M3maniac Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 ale to houpání je snad i u passatu srovnávej CS vs CS nebo po slevě...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 jo a pokud ti da někdo na novou pětku za 1,9 slevu 600 tak jsi dobrej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 To máš něco jak ty nové ploprofy za 90 vedle ve vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Jen k tem cenam.Podle mne tady lidi resi cenikove ceny, pokud ale clovek realne chce neco koupit, da se vybehat sleva cca 20%. Auto v konfiguratoru 860 s dph, po sleve 680k. Vetsina jeste odecte dph. Octavia RS230 s dsg,pdc a par drobnostma navic vyjde na 560tis. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Ano, ano, ano, ale podstata spociva v tom, ze budto srovnavame cenikovky, nebo ceny po sleve.Porovnavat jabka a hrusky je na pikacu, preci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 A DPH je vlastně sleva. Člověk se tady jako plátce naučí mnoho nového... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) M.n.: nevim jak pro tebe ale pokud mi dph vrati, zaplatim realne o 21% min, neni to sleva od prodejce ale potesi. Nikde nepisu ze dph je sleva. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 25. března 2016 uživatelem matous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) A ty to pak nevracíš při prodeji? Já třeba jo... Upraveno 25. března 2016 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Ano. Ale to auto budu prodavat za 5 let za 200k. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) Ok, každý to máme jinak. Jednou musím být plátce, tak už mě ceny s DPH ani nezajímají. Na druhou stranu se evidentně připravuji o radost, že mám něco o 21% "levněji", to je pravda... Upraveno 25. března 2016 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 M.n. :Nechapu o cem se tu bavis. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Jen k tem cenam.Podle mne tady lidi resi cenikove ceny, pokud ale clovek realne chce neco koupit, da se vybehat sleva cca 20%. Auto v konfiguratoru 860 s dph, po sleve 680k. Vetsina jeste odecte dph. Octavia RS230 s dsg,pdc a par drobnostma navic vyjde na 560tis. Sent from my iPhone using Tapatalkjak se vybehavají slevy? přímo v autosalonu u prodejce, nebo je bombardovat mejlem nebo musí bejt známost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNe Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) Najdou se i tací, že vezmou nabídku, trochu v editoru upraví slevu směrem nahoru a jdou do další prodejny. Upraveno 25. března 2016 uživatelem RadekNe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Ja obesel nekolik salonu, nakonec jsem tuto slevu ziskal od firmy ktera neni primo dealer skody ale preprodava nove vozy, bmw,mini,audi,skoda. Nevim zda by to nebyla nejaka reklama, kdyztak do sz. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Vezmeš tři, čtyři prodejce a zkoušíš, ideálně mail v kombinaci s telefonem známej teď chce novou oktavku RS nebo Golf GTI tak mě sleva 5k pobavyla docela na skladovku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Tak passat za 1,5mio je opravdu full , za 1 mio bude mít vše co potřebuješ ,ale u 530xd jsi za 1,3 na základní výbavě full výbava u passatu a u 5er je rozdíl cca 1 mio....tak kdyz se podivas treba do nemecka, jsou tam bezne passaty za 70 k eur.. dokonce i s 1.4 tsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 tak až to bude aktuální, tak zacnu bombardovat emailem. A řeči typu: tamten prodejce mě dal slevu xy, můžete přebít nabídku... fungují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Neuměli byste někdo slušnou slevu na nové nebo předváděcí BMW 5er kombi v dieselu? Žádná extra výbava není potřeba, nutností je možnost odečtu DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 tak až to bude aktuální, tak zacnu bombardovat emailem. A řeči typu: tamten prodejce mě dal slevu xy, můžete přebít nabídku... fungují?Když to máš papírové podloženo, tak to funguje. Stejně tak i hypotéky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNe Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Když vytáhneš reálnou nabídku, tak to nejsou řeči, každý chce prodat a když řekneš dejte mi slevu tu a tu a teď hned podepíšeme objednávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se