Stepino Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 mam V70 II r.v. 2000 - dnes jiz starik a zadny vyskakovani, ale je to 2,5 T s automatem (5 st.) a geartronic (ten stejne nepouzivam). Na rychlost razeni pri normalni jizde si nemuzu vubec stezovat.pri jizde do kopce a nalozene auto to i zrychluje, ale novejsi generace motoru na tom budou lepe.je to rodinne auto, na cestovani mezi pribuznejma parada(kocarek a 2 deti a jejich hracky se tam taky vejdou). Jednou jsem pospichal a uz vim ze se da udrzet cestovni rychlost 200 km/hod ale nic pohodlneho/bezpecneho to neni.U Volva planuju zustat i nadale, pokud me nezlaka nabidka od Subaru (kvuli 4x4 pohonu) je to rodinne auto, na cestovani mezi pribuznejma parada(kocarek a 2 deti a jejich hracky se tam taky vejdou)
furo Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 mam V70 II r.v. 2000 - dnes jiz starik a zadny vyskakovani, ale je to 2,5 T s automatem (5 st.) a geartronic (ten stejne nepouzivam). Na rychlost razeni pri normalni jizde si nemuzu vubec stezovat. pri jizde do kopce a nalozene auto to i zrychluje, ale novejsi generace motoru na tom budou lepe. je to rodinne auto, na cestovani mezi pribuznejma parada(kocarek a 2 deti a jejich hracky se tam taky vejdou). Jednou jsem pospichal a uz vim ze se da udrzet cestovni rychlost 200 km/hod ale nic pohodlneho/bezpecneho to neni. U Volva planuju zustat i nadale, pokud me nezlaka nabidka od Subaru (kvuli 4x4 pohonu) je to rodinne auto, na cestovani mezi pribuznejma parada(kocarek a 2 deti a jejich hracky se tam taky vejdou) Tak to máme celkom podobný vkus, moje ďalšie auto bude buď volvo xc70 alebo subaru outback. U obidvoch sa mi však predchádzajúca generácia páči viac ako tá súčasná..A čo sa týka témy, už dva roky jazdím opel zafira 1,6 a som celkom spokojný
Murphy97 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 , jen ne takhle, to bych se bál Sledujte do konce
M3maniac Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Taky jsem měl nějakej čas volva,prvně 850 TDi ( i při 300tkm bylo jak nové )a pak S80 2,5TDi a spokojenost,velkej bezpečnej parník co jezdil za neuvěřitelných 6l nafty.Žádné emoce, žádné sportovní zážitky, ale příjemný a věrný společník.Tady fotečky našich mazlíků.
bandicoot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Che, ta škůdka je jak nová z reklamy. Pro dokonalost iluze chybí jen modelka s trvalou a třemi rozeplými knoflíčky u halenky.
Mike-72 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Taky jsem měl nějakej čas volva,prvně 850 TDi ( i při 300tkm bylo jak nové )a pak S80 2,5TDi a spokojenost,velkej bezpečnej parník co jezdil za neuvěřitelných 6l nafty.Žádné emoce, žádné sportovní zážitky, ale příjemný a věrný společník.Tady fotečky našich mazlíků. První a poslední obrázek, aneb najdi 5 rozdílů:-)
M3maniac Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Che, ta škůdka je jak nová z reklamy. Pro dokonalost iluze chybí jen modelka s trvalou a třemi rozeplými knoflíčky u halenky. Škůdku jsem koupil z nostalgie, stála jen v garáži,v zimě nejezdila a na tachu má 36tkm jsem si kdysi říkal takovou si jednou koupím a koupil ,auto ma servisní (tehdy šekovou) knížku všechny klíče i původní nářadí,žárovky i lékarničku.Tak to schovám do stodoly na 30 let a uvidíme,třeba mladýmu za to něco daj
M3maniac Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Mike: žádné, červená barva,motor v zadu, zadní náhon sory jeden tam je ,cca 400 koní
Peta-Biker Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) Audina má hezkou SPZ, vyšla na Tebe? Upraveno 19. ledna 2011 uživatelem Peta-Biker
M3maniac Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Audina má hezkou SPZ, vyšla na Tebe? jojo, když je štěstí tak se nedá nic dělat
Peta-Biker Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 jojo, když je štěstí tak se nedá nic dělat ... aneb, konexe a známosti mají u nás zelenou
Mike-72 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Mike: žádné, červená barva,motor v zadu, zadní náhon sory jeden tam je ,cca 400 koní Jak to že jsi ještě nebyl v televizních novinách?:-))))
M3maniac Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Jak to že jsi ještě nebyl v televizních novinách?:-)))) Myslíš s tím? no snažím se jezdit slušně
Chumpus Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) ... aneb, konexe a známosti mají u nás zelenou Nechci obhajovat M3maniaca, neznám jeho případ, ale "protekční" SPZ nemusíš mít nutně díky konexím. Mně stačilo hezky se usmát na slečnu a pěkná SPZ byla na světě EDIT: Teď vidím Porsche...no to má tedy někdo kliku Upraveno 19. ledna 2011 uživatelem Chumpus
Peta-Biker Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Nechci obhajovat M3maniaca, neznám jeho případ, ale "protekční" SPZ nemusíš mít nutně díky konexím. Mně stačilo hezky se usmát na slečnu a pěkná SPZ byla na světě EDIT: Teď vidím Porsche...no to má tedy někdo kliku Vojto, mám trochu na to čuch...
Chumpus Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Vojto, mám trochu na to čuch...Jo, vždyť já už po další fotce radši držím hubu.
bandicoot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) Vojto, mám trochu na to čuch... A neni to jedno? edit: to už tak v lepších klubech gentlemanů bývá, že každý nějak někam vybočuje, netřeba hned kádrovat - někdo má lepší hodinky, někdo espézetku, někdo je namakanej, někdo má barák... Upraveno 19. ledna 2011 uživatelem bandicoot
Peta-Biker Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) A neni to jedno? Je , pokud mi někdo netrefí s takovou SPZ někoho z rodiny. Bandi, jasně, vždyť já proti tomu nic nemám, někdo si potrpí na auta, jinej na zase na něco jiného. To jsem tím nechtěl říci. Mě jedině záráží ty SPZ, nic víc, nic míň. Upraveno 19. ledna 2011 uživatelem Peta-Biker
bandicoot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Je , pokud mi někdo netrefí s takovou SPZ někoho z rodiny. Nedával bych to do spojitosti s pár debilama v médiích. Znám lidi co tohle taky mají a vůbec nic to nevypovídá o jejich chování, řízení atd. Větší pravděpodobnost šablony "bacha debil" je bílá dodávka nebo puberťák v kšiltovce ve votuněným tdi...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Mě jedině záráží ty SPZ, nic víc, nic míň. Těch SPZ je tolik, že už je to skoro normál... to nic nemění na tom, že ten stav by měl být legalizován na komerční bázi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se