Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli to chápu správně, _50i mají snad turba uvnitř motoru, což tak nějak nepřispívá k jejich chlazení. 

Kamarád mi říkal, že ty motory se mění někdy po 30 tisísích, někdy třeba až po 100. A BMW už prej za ně nechce ten původní půlmilion, ale jen asi 150 tisíc - chytli se za nos a prodávaj to za režii, asi..

Odesláno

no serou se motory, vstřiky, turba....kamarád si ji koupil a po 24tkm kaput, ale on měl haluza dostal novej na záruku....se podivaj jak se prodávaj levně....

Schválně se zeptám co to má, říkal něco o 350k výkonu už si to nepamatuju, má na tom 19" kola, to jsem si říkal, že už je docela hodně. Vím, že chtěl nové Sko, ale neudělali mu dobrou cenu tak šel do BMW (zajímavé, ale prý to tak bylo). Mám pocit že to je nějaká 740 s tuningem.

Odesláno

asi 740i ta má ale 320k ,ale tuning je tuning  :lol2: tunit sedmičku bych dovolil jen alpině  ;)

Něco mluvil o dvou turbech, to by mohlo být ono, až se vrátí z dovolené schválně se zeptám.

Odesláno

ďalšia skvelá vec, čo som sa dozvedel o BMW... :lol2: Ako ja chápem, že proti gustu žiaden dišputát, no máš na sedmicu, S-ko alebo A8... ta kriste why sedmic?? je to len básnická otázka takže odpoveď nepotrebujem :D A to CL65 bol ktorý rok, resp. modelové označenie...? S coupe, och... :notworthy: ?

Odesláno

Já si přečetl všechny příspěvky od petik16 a nerozumím jim vůbec. Spousta vět nemá podmět, nebo chybí sloveso, takže vůbec nerozumím smyslu. Petik16, nemohl bys začít psát tak, aby se to dalo číst, prosím?

Odesláno

ďalšia skvelá vec, čo som sa dozvedel o BMW... :lol2: Ako ja chápem, že proti gustu žiaden dišputát, no máš na sedmicu, S-ko alebo A8... ta kriste why sedmic?? je to len básnická otázka takže odpoveď nepotrebujem :D A to CL65 bol ktorý rok, resp. modelové označenie...? S coupe, och... :notworthy: ?

Pokud bych volil mezi A8, Skem a BMW 7 vezmu BMW. Prostě proto, že mi nejvíc líbí :-) Pokud chci sportovní auto pro radost, koupím něco úplně jiného :-)

Odesláno

Já si přečetl všechny příspěvky od petik16 a nerozumím jim vůbec. Spousta vět nemá podmět, nebo chybí sloveso, takže vůbec nerozumím smyslu. Petik16, nemohl bys začít psát tak, aby se to dalo číst, prosím?

To je novočeština. Používám překladač ze Smolíků :-)
Odesláno

Řešíme dilema ohledně pneumatik, zda 18/19, je v tom opravdu velký rozdíl ? Aktuálně jsou na vozu 20, ale to je zbytečně moc a tak chceme trochu menší, ale zase jak se říká "kola dělají auto", tak přijde mi, že 19 bude nejlepší kompromis, nicméně pokud vy jste měli možnost zkusit oboje velikosti, budu rád za zpětnou vazbu.

Odesláno

Řešíme dilema ohledně pneumatik, zda 18/19, je v tom opravdu velký rozdíl ? Aktuálně jsou na vozu 20, ale to je zbytečně moc a tak chceme trochu menší, ale zase jak se říká "kola dělají auto", tak přijde mi, že 19 bude nejlepší kompromis, nicméně pokud vy jste měli možnost zkusit oboje velikosti, budu rád za zpětnou vazbu.

Na jaké auto?

Odesláno

Něco mluvil o dvou turbech, to by mohlo být ono, až se vrátí z dovolené schválně se zeptám.

Tak to bude tohle:

U V8 motorů se to všechno posralo až s příchodem N63. Jedná se o 4.4 V8 biturbo. V modelech BMW označován jako 50i. Vytuněná verze se označovala jako S63 a vyskytovala se v Mkových modelech. Na papíře vypadají dobře. Spotřeba nižší než N62, výkony nominované na 300, 330 a 408 Kw. Jenže jak už to bývá. Zkušenosti jsou bohužel jiné. Dle mého mínění je docela k ničemu i koncept samotných motorů. Klasické V8 jak je známe mají sání mezi hlavami válců a z boků jdou výfukové svody. To dá rozum, že? U N63 je to přesně opačně. Z boků motoru jdou sání a výfukové svody se potkávají spolu s turby mezi hlavami válců. A jak dobře se tam připékají, to by jeden nevěřil. Mám už několik případů, kdy turbodmychadla toho moc nenafičely. Rekord je najetých 60 tisíc km a nějaké drobné, kdy se odporoučelo jedno z turb. Ale samotné turba tak velký problém není. Celý motor má problém se uchladit.

Odesláno

vcera sem prekrocil 200t km, tak si musim zabilancovat. auto mam od novyho od 03/2011, za celou dobu jsem krome spotrebnich dilu neresil nic, volej v prevodovce sem nechal menit v kilu, nikdy me nenechalo ve stychu, po meste jezdim za 9,5, po dalnici za 8,5 (tak do tech 160) kadla kadla jedu aji pod vosum. proste spokojenost :)

0_zpsg0coz9zv.jpg

DSCN4086_zpset8eddeg.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...