WRXSTi Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 V 10. 4. 2016 v 16:27, VintageLover napsal: O ceně se prý dá jednat, ale nevím no... Můj sen každopádně. http://www.hemmings.com/classifieds/cars-for-sale/audi/turbo-quattro-coupe/1792578.htmlKarle koukám, že máme hodně podobné sny a preference - jak v hodinkách, tak v autech Tohle už je hodně vysoká v auto investicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Jeste se da pekna e36 potkat, ale je to cim dal tim horsi. A ceny treba 328 zacinaj bejt vysoko. O m3 ani nemluve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 V 11. 4. 2016 v 12:31, CEGY napsal: Jeste se da pekna e36 potkat, ale je to cim dal tim horsi. A ceny treba 328 zacinaj bejt vysoko. O m3 ani nemluve.ta je nádherná, pamatuji si že když to byla novinka tak jsem měl e30 kupé 325i a uplně jsem nad tou 36kou slintal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 V 11. 4. 2016 v 11:46, WRXSTi napsal: Karle koukám, že máme hodně podobné sny a preference - jak v hodinkách, tak v autech Tohle už je hodně vysoká v auto investicích. Pamatuji, když bylo URQuattro za 250 tak 10 roků zpátky... Kde jsou ty časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 V 11. 4. 2016 v 12:31, CEGY napsal: Jeste se da pekna e36 potkat, ale je to cim dal tim horsi. A ceny treba 328 zacinaj bejt vysoko. O m3 ani nemluve. Mě jedna pěkná zachovalá v modré barvě stojí v ulici, každé ráno chodím kolem ní a říkám si, jak pěkně vypadá i po těch letech. Jo občas se zadaří. Když si vzpomenu, tak ti jí cvaknu ať se můžeš pokochat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 V 11. 4. 2016 v 13:22, VintageLover napsal: Pamatuji, když bylo URQuattro za 250 tak 10 roků zpátky... Kde jsou ty časy...Nevim jak UrQuattro, ale original SportQuattro stoji stale stejne kolem 4 mil. uz od doby jejiho prodeje v osmdesatych letech az po soucasnost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 kluci to mi nedělejte, zas mi to přípomělo bejvalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Jestli ma ta cervena M3 na fotce vyse SPZ zacinajici VYA, tak jsem ji pred par mesici potkal Na Příkopě. Byla nádherná, měla netknutou kůži i exteriér. Cca o týden později ji kamarád potkal na D1 a prý ji řídila paní okolo ve věku okolo 40 let. Holt i ženské mají vkus a nepotřebují nutně něco velkého neforemného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 V 11. 4. 2016 v 17:15, Stepi©k napsal: Jestli ma ta cervena M3 na fotce vyse SPZ zacinajici VYA, tak jsem ji pred par mesici potkal Na Příkopě. Byla nádherná, měla netknutou kůži i exteriér. Cca o týden později ji kamarád potkal na D1 a prý ji řídila paní okolo ve věku okolo 40 let. Holt i ženské mají vkus a nepotřebují nutně něco velkého neforemného...Spztku měla VYA, modro žlutou. Ta se kdysi dávala tady žijícím cizincům, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Hoši, máte nějaké všeobecné info ohledně Subaru svx? Na netu toho moc není. Jak je to se servisem, na co trpěly apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) sice s tebou nemluvím ale budiž zapatrál jsem po jedne staré recenzi http://moje.auto.cz/fan-mj/svxo.html Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Já ho kdysi chvilku měl, v té době fungovalo a nic se neřešilo, ale už je to dlouho. Každopádně fajn motokára.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 V 11. 4. 2016 v 18:12, Jagman napsal: sice s tebou nemluvím ale budiž zapatrál jsem po jedne staré recenzi http://moje.auto.cz/fan-mj/svxo.htmlZajímavé, mě to psalo na těch stránkách error. Nicméně spolehlivost teda nic moc. Nevadí mi mít automat, ale musí bejt držák, na tohle bych neměl nervy. Škrtám asi ze seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Takze ti to slo nebo ne ten muj odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 V 11. 4. 2016 v 18:31, Jagman napsal: Takze ti to slo nebo ne ten muj odkaz?Jo, ten tvuj odkaz šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 To je náhoda, tady je to auto z recenze na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 A těch 85 ti dá za to že si ty vraky odvezeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Když už něco v této cenové relaci tak TOHLE, ale jinak bych šel do TOHOHLE, proože za 5 let to bude o 500 tis. dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Fascinuji me ty dve tenke rourky vyfuku u te 300 SEL 6.3, vypada to jak u 1.2 fabie. Jaky to ma zvuk, slysel to nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 V 11. 4. 2016 v 21:27, Josef01 napsal: Když už něco v této cenové relaci tak TOHLE, ale jinak bych šel do TOHOHLE, proože za 5 let to bude o 500 tis. dražší.To už je teď o 500 k dražší )Tuto je celkem sranda jak se vezme jeden kalifornskej dovoz, udělá se vnitřek, pak se napíše po celkové rekonstrukci vymění se zadní světla, vše ostatní nechá a pak se to začne inzerovat za cenu evropského auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se