Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Vždyť v pohodě, já nezpochybňuju, že je šikovnej, jestli platí socku a zdrávku, nekrade software a jiné vybavení, tak taky ale nemůže dělat za pakatel a čím víc má zákazníků, tím víc musí mít všeho, včetně personálu, a už to frčí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždyť v pohodě, já nezpochybňuju, že je šikovnej, jestli platí socku a zdrávku, nekrade software a jiné vybavení, tak taky ale nemůže dělat za pakatel a čím víc má zákazníků, tím víc musí mít všeho, včetně personálu, a už to frčí...

Nedělá za pakatel, ale za solidní peníze, a za těch cca patnáct let co k němu s auty jezdím je všechno oukej.  Jestli nekrade a platí socku a zdrávku jsem se ho zapomněl zeptat, udělám to hned příště.. Mně zatím neukrad nic.

Odkaz ke komentáři

Nedělá za pakatel, ale za solidní peníze, a za těch cca patnáct let co k němu s auty jezdím je všechno oukej.  Jestli nekrade a platí socku a zdrávku jsem se ho zapomněl zeptat, udělám to hned příště.. Mně zatím neukrad nic.

Ptát se jej nemusíš, mě to celkem nezajímá a i když si to možná nemyslíš, jsem rád, že máš pozitivní zkušenost a přeji Ti, aby to tak zůstalo. Jinak solidní peníz je relativní pojem, stejně jako kvalita, je to o naplněných očekáváních, co někdo vidí pozitivně, může jiný brát jako zlodějnu a odfláknutou práci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...