Dantechno Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Z Rybář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Milý Míšo,protože s s tebou nehodlám dopisovat v soukromé korespondenci,budu ti ,na tvé stupidní urážky odpovídat veřejně a podobně vulgárnim stylem. 1.mam upřímnou radost,že ti konečně ráno,vrátnej vodemknul kancl a ty ses konečně dostal k internetu,abys mohl reagovat. 2.líbesbriefy se píše tvrdé Y-ty kokotí hlavo. 3.na co se mám vy...t,nebo ne prosím nech na mém rozhodnutí.Chudinku nedělám,mnohem raději bych si poslechnul tvé urážky osobně,ale třeba se v tobě pletu a ty se stavíš na panáka. Majkovi se ty písmenka motaj často.... mě taky napsal: "Jen by mě zajímalo, jestli jsi takovej ůl i v reálu." ale jinak je celkem mírumilovnej... posílá třeba tohle: Taky Tě mám rád prostě mazlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Chudinka, která napsala "zblížit" opravuje měkké a tvrdé IY? Ty jsi komik. Jo, to je ten tvůj způsob humoru, co se mám naučit? Odkud jsi? Z Rybářů? Ne Z Rybářů,ale z Rybář.To je fuk,já jsem ze Stalináku.Tu chudinku sis moch vodpustit,ale nevadí.Tedˇ nebudu chvilku reagovat,jedu lyžovat,ale pak si zase písnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 . 2.líbesbriefy se píše tvrdé Y-ty kokotí hlavo... ... Zapomněl jsi na kecy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 (upraveno) Asi je to podle "Keci v kleci". BTW: chudinko, vole, demente... Jsem tu s vámi rád Upraveno 29. ledna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Ahoj, protože dcera pomalu ale jistě roste a už začínají přicházet v úvahu delší cesty mimo domov s převozem všelijakého nákladu (kočárek, postýlka, atd.), tak musím řešit 2. auto. Musí to být kombi, cena max. 100 000,- Kč, benzín. Nájezd max. 10 000 km ročně, výbavu ani neřeším, ale klima je podmínkou. Zatím přemýšlím na Mondeem či Lagunou, oboje tak rok 2003. Co byste mi ze svých zkušeností doporučili resp. nedoporučili. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Ahoj, protože dcera pomalu ale jistě roste a už začínají přicházet v úvahu delší cesty mimo domov s převozem všelijakého nákladu (kočárek, postýlka, atd.), tak musím řešit 2. auto. Musí to být kombi, cena max. 100 000,- Kč, benzín. Nájezd max. 10 000 km ročně, výbavu ani neřeším, ale klima je podmínkou. Zatím přemýšlím na Mondeem či Lagunou, oboje tak rok 2003. Co byste mi ze svých zkušeností doporučili resp. nedoporučili. Díky. Hlas pro Mondeo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 ani jedno,Tam fordem, zpátky vlakem!Lepší v pohodě ve vlaku, než autem s pičou ve znaku! Kámoš šel z rencka do forda a pořád se to s..e, tak nadává, že si příště koupí německý auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Ahoj, protože dcera pomalu ale jistě roste a už začínají přicházet v úvahu delší cesty mimo domov s převozem všelijakého nákladu (kočárek, postýlka, atd.), tak musím řešit 2. auto. Musí to být kombi, cena max. 100 000,- Kč, benzín. Nájezd max. 10 000 km ročně, výbavu ani neřeším, ale klima je podmínkou. Zatím přemýšlím na Mondeem či Lagunou, oboje tak rok 2003. Co byste mi ze svých zkušeností doporučili resp. nedoporučili. Díky. skús sa pozrieť na hondu civic aerodeck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 oktávia combi, golf combi, díly za babku, prostor jak letadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Za me mondeo... Svagr ted prodal jedno z 2000, najel asi 200K a bez jedinyho problemu. Ted ma novy a zatim taky spokojenost.Oproti Oktavce, Golfu a pod. je to o tridu jinde - komfortem i prostornosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Octavia 1.9 tdi 2003 docela pohodička ale jsem kinkong takže příště něco většího asi polododávku i kvůli chajdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Ahoj, protože dcera pomalu ale jistě roste a už začínají přicházet v úvahu delší cesty mimo domov s převozem všelijakého nákladu (kočárek, postýlka, atd.), tak musím řešit 2. auto. Musí to být kombi, cena max. 100 000,- Kč, benzín. Nájezd max. 10 000 km ročně, výbavu ani neřeším, ale klima je podmínkou. Zatím přemýšlím na Mondeem či Lagunou, oboje tak rok 2003. Co byste mi ze svých zkušeností doporučili resp. nedoporučili. Díky. Rozhodně Mondeo, Laguně se vyhni obloukem. Ještě bych do zvážení zařadil Toyotu, Avensis by se tam mohl vejít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Padl bych do toho Mondea. Podle německých statistik TÜV patří ojeté benzínové mondeo k nejspolehlivějším v Evropě vyráběným vozům, umístění v tabulkách a celkově i pověst pak značně kazí závady na naftových motorech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 ani jedno, Tam fordem, zpátky vlakem! Lepší v pohodě ve vlaku, než autem s pičou ve znaku! Kámoš šel z rencka do forda a pořád se to s..e, tak nadává, že si příště koupí německý auto. A teď prosím tu pohádku o dědovi vševědovi :-) TUV report 2011, vozy stáří 8-9 let: Mondeo na místě 29., Laguna na místě 75., .... a ovšem horký tip na vítěze Toyota Avensis krásné 8. místo než si kámoš koupí "německý auto, ať mrkne na 51. místo (najde tam BMW 5) těsně za Opel Vectra (50.).... Mercedes E-Klasse 67. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Avensis by nebyl zlej, ale stejny stari / najezd / vybava => mnohem vyssi cena oproti Mondeu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Avensis by nebyl zlej, ale stejny stari / najezd / vybava => mnohem vyssi cena oproti Mondeu... Zase vyšší pravděpodobnost nížších investic do oprav. Čas a peníze. Toyoty jsem jezdil 3 a až na neustále se zapařující přední světla na Avensisu 2004 bylo vše ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Taky se rozhoduju do čeho jít. Přiznám se, že Mondeo EcoBoost 2.0 ve verzi Titanium S byl můj favorit (mimochodem úžasně tiché auto), ale leží mi v hlavě i Mercedes R320. Bohužel auto nejsou hodinky, takovou spolehlivost nemá dnes prostě nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Taky se rozhoduju do čeho jít. Přiznám se, že Mondeo EcoBoost 2.0 ve verzi Titanium S byl můj favorit (mimochodem úžasně tiché auto), ale leží mi v hlavě i Mercedes R320. Bohužel auto nejsou hodinky, takovou spolehlivost nemá dnes prostě nic Nevím, jestli je už v prodeji, ale erko dostane/lo nový kabát a jestli do toho půjdou nové motory co avizovaly pro céčko 2011, tak je to jasná volba. Erko je prostě koráb:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Rko je nechutná popelnice o hmotnosti GLka, o velikost Travega, o dynamice Áčka a o jízdních vlastnostech Tourina, interiér má z MLka, kvalitativně je na tom jako bývalá řada E a kdo tím jezdí, tak si myslí, že jezdí Skem. Prostě Mercedes se vším všudy Edit: To už si fakt kup raději to Travego, má hezčí interiér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se