Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mam V70 II r.v. 2000 - dnes jiz starik a zadny vyskakovani, ale je to 2,5 T s automatem (5 st.) a geartronic (ten stejne nepouzivam). Na rychlost razeni pri normalni jizde si nemuzu vubec stezovat.

pri jizde do kopce a nalozene auto to i zrychluje, ale novejsi generace motoru na tom budou lepe.

je to rodinne auto, na cestovani mezi pribuznejma parada(kocarek a 2 deti a jejich hracky se tam taky vejdou).

Jednou jsem pospichal a uz vim ze se da udrzet cestovni rychlost 200 km/hod ale nic pohodlneho/bezpecneho to neni.

U Volva planuju zustat i nadale, pokud me nezlaka nabidka od Subaru (kvuli 4x4 pohonu)

je to rodinne auto, na cestovani mezi pribuznejma parada(kocarek a 2 deti a jejich hracky se tam taky vejdou)

Odesláno

mam V70 II r.v. 2000 - dnes jiz starik a zadny vyskakovani, ale je to 2,5 T s automatem (5 st.) a geartronic (ten stejne nepouzivam). Na rychlost razeni pri normalni jizde si nemuzu vubec stezovat.

pri jizde do kopce a nalozene auto to i zrychluje, ale novejsi generace motoru na tom budou lepe.

je to rodinne auto, na cestovani mezi pribuznejma parada(kocarek a 2 deti a jejich hracky se tam taky vejdou).

Jednou jsem pospichal a uz vim ze se da udrzet cestovni rychlost 200 km/hod ale nic pohodlneho/bezpecneho to neni.

U Volva planuju zustat i nadale, pokud me nezlaka nabidka od Subaru (kvuli 4x4 pohonu)

je to rodinne auto, na cestovani mezi pribuznejma parada(kocarek a 2 deti a jejich hracky se tam taky vejdou)

Tak to máme celkom podobný vkus, moje ďalšie auto bude buď volvo xc70 alebo subaru outback. U obidvoch sa mi však predchádzajúca generácia páči viac ako tá súčasná..A čo sa týka témy, už dva roky jazdím opel zafira 1,6 a som celkom spokojný B)

Odesláno

Taky jsem měl nějakej čas volva,prvně 850 TDi ( i při 300tkm bylo jak nové )a pak S80 2,5TDi a spokojenost,velkej bezpečnej parník co jezdil za neuvěřitelných 6l nafty.Žádné emoce, žádné sportovní zážitky, ale příjemný a věrný společník.Tady fotečky našich mazlíků.

post-7459-080820300 1295436000.jpg

post-7459-088032400 1295436020.jpg

post-7459-039300100 1295437294.jpg

post-7459-025195100 1295437429.jpg

Odesláno

Taky jsem měl nějakej čas volva,prvně 850 TDi ( i při 300tkm bylo jak nové )a pak S80 2,5TDi a spokojenost,velkej bezpečnej parník co jezdil za neuvěřitelných 6l nafty.Žádné emoce, žádné sportovní zážitky, ale příjemný a věrný společník.Tady fotečky našich mazlíků.

První a poslední obrázek, aneb najdi 5 rozdílů:-)
Odesláno

Che, ta škůdka je jak nová z reklamy. Pro dokonalost iluze chybí jen modelka s trvalou a třemi rozeplými knoflíčky u halenky.

Škůdku jsem koupil z nostalgie, stála jen v garáži,v zimě nejezdila a na tachu má 36tkm :smile_anim: jsem si kdysi říkal takovou si jednou koupím :) a koupil ,auto ma servisní (tehdy šekovou) knížku všechny klíče i původní nářadí,žárovky i lékarničku.Tak to schovám do stodoly na 30 let a uvidíme,třeba mladýmu za to něco daj :D

Odesláno (upraveno)

... aneb, konexe a známosti mají u nás zelenou :D

Nechci obhajovat M3maniaca, neznám jeho případ, ale "protekční" SPZ nemusíš mít nutně díky konexím. Mně stačilo hezky se usmát na slečnu a pěkná SPZ byla na světě :)

EDIT: Teď vidím Porsche...no to má tedy někdo kliku :D

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

Nechci obhajovat M3maniaca, neznám jeho případ, ale "protekční" SPZ nemusíš mít nutně díky konexím. Mně stačilo hezky se usmát na slečnu a pěkná SPZ byla na světě :)

EDIT: Teď vidím Porsche...no to má tedy někdo kliku :D

Vojto, mám trochu na to čuch...

Odesláno (upraveno)

Vojto, mám trochu na to čuch...

A neni to jedno?

edit: to už tak v lepších klubech gentlemanů bývá, že každý nějak někam vybočuje, netřeba hned kádrovat - někdo má lepší hodinky, někdo espézetku, někdo je namakanej, někdo má barák...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

A neni to jedno?

Je :), pokud mi někdo netrefí s takovou SPZ někoho z rodiny.

Bandi, jasně, vždyť já proti tomu nic nemám, někdo si potrpí na auta, jinej na zase na něco jiného. To jsem tím nechtěl říci. Mě jedině záráží ty SPZ, nic víc, nic míň.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Je :), pokud mi někdo netrefí s takovou SPZ někoho z rodiny.

Nedával bych to do spojitosti s pár debilama v médiích. Znám lidi co tohle taky mají a vůbec nic to nevypovídá o jejich chování, řízení atd.

Větší pravděpodobnost šablony "bacha debil" je bílá dodávka nebo puberťák v kšiltovce ve votuněným tdi...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...