Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Jen k tem cenam.Podle mne tady lidi resi cenikove ceny, pokud ale clovek realne chce neco koupit, da se vybehat sleva cca 20%. Auto v konfiguratoru 860 s dph, po sleve 680k. Vetsina jeste odecte dph. Octavia RS230 s dsg,pdc a par drobnostma navic vyjde na 560tis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M.n.: nevim jak pro tebe ale pokud mi dph vrati, zaplatim realne o 21% min, neni to sleva od prodejce ale potesi. Nikde nepisu ze dph je sleva.

Upraveno uživatelem matous
Odkaz ke komentáři

Jen k tem cenam.Podle mne tady lidi resi cenikove ceny, pokud ale clovek realne chce neco koupit, da se vybehat sleva cca 20%. Auto v konfiguratoru 860 s dph, po sleve 680k. Vetsina jeste odecte dph. Octavia RS230 s dsg,pdc a par drobnostma navic vyjde na 560tis.

jak se vybehavají slevy? přímo v autosalonu u prodejce, nebo je bombardovat mejlem nebo musí bejt známost?
Odkaz ke komentáři

Ja obesel nekolik salonu, nakonec jsem tuto slevu ziskal od firmy ktera neni primo dealer skody ale preprodava nove vozy, bmw,mini,audi,skoda. Nevim zda by to nebyla nejaka reklama, kdyztak do sz.

Odkaz ke komentáři

Tak passat za 1,5mio je opravdu full , za 1 mio bude mít vše co potřebuješ ,ale u 530xd jsi za 1,3 na základní výbavě  ;) full výbava u passatu a u 5er je rozdíl cca 1 mio....

tak kdyz se podivas treba do nemecka, jsou tam bezne passaty za 70 k eur.. dokonce i s 1.4 tsi

Odkaz ke komentáři

tak až to bude aktuální, tak zacnu bombardovat emailem. A řeči typu: tamten prodejce mě dal slevu xy, můžete přebít nabídku... fungují?

Když to máš papírové podloženo, tak to funguje. Stejně tak i hypotéky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...