdrávku, nekrade software a jiné vybavení, tak taky ale nemůže dělat za pakatel a čím víc má zákazníků, tím víc musí mít všeho, včetně personálu, a už to frčí...Nedělá za pakatel, ale za solidní peníze, a za těch cca patnáct let co k němu s auty jezdím je všechno oukej. Jestli nekrade a platí socku a zdrávku jsem se ho zapomněl zeptat, udělám to hned příště.. Mně zatím neukrad nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Nedělá za pakatel, ale za solidní peníze, a za těch cca patnáct let co k němu s auty jezdím je všechno oukej. Jestli nekrade a platí socku a zdrávku jsem se ho zapomněl zeptat, udělám to hned příště.. Mně zatím neukrad nic.Ptát se jej nemusíš, mě to celkem nezajímá a i když si to možná nemyslíš, jsem rád, že máš pozitivní zkušenost a přeji Ti, aby to tak zůstalo. Jinak solidní peníz je relativní pojem, stejně jako kvalita, je to o naplněných očekáváních, co někdo vidí pozitivně, může jiný brát jako zlodějnu a odfláknutou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se