M3maniac Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 To není zklamání, to je moc krásné auto......i u mě je na seznamu
Návštěvník YPO Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 info ..... pro středočechy, wylidžrs + turbodýzl + audi + bmw drajvry ..... mám jenom jedny nervy a pětatřicet hrubýho (když chytnu noční a svátek, tak i štyrycet) .... tak mě neserte
M3maniac Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 I Tvůj bus je pěknej YPO, můj děda mě vozil v ŠL ,tenkrát bylo ještě mluviti s řidičem za jízdy povoleno a na točně jsem mu sedl na klín a tu potvoru kormidloval :-) ale nejraději jsem měl RTOčko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Katz Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 info ..... pro středočechy, wylidžrs + turbodýzl + audi + bmw drajvry ..... mám jenom jedny nervy a pětatřicet hrubýho (když chytnu noční a svátek, tak i štyrycet) .... tak mě nesertejoo, taky me to sere, pokazdy vzorne poustim bus pokud blika nebo vidim z dalky, ze se zaviraji dvere.. Loni v lete me za to jeden blbecek odmenil naborenim zadku.. a vysvetloval mi, ze je to ma vina, kdyz jsem bezduvodne zabrzdil.
Trojan Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 no ten jsi měl dát někde vedle mlhovky né? víc vzduchu, víc koní Ten filtr je hned v tom místě, aspoň na něj nejde bordel.Jinak ohledně otevřeného sání je dost dohadů, ale hodnoty z váhy se o hodně zlepšily po instalaci (Saab to zobrazuje na SID).
jrov Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 (upraveno) Furt to vypadá stejně, i lemy jsou furt orezlý, protože domluvit něco s mechanikem je porod, trochu mi tečou nervy, minulý týden jsem měl příjemné ráno když vypadla hadička z benz. pumpy, kterou blbě namontovali, následoval odtah. Tak benzínová hadička mě vypadla asi 50m od firmy kdysi na 306 kabriu akorát jsem dojel bez motoru před vchod... Bohužel ale na špatné straně přímo od vstřikovací rampy a pěkně pod tlakem to lilo benál přímo na blok motoru. Naštěstí jsem jel jen cca 5km a motor byl studený a hlavně svody byly směrem k chladiči. Být to na dálnici tak asi stihnu tak akorát zastavit a utéct. Skončilo to velkou kouřovou clonou z pod kapoty, kterou jsem otevíral pomalu a s hasičákem v ruce ( auto z Belgie :-) ). A klasika mechanici jí nedocvakli po servisu ... Upraveno 20. června 2016 uživatelem jrov
Návštěvník YPO Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 joo, taky me to sere, pokazdy vzorne poustim bus pokud blika nebo vidim z dalky, ze se zaviraji dvere.. Loni v lete me za to jeden blbecek odmenil naborenim zadku.. a vysvetloval mi, ze je to ma vina, kdyz jsem bezduvodne zabrzdil.důležitý je jak to zhodnotila policie .... zřejmě v tvůj prospěch .... trochu nadhledu místo ohně a síry
MadButcher Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 M3, to je nadherny RTO, jenom cekam ze z nej vyleze Menšík s cepici :-) (Chalupari)
tombed Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 I Tvůj bus je pěknej YPO, můj děda mě vozil v ŠL ,tenkrát bylo ještě mluviti s řidičem za jízdy povoleno a na točně jsem mu sedl na klín a tu potvoru kormidloval :-) ale nejraději jsem měl RTOčko Nejlepší místo vpravo od řidiče vedle motoru anebo vlečka. Hluboce zasuté vzpomínky první půle sedmdesátých let.
