Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman

Pátek 13 v autech:

Ráno jsem vrazil zrcátkem do značky

před polednem jsem ramenem ve Sprinteru urazil plastovej "obklad" A sloupku

celý den pak čekám co do třetice no tak přijela žena s Ečkem už od poslechu si říkám to běží něak divně a hle svítí motor(kontrolka) tak jsem zvědav každopádně se jdu trochu opít :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se svez v novym RS. Moje ocekavani uplne nebylo naplneno. Jede to dost, hulaka to dost, brzdi to dost, ale...

Je to tezky, motor ma plochou krivku bez spicky, strasne mu chybi charakter, a to plati pro cely auto. Je to megarychlej hatch, ale zabavnej zacne bejt az ve chvili, kdy se jede rychlostma, ktery znamenaj budto smrt nebo dozivotni zakaz rizeni. Jinymi slovy - rychlost neni vsechno a do 180 na okresce velmi sterilni zazitek. Usmev na tvari (aspon u me) nevyvolal ani jednou. A z toho jsem zklamanej.

Nepopiram, ze uz muzu bejt starej :D.

a6809d8758da1079573938844c26ce8e.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se svez v novym RS. Moje ocekavani uplne nebylo naplneno. Jede to dost, hulaka to dost, brzdi to dost, ale...

Je to tezky, motor ma plochou krivku bez spicky, strasne mu chybi charakter, a to plati pro cely auto. Je to megarychlej hatch, ale zabavnej zacne bejt az ve chvili, kdy se jede rychlostma, ktery znamenaj budto smrt nebo dozivotni zakaz rizeni. Jinymi slovy - rychlost neni vsechno a do 180 na okresce velmi sterilni zazitek. Usmev na tvari (aspon u me) nevyvolal ani jednou. A z toho jsem zklamanej.

Ti to furt říkám, že Passat je Passat
Odkaz ke komentáři

nezkousel jsi projet i Golf R pro porovnani?

Odkaz ke komentáři

Těžko říct jestli to není vlastně kompliment, že rychlosti pod 180 na okresce to umí podat jako nudu.:-D

Jenze ono nejde o rychlost, ale zpusob, jak se k ni dostat. Jak pisu, motor nema charakter - tahne od 2000 linearne bez spicky a dramatu, a rychlost je dostupna kdykoli a na jakejkoli kvalt. A to je nuda. Neni zadny prekvapeni, zadnej moment, kdy se zacnes smat, protoze auto vyrazi jak splaseny. Kdepak. Navic je to tezky.

Bezesporu je to super auto. Sedi, brzdi, jede, rve. Ale bez spetky radosti. Pro me. Furt vzpominam na RS MkI, kde se clovek tlemil uz jenom pri nastartovani. Tady ne.

Jo, a taky je vevnitr neuveritelne stisneny, a saltpaka je o 10 cisel spatne :).

Odkaz ke komentáři

niečo na tom bude,do kopca u vás jazdí RS, ale motor vyhodili a je tam evo motor..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...