Milis Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Fuj, to je teda infantilně-nabubřelý auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Nevim jestli infantilni, ale rozhodne krasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Prvoplánově krásný - něčím mi připomíná kosmickou Hondu Civic - po pár málo letech se jejímu dizajnu už jen směju. Ale každýho věc, samozřejmě, každýho věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Nevim no, až na ten kukuč mi to hodně připmíná přerostlý MINI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Mě zase trochu připomíná Nissan Juke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Myslím, že je to holčičí auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Nevim no, až na ten kukuč mi to hodně připmíná přerostlý MINI Jo tak to mne napadlo taky, takový mini zvedlé z velkýma kolama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 (upraveno) NISSAN je parádní. Landrover se v této podobě doufám dělat nebude a pokud ano je to smutný konec automobilky, která se proslavila Defendrem a Discovery. Obrázek z http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Land_Rover_Defender_110_patrol_vehicles.jpg Upraveno 24. září 2010 uživatelem Columbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Landrover se v této podobě doufám dělat nebude a pokud ano je to smutný konec automobilky, která se proslavila Defendrem a Discovery. On je to snad úplně novej model, klasiky jako Range a Defendery by doufám měly zůstat..on už Freelander mi od nich přišel trochu jako úlet. Ale tim že snad maj uzavřít/uzavřeli smlouvu o propagaci tohodle novýho modelu s Victorií Beckham se mi teda celkem znechutili:) EDIT: překlep Upraveno 24. září 2010 uživatelem Micey 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Hele a co novej kuga? Žádnej koncept, je to sice "jen" ford, ale takhle nějak vypadá nová top výbava (interiér a exteriér - kuk do galerie nebo klik na fotku). http://www.auto.cz/f...vidualisty-6562 Akorát si nejsem jistej, jestli tam nadále dávaj volvácký 2,5t, myslim, že spíš ne, že bude downsize na 2,0t. Je tam 2,5 z Volva.. je to ten samý motor co má Focus ST a další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Já teď jezdím tímhle a jako úlet mi nepřipadá : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Miceyi nemyslel jsem konec jako konec, ale tuhle trůdnost pro barbie snad nevypustí. Landrover je synonymum tvrdých aut pro dobrodruhy a pro vojákya ne aut pro kadeřníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Fazer = Kadeřník, hehe. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 taky jsem u LR spíše na klasičtější tvary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 On je to snad úplně novej model, klasiky jako Range a Defendery by doufám měly zůstat..on už Freelander mi od nich přišel trochu jako úlet. Ale tim že snad maj uzavřít/uzavřeli smlouvu o propagaci tohodle novýho modelu s Victorií Beckham se mi teda celkem znechutili:) EDIT: překlep A Range Rover Vogue ti nevadi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Jsem to nacpal do gůglu a jestli myslíš tohle tak nevadí, naopak, to mi přijde jako rozumnej vůz zdroj - http://www.google.cz...%26tbs%3Disch:1 Upraveno 24. září 2010 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Range Rover's partnership in the U.K. with VOGUE magazine for this celebration links back to 1981 when the first factory-produced limited edition Range Rover 'In-Vogue' was used by VOGUE magazine for a fashion shoot in Biarritz, France. This special edition led to Range Rover adopting the 'Vogue' nameplate in the U.K. in 1983 which is still a specification choice on the car today ? the Range Rover Vogue, available in Europe and other markets outside the U.S. Je to auto pro modelky a kaderniky uz tricet let. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Mě zase trochu připomíná Nissan Juke Co to je za koncept ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Co to je za koncept ? To uz se prodava a je to taky hodne libiva vecicka za par penez. Moc se mi libi ta bocni linie nenarusena klikama zadnich dveri. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Tak, tak, už je běžně v prodeji, jen oproti tomu Roveru je samozřejmě o hodně menší. Viz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se