DavidLC Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Nejlepší místo vpravo od řidiče vedle motoru anebo vlečka. Hluboce zasuté vzpomínky první půle sedmdesátých let.Jj, nechával mě tam pan řidič sedat....... Buď jsem starej, nebo retro
Jeremy Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Hele dokáže někdo vysvětlit následující fyzikální zázrak?1. některý uhelný motory VW podváděly protože nedokázaly konstrukčně dosáhnout požadovaných norem emisí2. VW to tutlal, protože to prostě bylo v té době "levnější", než vyvíjet nový motory, nebo dodávat další drahé ptákoviny k těm stávajícím3. celý se to provalilo4. teď se svolává k opravné akci, bude se přehrávat firmware (mluvím o asi častějších 2.0 TDI)5. ale nic to nemění, emise, spotřebu, ani výkon! Takže kde je problém?V 4.? U VW jsou idioti, kteří tak snadno řešitelný problém nevyřešili rovnou (zadara přehrát firmware?)V 5.? Že by to přece jen ubralo výkon, hlavně aby emise byly OK?
MadButcher Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Ono to asi nebude tak jednoduche. Ten novy firmware snad jen odstranuje to rozpoznavani mericiho rezimu pri homologaci, ne? Urcite by mel i nejak menit emise?
Jeremy Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 To by znamenalo, ze chyba je v bodu 1) - ze teda pak ty motory po prepsani neplnily emise..
M3maniac Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 No můj selskej rozum mi říká, aby ten motor měl deklarovaný výkon museli ošidit měření emisí, pokud ted v servisu odstraní podvod z emisema, budou jasně emise při měření jiné než deklarují, bohužel se bojím že to udělaj tak, aby emise byly ok, jen to bude na úkor výkonu a spotřeby a proto bych tam na ti jejich super svolávačku nejel....
Trojan Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 No můj selskej rozum mi říká, aby ten motor měl deklarovaný výkon museli ošidit měření emisí, pokud ted v servisu odstraní podvod z emisema, budou jasně emise při měření jiné než deklarují, bohužel se bojím že to udělaj tak, aby emise byly ok, jen to bude na úkor výkonu a spotřeby a proto bych tam na ti jejich super svolávačku nejel....Podle mě, co teď načítají jednotky, se špatnou verzí FW neprojdeš STK. Ale nevím.
jrov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 (upraveno) Oni se snaží v novém FW o ještě více recirkulace výfukových plynů, což je prasárna... Měli to udělat jak italové a říct sorry EU5 to v měřícím cyklu splňuje a nashledanou. Bohužel v USA takový postup možný nebyl a spustil celou tu lavinu a i tak měli v EU postupovat jinak ... viz Opel, Fiat ... Jinak samozřejmě neupravený/upravený motor emisema projde, pokud má funkční DPF a nemá jinou závadu. ME je defakto o vyčtení závad z ECU a měření kouřivosti což řeší DPF (FAP aj.) Upraveno 21. června 2016 uživatelem jrov
Jeremy Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Podle mě, co teď načítají jednotky, se špatnou verzí FW neprojdeš STK. Ale nevím.To 100% ne, tam se ctou jen readiness kody, coz je pohoda.
Jeremy Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 No můj selskej rozum mi říká, aby ten motor měl deklarovaný výkon museli ošidit měření emisí, pokud ted v servisu odstraní podvod z emisema, budou jasně emise při měření jiné než deklarují, bohužel se bojím že to udělaj tak, aby emise byly ok, jen to bude na úkor výkonu a spotřeby a proto bych tam na ti jejich super svolávačku nejel....Presne to z toho usuzuju i ja.
jrov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 No můj selskej rozum mi říká, aby ten motor měl deklarovaný výkon museli ošidit měření emisí, pokud ted v servisu odstraní podvod z emisema, budou jasně emise při měření jiné než deklarují, bohužel se bojím že to udělaj tak, aby emise byly ok, jen to bude na úkor výkonu a spotřeby a proto bych tam na ti jejich super svolávačku nejel.... Můžou sáhnout jen na výkon, pokud by se zvýšila spotřeba mají další problém ve formě zvýšené produkce CO2 a následných tučných pokutách v "zelených" zemích EU, kde je daňový bonus ze nízké CO2. Řekl bych že to jediné vyhovující EU řešení je možné snížením výkonu a na úkor životnosti motoru (zvýšená recirkulace a jiné fičury).
Trojan Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 To 100% ne, tam se ctou jen readiness kody, coz je pohoda.Tak ok :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se