jankoxxx Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Ale ten Jeep je bomba. To by som si vedel doma predstavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) Prvních sto kilometrů se služebním Superbem 2.0 TSI 206 kW. Tak jede to. Žere to. DSG funguje výborně (pokud tedy nedáte Eco režim).Modrá Nightfire je fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Služebák v této motorizaci se moc nevidí... v práci si tě teda předchází, nebo jsi u PČR Pěkné, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) No měl jsem trochu svázané ruce tím, že to musí být Škoda. Jinak zatím mám problém se dostat po dobu deset litrů Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 s takovým motorem je třeba ať se práší za kočárem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 No měl jsem trochu svázané ruce tím, že to musí být Škoda. Jinak zatím mám problém se dostat po dobu deset litrů No, na spotřebu 4,5 na 100 stačí třeba Citigo f plynu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Tak mě je to celkem fuk, benzin neplatim Ale myslím, že to půjde dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Tak na sluzebaku je spotřeba jedno, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Tak mě je to celkem fuk, benzin neplatim Ale myslím, že to půjde dolů No, když budeš jezdit do 90 kmh ( ), tak to bude za 7, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Tak to se asi nestane ten sportovní režim prostě láká Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Tak to se asi nestane ten sportovní režim prostě láká Odesláno z mého SM-G930F pomocí TapatalkJá vím. Jen to pořádně toč a zajeď, ať to není lenoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Tak mě je to celkem fuk, benzin neplatim Ale myslím, že to půjde dolů Nepůjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Mám cupru. Stejnej motor, vyšší výkon, lehčí auto. Dlouhodobě jezdím za 11,5, jen dlouhá trasa po okreskách i s výrazně vyšším průměrem, než je povolená rychlost se dostanete pod 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Ahoj, prosím o radu, prasklo mi na dálnici přední sklo, tak se chci zeptat, zda jste to v posledni době náhodou někdo neřešil? Chtěl bych to nechat opravit ve Stratosu v HK, kteří jsou jako jediní v ČR autorizovaní na model i3. Obávám se, že mě pojišťovna bude chtít poslat někam do garáže. Mám i připojištění skel, ale jen na 10.000, takže to nic nespasí a předpokládám, že bude lepší to vzít z havárky. Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Co mas za pojišťovnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) Zavolej do servisu, že máš prasklé sklo a že to půjde na pojistnou událost a že máš pojištění na 10k....oni to nějak vymyslí, neboj (vlastní zkušenost) Pokud tebou zmíněný servis je smluvní partner tvé pojišťovny, tak o to to bude rychlejší s papirama. Každopádně chtějí kopii smlouvy a velkého techničáku.Napřed to ohlaš na pojišťovnu ať v servisu můžeš nadiktovat číslo pojistné události.Já tento rok měnil sklo už dvakrát Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Mám Českou pojišťovnu. Díval jsem se, že sklo stojí kolem 35.000, tak mi ten 10.000 limit přišel jako špatný vtip. :-) Na stránkách pojišťovny při hlášení té události, se musí ihned vybrat, jestli nahlásit hlásit z připojištění skel nebo z havárky. Nerad bych pak doplácel třeba 25.000 za sklo + práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Vanilla: Ceska Pojistovna ma smluvniho partnera Stratos HK tak se nemusis niceho bát. Absolutne nic neřeš. Zavolej na infolinku a nahlas to. Tobe poslou cislo pojistne udalosti ktere pak predas do Stratosu. Kazdopadne se objednej ihned na servis jelikoz vim ze ted tam toho maji mraky. Jednoduchy jako facka. Kdyby cokoliv tak SZ. Mam tam dobre vztahy i kdyz uz bohuzel bawo nemam ( snad se to brzy zmeni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 ... prasklo mi na dálnici přední sklo...Jak ako prasklo? Len tak? Ci si lapil daky suter? Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se