Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ten airbrush člověka s hodinkami je luxusní:)

PS: kde se dá sehnat jediná "samolepka", co jsem ochotný si na kufr dát? ;););)

Zkus BAKERa , mozna jeste ma.....

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nedavno jsem vymenou nahradil svou Fabii (2001) 1,4MPI za kombikovou Octavii (2000) 1,9SDI a nemuzu si ji vynachvalit. Jezdi to prumerne za 5,3l a mista habadej. Nejvetsi sok pro me byl ten, jak velke rozdily v jizdnich vlastnostech tam byly. Cekal jsem hodne, ale dostal me fakt, ze i po 400km v kuse vylezu z auta a jsem relativne svezi. Kdezto ve Fabii jsem byl unaveny uz po 100km...

Odesláno
Nedavno jsem vymenou nahradil svou Fabii (2001) 1,4MPI za kombikovou Octavii (2000) 1,9SDI a nemuzu si ji vynachvalit.

To SDIcko ale musi byt uplne chciply, ne? I proti ty fabce ... :). Jinak Octa dobry, nalital jsem v tom spousty a 1200 km na jeden zatah nebyl problem :).

Odesláno (upraveno)
To SDIcko ale musi byt uplne chciply, ne? I proti ty fabce ... :). Jinak Octa dobry, nalital jsem v tom spousty a 1200 km na jeden zatah nebyl problem :).

Jak se to vezme. Ac ma papirove o 5kW mene, subjektivne jezdi lepe. Napr. ted vyjedu tahly kopec na 5ku, kdyz jsem u Fabie musel radit 4ku. Nehlede na top speed, ktery byl u Fabie tak 120 a s Octavii jsem ted jel 150. Ale ano, na zrychleni je lepsi benzin.

Dantechno: muj topspeed, pak uz to moc rve :)

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno
Jak se to vezme. Ac ma papirove o 5kW mene, subjektivne jezdi lepe. Napr. ted vyjedu tahly kopec na 5ku, kdyz jsem u Fabie musel radit 4ku. Nehlede na top speed, ktery byl u Fabie tak 120 a s Octavii jsem ted jel 150. Ale ano, na zrychleni je lepsi benzin.

120 top speed u Fabie? To se mi nejak nezda .... to udela i HTP vic , a to to je mrzak bez valce. :guiltysmiley:

Návštěvník Tada
Odesláno
120 top speed u Fabie? To se mi nejak nezda .... to udela i HTP vic , a to to je mrzak bez valce. :guiltysmiley:

Asi myslí maximální rychlost ve které je auto ovladatlené a zabrzditelné - což by zhruba tak odpovídalo.

Odesláno

Ja posledni dobou, kdyz uz jsem v republice, tak toho moc najezdit nepotrebuju. Takze toho nejvic najezdim v tomhle.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Tada
Odesláno

hufnor: Perfektní hračka :) Taky jsem pokukoval po malých anglických roadsterech, ale bohužel se tam nenasoukám :D Takhle na léto ideální....

Návštěvník YPO
Odesláno
Ja posledni dobou, kdyz uz jsem v republice, tak toho moc najezdit nepotrebuju. Takze toho nejvic najezdim v tomhle.

to je nádhera - máme skoro stejnou barvu :lol:

Návštěvník YPO
Odesláno
. Mas tam i pruhy na kapote atd. .. ?

od větví už ano ... na bíle si netroufám :)

Odesláno
od větví už ano ... na bíle si netroufám :)

Prave jsem se oklikou ptal .... ty uz se mi zdaji totiz moc. Maximalne kdyz je ti 18 nebo kdyz mas Dodge Vipera ;)

Odesláno
hufnor: Perfektní hračka :) Taky jsem pokukoval po malých anglických roadsterech, ale bohužel se tam nenasoukám :D Takhle na léto ideální....

Ja mam 185+ cm a 110+ kg a nemam problem, takze pokud nemas 2 metry ...

hufnor - to si prebarvil to zeleny nebo je to dalsi kousek v CR? ;)

Kdepak, zadna nova barva, mame dvojcata. Prece jenom Midget je opravdu jenom dvoumistny a doma je nas vic, takze to bylo samozrejme nezbytne nutne resit. :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

hufnor: Sakra, tak to jsme tak podobně (až na tu hmotnost), tak to bych se asi vešel... :) Škoda jen, že nemám čas na veterána, už i svého youngtimera, který nevyžaduje tolik pozornosti budu asi prodávat... :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...