jrov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 V 20. 6. 2016 v 21:27, M3maniac napsal: No můj selskej rozum mi říká, aby ten motor měl deklarovaný výkon museli ošidit měření emisí, pokud ted v servisu odstraní podvod z emisema, budou jasně emise při měření jiné než deklarují, bohužel se bojím že to udělaj tak, aby emise byly ok, jen to bude na úkor výkonu a spotřeby a proto bych tam na ti jejich super svolávačku nejel.... Můžou sáhnout jen na výkon, pokud by se zvýšila spotřeba mají další problém ve formě zvýšené produkce CO2 a následných tučných pokutách v "zelených" zemích EU, kde je daňový bonus ze nízké CO2. Řekl bych že to jediné vyhovující EU řešení je možné snížením výkonu a na úkor životnosti motoru (zvýšená recirkulace a jiné fičury). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 V 21. 6. 2016 v 5:04, Jeremy napsal: To 100% ne, tam se ctou jen readiness kody, coz je pohoda.Tak ok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 V 20. 6. 2016 v 20:31, Jeremy napsal: Hele dokáže někdo vysvětlit následující fyzikální zázrak?1. některý uhelný motory VW podváděly protože nedokázaly konstrukčně dosáhnout požadovaných norem emisí2. VW to tutlal, protože to prostě bylo v té době "levnější", než vyvíjet nový motory, nebo dodávat další drahé ptákoviny k těm stávajícím3. celý se to provalilo4. teď se svolává k opravné akci, bude se přehrávat firmware (mluvím o asi častějších 2.0 TDI)5. ale nic to nemění, emise, spotřebu, ani výkon! Takže kde je problém?V 4.? U VW jsou idioti, kteří tak snadno řešitelný problém nevyřešili rovnou (zadara přehrát firmware?)V 5.? Že by to přece jen ubralo výkon, hlavně aby emise byly OK?Chyba je v bodu 0, na který jsi zapomněl : 0. Koupil jsem si koncernové auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 U nás se nic nemění, u nás se měří pouze kouřivost a to vyhoví jak se starým tak i s novým FW. V USA to vzniklo tím, že auta nesplňují homologační normu, tedy dostatla se na trh podvodem a to přehráním FW neodstraní, protože auto musí dodržet specifikace deklarovanou výrobcem (výkon, ostatní emise apod.). V podstatě u nás je přehrávání FW spíše kosmetický zásah, nic to na provozu nezmění, pouze by auto rovněž neprošlo homologací, porušuje příslušnou normu Euro na CO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Úžasný video s krásným začátkem "nejsilnější předohrab na světě" komentáře stojí za to, auto je to ovšem pěkný, model 1999 se mi líbí ale více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 V 21. 6. 2016 v 5:47, straspol napsal: Chyba je v bodu 0, na který jsi zapomněl : 0. Koupil jsem si koncernové auto...no jo no.. taky bych si radší než Passerati pořídil 335ix, ale to nám v práci nepovolej :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 V 21. 6. 2016 v 5:47, straspol napsal: Chyba je v bodu 0, na který jsi zapomněl : 0. Koupil jsem si koncernové auto...Hrozny hajzlove v tom VW. Zaplat panbuh, ze vsechny ostatni automobilky a jejich vyrobky jsou skvele. Konecne se mi otevrely oci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 JInak ten NorthStar má tzv. CAMEL MODE kdy při ztrátě chladící kapaliny, jede v rožeimu "vzduchové chlazení" a střídavě vypíná a zapíná vstřikovače, aby měl každý válec jednu aktivní a poté jednu chladící (jen komprese vzduchu) dobu. Auto pak umí jet max. 80kmh a to po téměř neomezenou dobu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Musím se tím nutně projet, ten Deville mě nelákal na projížďku, tak zkusím to STS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 kamos to mel, tehdy to melo svoje 'čaro', ted je to fakt jen latra. bych sel bud do XJ6, nebo do Bentley. ale stejne nechapu, proc zas ctyrdvirko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Mít 2 limuzíny může být OK, pokud se doplňují.. jedna ostřejší, druhá pomalejší. Budeš je střídat podle nálady a situace. Co nedává smysl je ta "investice", protože koupí takovéhle Ameriky v podstatě jen Josef odepíše pár set tisíc a nic moc zážitek z toho nebude. Chtít teď dát 15-25.000EUR za auto pro radost tak koupím Mercedes SL (třeba R107, dokud se ještě dají sehnat. Je jich méně a méně a ceny začínají růst. Za 5-10 let budou tam, kde jsou dnes Pagody.) Mimochodem akorát jsem měl půjčený Lexus GS-F. Doporučuju Vám si ho zkusit, je to zajímavá alternativa k E63 AMG, Porsche Panamera nebo BMW M5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Až půjdu do Bentley, tak prodám Sko, to je jasný. Nepotřebuju mít 2 auta na stálé ježdění. Dvoudveřák je pro mě děsně nepraktický auto, mít ho na občasné ježdění by mi samozřejmě nevadilo, ale jako stálé auto by mi nesedlo, občas jezdím na akce, kde potřebuju naložit do auta spoustu věcí, jak do kufru, tak na zadní sedačky. Pokud bych měl mít nějakou ameriku, nehodlám do ní vrazit víc než 150 tis., protože stejně by byla většinou v garáži. Navíc nepočítám s tím, že cena takové auta poroste, spíše naopak a ještě peníze spolkne, takže to je spíš taková milenka . Nakonec je to cena základních RLX hodinek, tak to není žádná tragedie. Mini je neskutečně rozhrkané, nepohodlné a uřvané auto, se kterým se neodvážím jet víc jak 100km, ale taky mám ho rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Na Ameriku kašli. Proč ne tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 To víš, že jsem koukal na MB, jenže ty novější nejsou tak hezký jako ten můj a ty starší v pěkným stavu, to je zase raketa. Máš namysli něco takového? Mercedes-Benz 126 280SE /TOP STAV/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ano, ideálně 1989-1991 a potřebuješ 500 nebo 560. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Tak třeba TENHLE, no nevím, asi si zajezdím Miníkem a přejde mě nálada na blbosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ten bude chtít moc peněz, aby jezdil jako za mlada a pěkný už nebude nikdy. Spíš tenhle nebo tenhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Nic proti, je to hezke auto, ale bude v tom vypadat jak svetsky. Nebo jako Bulhar na dovolene - zastavit s tim na dalnici na odpocivadle tak ho rovnou seberou policajti z obavy ze zacne prodavat zlate prsteny Njn, predsudky... Uprimne, kdyz potkam stareho Jaga XJS, vim hned ze jsem potkal vyjimecne a nadherne auto. Kdyz potkam tohoto Mercedesa tak budu mit pocit ze jsem potkal starou popelnici. Ale svym zpusobem je to auto krasne, jen mi vubec neprijde vyjimecne. Asi to neumim uplne ocenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Já umím ocenit MB z let 60-tých, to je jiná třída. Dát za starej vyježděnej Mercedes 350 tis. mi přijde už nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 No proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se