African Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Známá pravda říká, že 4x4 si člověk pořizuje proto, aby mohl zapadnout na daleko méně přístupných místech Pravda pravdoucí :-) Trošku jsem si říkal, co tam budu s klukem dělat. No nic, chce to Pajero, nedá se nic dělat :-)
runner200 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 African Pajero doporucujem to je na snehu ta prava zabava. Zavries uzavierky a vyskrabes sa vsade. Mam ho moc rad
Mechac Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Most je volnej ted na snehu za 20k na den v tydnu nebo 50 na den vikend. Sezona uz je komplet rozebrana a cena dvojnasobna. K pronájmu okruhu - vzhledem k tomu, že to nějaký ohlas vzbudilo, jdu zjistit jak je to s termíny a dostupností. Pokud bude něco k mání, tak založím extra vlákno a hodím sem informaci.
African Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 African Pajero doporucujem to je na snehu ta prava zabava. Zavries uzavierky a vyskrabes sa vsade. Mam ho moc radMě tam ta uzávěrka chybí no :-( S Pajerem jsme jezdili v Africe, takže vím že je to super stroj, ale když jsem kupoval auto bylo mimo můj rozpočet... Jinak jsem teď v kilu zjistil, že my včera při tom hrabání odletěli všechna závaží z kol, takže se auto klepe jak rosol :-) V pondělí pneuservis.
Gustaf Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 po 3 letech, co jsem ho prodal, jsem dnes potkal na parkovišti moje předcházející auto...a logo chronomagu stále drží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Moje auto prodane pred vice jak 4 lety zase tento tyden vyfotil kofola...Logo fora je tam porad take Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) jj, tu fotku jsem tu viděl....:-) jsem se divil, že si to nový majitel nesundal....nebo to asi nejde m3maniac: nevím, jestli je ještě ta možnost. Dřive to tu někdo dával do výroby a udělalo se asi cca 100ks. To bys musel pohledat a jedině zadat novou zakázku... Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem Gustaf
African Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 jsem se divil, že si to nový majitel nesundal....nebo to asi nejde Nejde, já to zkoušel u Octávky a šlo to i s lakem, ale Škofovka no :-)Murphy97, jak si byl s autíčkem spokojený?
M3maniac Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 jj, tu fotku jsem tu viděl....:-) jsem se divil, že si to nový majitel nesundal....nebo to asi nejde m3maniac: nevím, jestli je ještě ta možnost. Dřive to tu někdo dával do výroby a udělalo se asi cca 100ks. To bys musel pohledat a jedině zadat novou zakázku...Ok, a nemá náhodou někdo jednu navíc ?
Gustaf Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Já ne, ale byly členové, co si jich brali více. Zkus poptat např formou inzerátu
Murphy97 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Afri: Kdyz jsem ji mel, furt jsem si rikal, ze poruchovejsi auto jsem jeste nemel.Ted, kdyz ji nemam, hledam v inzeratech po cele Evrope a spradam plany, jak si ji zase koupit.Kdyz proctes LR forum, tak to tam tak ma vetsina clenu :-) Par minusu bych nasel - sem tam problemy se vzduchovym podvozkem, prepnuti do provizorniho modu, nejake chybove hlasky v elektrice, drahe doplnky (treba jsem dokupoval hodne draho navigacni CD), spotreba 12, na dalnici 14, ale ve finale to neni tak zly... ... ale na druhou stranu velky jak svina - to mam rad, 7 mist, max vybava HSE a super komfort, pekny zvuk sestivalce, slusne terenni vlastnosti (ja tedy bez extremu), vyhled, posez a me se navic libi ten design. Ta hranata kastle mi ucarovala... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem Murphy97
African Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Děkuji za odpověď, kára je to krásná to se musí nechat. Prý se nedělá moc dílů v replice, takže originály asi rána co?
Murphy97 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Osobni zlusenost nemam, auto bylo v te dobe zanovni. Procitam uz ale peknych par let LR forum a myslim, ze to neni tak zle. Navic je v republice spousta sikovnych servismanu a dalsich nadsencu. Blazni jak my tady :-)
M3maniac Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Jj Murphy, miluji ten design,ale koule jsem na to neměl.... zatím
Vjace Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Ok, a nemá náhodou někdo jednu navíc ? Při debordelizaci před týdnem jsem zjistil, že jeden kus navíc mám. Dej mi do SZ adresu a pošlu Ti to v obyč obálce poštou. Sent from my iPhone using Tapatalk
Murphy97 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Jj Murphy, miluji ten design,ale koule jsem na to neměl.... zatímZatim :-)
African Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Mě tam ta uzávěrka chybí no :-( S Pajerem jsme jezdili v Africe, takže vím že je to super stroj, ale když jsem kupoval auto bylo mimo můj rozpočet... Jinak jsem teď v kilu zjistil, že my včera při tom hrabání odletěli všechna závaží z kol, takže se auto klepe jak rosol :-) V pondělí pneuservis. Kluci tak malá rada, ale možná jsem jenom já takový dement Jak byla kola plná sněhu a pak roztál, stekl dolů a zase zmrznul, tak jsem tam měl bambule ledu a ty fungovala jako falešné závaží, proto se auto klepalo. V servisu mi je oklepali kladívkem a auto zase jezdí jak má, no pro nás Afričany věci neznámé Tak jenom malá rada do budoucna....
Pavelpu27 Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Kluci tak malá rada, ale možná jsem jenom já takový dement Jak byla kola plná sněhu a pak roztál, stekl dolů a zase zmrznul, tak jsem tam měl bambule ledu a ty fungovala jako falešné závaží, proto se auto klepalo. V servisu mi je oklepali kladívkem a auto zase jezdí jak má, no pro nás Afričany věci neznámé Tak jenom malá rada do budoucna....Já ti to chtěl napsat, že se mi stalo kdysi u Outbacka totéž, ale nechtělo se mi to datlovat na mobilu. U mě to vyřešila teplá garáž u supermarketu na půl dne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se