sibirnaya Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 jj, predposledni Vette mela listovky, ta posledni ma taky tusim
undy Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Onisau: O to tak nejde, to u me neni vysledek nejake racionalni uvahy, nebo velkych osobnich zkusenosti. Nelibi se mi estetika jejich interieru a vyctene a vykoukane informace zanechaly negativni vibrace. To je vse. Jen jednou me v Bahrainu svezli uplne novym 300c s obsahem 5.7, nebo kolik to melo a to teda nebylo nic moc. Coz memu nahledu taky moc nepomohlo. Delal jsem pro Audi, sluzebne jezdil mimo jine v BMW, MB, ale i Skodovkach, takze jsem si navykl na evropsky vzhled a po zkusenosti s vyzkumem pro Audi mam prirozenou tendenci si myslet, ze to v EU delame lip. Kdybych pracoval pro GM, tak bych to asi videl jinak. Proste sede tvrde plasty, listova pera, pevne napravy a 300 koni z bezmala sestilitroveho objemu me jako hi tech nikdy moc nepripadalo. Ale poslednich par let uz to tolik nesleduji, takze to muze samozrejme byt vsechno jinak. Ak si sa na Bahraine zviezol uplne novým 300 C a nebolo to nič moc, tak pevne verím, že si ten motor nechal aspoň trochu zohriať, keď už nebol zabehnutý ...
Onisau Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Jo, já neříkám, že všechny amaerický káry to mají, nebo nemají Jen říkám, že je možné obojí Ale když odstoupím od toho, že je to stará konstrukce.. co je na tom špatně? Jede to v pohodě, S tou Vette jsem byl třeba v Maďarsku na RedBullu a cesta tam i zpět byla pohodová, pohodlná , ale rychlá raketa. Jakou to má chybu?
Onisau Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 btw: ten můj Wrangler má starý interiér. Tam to vnímám u člověka jako já, spíše jako výhodu. Neničí se, dá se to opláchnout vapkou :D .. prostě "bezúdržbová" záležitost
sibirnaya Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Neničí se, dá se to opláchnout vapkou :D .. prostě "bezúdržbová" záležitost http://www.youtube.com/watch?v=P3pJnNyaNYI Onisau in action
Alexion Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Tak v posledních letech to je jinak. Minimálně u části produkce většiny firem to je jinak. Šedé plasty? No nevím, koukni na interiér posledního Wranglera Ĺistová pera? To jsem neviděl, to je asi u nějakých starých, nebo pracovních kusů, ne? V současných amerikách se jezdí stejně pohodlně jako v autech evropské provenience. Jen mám pocit, že i kdyby si člověk bral motory hemi a šlapal na to jako s dřevěnou nohou, tak než prolítá ten rozdíl v ceně co je mezi amerikou a třeba nějakým modelem audiu, tak se audi mezitím rozpadne (morálně doslouží) V čem mají ameriky , dle mého názoru, slabou pozici jsou auta jako jsou třeba Audi RS.. Američani na to jdou zase odjinud, ale to je pak opravdu o osobních preferencích. Já osobně na amarikách oceňuju, že v nich nejezdí kindermanagement a rusko.česká oligarchie Ten interiér je z Wranglera modelová řada 2011 posledne camaro je velmi vydarene, ci uz po technickej alebo dizajnovej stranke. do garaze by sa mi vsak uz nezmestilo :-D
Alexion Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 fotecka by nebola ? zamracene auto ja som sa nikdy nepozeral nan ze sa mraci. na mna sa stale iba usmieva. fotku dam neskor ked sa k nejakej dostanem
sibirnaya Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Na tvym Wranglerovi se mi nelibi dve veci. Jednak, ze ho mas misto Gecka, druhak, ze to ma dve dvere navic.. Takhle uz proste nejses ten spravnej Nick Slaughter
Speedster Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Nema to Camaro nahodou nezavisle zaveseni vzadu az od roku 2010? Nemela nahodou jeste predchozi generace lesenovou trubku a listova pera? A nema Corvette listova pera vzadu dodnes? Ale jak rikam, uz nemam takovy prehled. Vsak ja jsem rikal,ze ten novy W se mi libi, ale jeste pred sesti lety, kdy jsem byl cele leto v Kanade a povozil jsem se tam v mnoha amerikach, tak vsechny interiery do jednoho byly tvrde,sede a hnusne. Vette má zadní zavěšení pořád takhle zastaralý,ale zas na druhou stranu to funguje, a velice dobře, když připočteš cenu v porovnání z evropským autem tak je to super koupě. A no kdybych vzal 599 a vedle ni na okruh Z06 tak by asi 599 byla rychlejší..ale o kolik a kdo je takový řidič že si může dovolit hnát z auta maximum..já jich teda moc neznám + evropě ještě nejsou tak běžná což je taky plus
Návštěvník Tada Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Hasňa: Jenomže Vette má listová pera z uhlíkové kompozitu či z čeho a ta koncepce je dotažená přímo k dokonalosti.
KFL Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Dneska na pár hodin tohle. Je to ... mega!(435 koní, 700 Nm atd.)
