Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

...a pak jsou věci důležitý...a to je podstatný :) Aneb nejlepší auto je služební. Naprosto chápu. Ono v s tou S80 se určitě dá žít. Znám lidi, co dělají obchoďáky a objíždí CZ+SK ve Fabii HTP. To je teprv challenge. Pokud to máš takto, vzal bych Volvo, hned bych si spravil náladu novými Rolexy a na MB zapoměl. A určitě S80. S60 je možná líbivý, ale pocit limuzíny Ti to nedá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně S80 je braný jako obyčejný auto proti Mercedesu i když může být dražší a nebude mi nikdo závidět :) Firma by mi sice refundovala 80% nákladů na MB, ale závazek by mi nikdo neodpáral, ten by byl vždy na mě. Posledních 7 let jsem jezdil ve firemních autech a nějak jsem zapoměl co to je mít starosti s vlastním :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Vykašli se na S80! To se Mercedesu ani nepřibližuje... Ale pokud potřebuješ něco, aby ti to sousedi nezáviděli... Navíc Volvo S80 s motorem D5 bylo asi nejtragičtější auto, co jsem kdy řídil. Hlučné, pomalé, převodovka tragicky pomalá a interiér jak z 80tých let, podvozek naprosto neschopný čehokoliv jiného než jízdy pomalu a rovně...

Rozhodně nemůže konkurovat novému modelu E, možná tak W210 s poloviny devadesátých let...

Odkaz ke komentáři

No já už fakt nejsem náročný na ježdění, ale nějak si nedovedu představit přijet s tím MB za zákazníkem a přesvědčovat ho, že naše řešení je nejlevnější :)

Nejde přece o cenu, ale o kvalitu a díky tisícům spokojených a prosperujících zákazníků si můžeš MB dovolit:-)
Odkaz ke komentáři

Josef01: Tak já nechápu o čem jsi vůbec přemýšlel? Tak služební auto je snad nejlepší volba , takže jakékoliv Volvo vem a budeš spokojený. Vždyť služební vůz je snad sen každého. Pěkně si jezdit bez starostí.

Já si tady dovolím nesouhlasit. V práci můžu mít třeba teď služební vozy jako Octavia, Focus, Superb, a přesto radši jezdím ve svém. Proč? Protože ty chvíle kdy jedu v autě si náramně užívám a svoje auto mám rád. Jak jsem říkal svojí starý matce "líbí se mi když na mně mávaj holky z chodníku" :D :D :D :D
Odkaz ke komentáři

Já si tady dovolím nesouhlasit. V práci můžu mít třeba teď služební vozy jako Octavia, Focus, Superb, a přesto radši jezdím ve svém. Proč? Protože ty chvíle kdy jedu v autě si náramně užívám a svoje auto mám rád. Jak jsem říkal svojí starý matce "líbí se mi když na mně mávaj holky z chodníku" :D :D :D :D

Každý to má nastaveno jinak.

Odkaz ke komentáři

Ale já bych si užíval ve služebním autě jízdu taky jako ve svém. I když musím Ti dát za pravdu, že mini je krásná motokárka a pěkný kočkolap.Já ten služebák beru jako nejlepší volbu ježděni.

Odkaz ke komentáři

Ale já bych si užíval ve služebním autě jízdu taky jako ve svém. I když musím Ti dát za pravdu, že mini je krásná motokárka a pěkný kočkolap.Já ten služebák beru jako nejlepší volbu ježděni.

Mini jsem si nechal už jen na pěkné dny :) Na denní ježdění do práce a z práce mám Jeep Wrangler Unlimited.. Po letech jsem zase objevil auto co mě chytlo za srdce!!!!!!

Ale pokud to bereš jen jako tool tak je to o služebáku pravda :)

post-12161-084136100 1297447961.jpg

Odkaz ke komentáři

když vidim tu fotku,tak tomu mávání začínam rozumět......nepřišlo ti divný,že na tebe mávaj holky jenom v Plzni a většinou ročníky 35 ??
Odkaz ke komentáři

když vidim tu fotku,tak tomu mávání začínam rozumět......nepřišlo ti divný,že na tebe mávaj holky jenom v Plzni a většinou ročníky 35 ??

:D ono je to naopak.. Ony to jsou většinou holky ročníku 2000 :D .........................v doprovodu těch z roku 1935 ...
Odkaz ke komentáři

tak jim to baby,asi stačily vykecat(vo těch dlouhejch ,černejch .......)aspon někdo,když ve škole to dříf neučili a dneska na to kašlou

Babičkám je jen divné, proč v tom nesedí ten americkej námořník, ale někdo s typickým ksichtem árijce... :) :)

Ale vážně, Wrangler Unlimited je dobré auto a jsem rád, že je tady na trhu nedoceněné. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...