ewolucionar Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 V 29. 4. 2016 v 16:10, African napsal: Soused si pořídil novou hračku jsem koukal, to asi pofrčí co? Jako správný český soused bych mu měl propíchnout gumu do rána tady nedávno někdo psal, cha cha :-) hruza ako okopcili evo x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 To Snehulak: Na sauto je ted Z350 v kabru za 160k. Sice US verze bez samosvoru, ale s tema 300 konema uz to pojede svizne. Navic super zvuksestivalu a pokud nemas vylozene zalibu v utahovackach, tak je to dobry GT svezeni. Mit parkovacku na treti auto, tak do nej jdu sam. Apropo nakej tip jak vocurat modrou zonu? Lze napsat auto na syna a pak za nej zazadat o parkovacku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Mala mrcha nez konecne pujde dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 (upraveno) V 1. 5. 2016 v 19:20, Jagman napsal: Mala mrcha nez konecne pujde dal Mrkni na toto video - je to Frajer, testuje nádherné auta. Jsem moc rád, že řekl, že mé nejoblíbenější auto - Clio Williams je nejlepší HotHatch všech dob.O jejich srovnání tam říká:"Myslel jsem si, že Williams a GTi jsou podobná auta, ale nejsou, tohle auto se tě snaží zabít, klidně mu můžete říkat rakev." To nemění nic na tom, že to je nádherné a perfektní auto. Upraveno 1. května 2016 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Proto ho prodavam zabil bych se v tom je to sranda ale na me proste male shanel sem ho 3 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak voni tyhle pažouti bejvaly kdysi docela "držáci",ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 (upraveno) Jo funguje to krasne hlavne pozinkovana karoserie dela svoje proste to nerezne narozdil od Nemcu a jede jako pichla svine jen jich hodne dojelo na nehody(neuber neuber proste hlavne neuber do te zatacky) a ruznej tuning Dnes sehnat dobrej kus temer nejde a venku stojej hodne pres 200 Upraveno 1. května 2016 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 V 1. 5. 2016 v 20:41, Jagman napsal: Proto ho prodavam zabil bych se v tom je to sranda ale na me proste male shanel sem ho 3 rokyKolik meris? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 vejdu se tam to neni ten problem jen je to male auto ja mel vzdy velke sedany a toto mi nesedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Hehe, brzo bude vic turb nez valcu http://www.autoforum.cz/technika/bmw-predstavilo-diesel-se-ctyrmi-turby-novy-50d-ma-400-koni-a-760-nm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 (upraveno) Double Upraveno 2. května 2016 uživatelem Katz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 To je hnoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Hádanka, kdo uhádne co jsem dneska řídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 V 3. 5. 2016 v 8:25, sibirnaya napsal: a quadturbem v dieselu.. http://www.auto.cz/bmw-ma-novy-turbodiesel-se-ctyrmi-turbodmychadly-dostane-ho-rada-7-94912 Za chvíli bude na každý válec turbo, bohužel fyzikální zákony to auto a ten výkon neobejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 V 3. 5. 2016 v 8:06, Jeremy napsal: Cesta do pekla je lemovaná 1,6kama předělanejma na plyn a tříválcema.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 V 3. 5. 2016 v 16:57, Vladar91 napsal: Hádanka, kdo uhádne co jsem dneska řídil? že by třeba ........UAZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 V 3. 5. 2016 v 16:57, Vladar91 napsal: Hádanka, kdo uhádne co jsem dneska řídil? Nivu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 JJ, to bude asi Lada (4x4) , ruská mašina("legenda")- yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Ano Niva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Tohle mě dostalo. V pondělí před Kauflandem.Expediční PUCH a z něho vystoupila řidička, atraktivní dáma kolem 45 let, elegantní kostýmek, luxusní lodičky na 10cm jehlách. Jaký měla hodinky, to nevím, protože jsem nesmělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se