Alexion Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Dneska na pár hodin tohle. Je to ... mega! (435 koní, 700 Nm atd.) sikovny krasavec
Onisau Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Vette má zadní zavěšení pořád takhle zastaralý,ale zas na druhou stranu to funguje, a velice dobře, když připočteš cenu v porovnání z evropským autem tak je to super koupě. A no kdybych vzal 599 a vedle ni na okruh Z06 tak by asi 599 byla rychlejší..ale o kolik a kdo je takový řidič že si může dovolit hnát z auta maximum..já jich teda moc neznám + evropě ještě nejsou tak běžná což je taky plus Přesně tak
Onisau Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Na tvym Wranglerovi se mi nelibi dve veci. Jednak, ze ho mas misto Gecka, druhak, ze to ma dve dvere navic.. Takhle uz proste nejses ten spravnej Nick Slaughter To jsem nebyl nikdy. Nikdy jsem neměl tak cool vlasy, hawai košili a chlupatej hrudník... jo a ještě mi chybí jeho odvaha a postřeh
Onisau Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) Já si prostě myslím, že ty řeči o zastaralé konstrukci amerických aut jsou pro většinu řidičů jako jsem já jenom řeči. Nemám šanci ty auta s jejich převýkonovanými schoppnostmi dostat na takové limity aby ty rozdíly byly spolehlivě vidět. (u většiny vozů) a když s tím vyrazíme s klukama do Milovic na letiště? Tak tam možná nějaké limity najdeme, ale jsou to spíše limity pneumatik Ale mě to vpodstatě vyhovuje. Díky tomu se wrangleráři navzájem zdrabí, wranglerů si moc nevšímají čorkaři, je konstrukčně jednoduchý a tím i laciný. Prostě nástroj se kterým se nebojíš jet kamkoliv. A mám jiné auto než jsou všechny ty Q7 a BMW5 a pod. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem Onisau
Hasňa Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) S tim poslednim odstavcem samo souhlasim a je to sympaticke. Nic to ale nerika o kvalite produktu. Jsou to, jak sam pises, jednoducha a tedy levnejsi auta. Casto I sympaticka. Presto si stale myslim, ze obecne je produkce GM zastarala a na evropskou a japonskou skolu se diva z velkeho odstupu, I kdyz se treba najde jedna, nebo dve vyjimky. Neni to nic spatneho, ja si taky kupuju Fiaty a Fordy, protoze je to levne. Ale ty vyjimky jaro nedelaji a to, ze se vetsina lidi diva na ameriky tak, jak se diva, tedy zadny posledni vykrik nemeckych inzenyru, ale jednoduchost a lace, je postoj opravneny a vesmes pravdivy. Ovsem vzhledem k financni situaci americkych vyrobcu se zda, ze domyslenost, technologicka vyspelost a kvalita jinych vyrobcu, nez tech americkych, je pro zakazniky proste lakadlo vetsi, nez, treba I svym zpusobem sympaticky, americky pristup. Mnozi se s Amikem zasmeji, zajdou si na pivo, proberou iPhone, scientologii, ugriluji pul kravy ale auto by si od nej nekoupili. To jdou radsi nekde, kde se maka. Pritloustly, usmevavy, prihlouply, America is the best, zbran do kazde rodiny, pas nepotrebuju,"simple Joe". Nelze zobecnovat, ale takhle na me americka auta pusobi. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem Hasňa
Onisau Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Ale tak asi se na to dá opravdu tak dívat Ono je to jako s hodinkama, subjektivní. Já se zase tvářím jako na idioty na frajery v Q7 a SPZ 9A9 8888 .... takového jsem zrovinjka minul A nebo tak 30letý klouček v audi.. Prostě je to jako se vším
bandicoot Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Hasňo, ona filosofie "keep it simple" není špatná.Mě kolikrát připadá, že všechny ty nový vychytávky na autech (a technice obecně) jsou v první řadě business driven a jen kvůli prodeji se zabalí do marketingových argumentací o pokroku, bezpečnosti, uživatelské jednoduchosti atd.A my to přijímáme jako svátost, máme pocit, že bez commonrailu, nezávislého zavěšení kol, nočního vidění, corner světel, sedmi sedaček schovaných v podlaze apod. (když jsme u těch aut) nemůžeme žít.
Hasňa Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) Tricetilety kloucek v Audi mi teda nevadi vubec a rad bych jim byl. Navic tady jich je jak maku. Bohuzel nemam ani Audi, ani tricet. :-) Ale mafianska SPZ me serre samozrejme taky. Je to verejnosti na obdiv vystavovana schopnost a chut korumpovat. Hnus. Okamzite by meli zavest moznost oficialne kupovat specialni cisla. Pak bych se na to dival jenom jako na hloupou investici a nebylo by mi pred ocima mavane dukazem, ze to v Cesku nefunguje. Coz mi samozrejme vadi, protoze bych byl rad, kdyby to fungovalo. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem Hasňa
simon_magus Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 lehky OTdnesnich 35,80 za naftu v Brne povazuju za hodne spatny vtip.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se