Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

před 3 minutami, Hasňa napsal:

Připadá mi to jako švýcarský nůž. S kompromisy s tím zvládneš všechno. Ale kdo ví, možná je éčko all-terrain se stejným motorem lepší středoevropský everyday švýcarák. Škoda, že se do nového ten motor nedává.

G je auto pro milionáře, který rezne. To nema se svycarakem společný nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta zelená je dobrá… 

Ano, w463 rezavělo, tohle Géčko už ale určitě nezrezne.. i když už to na druhou stranu není Géčko na rámu, ale spíš GLS.

před 50 minutami, vwtyp11 napsal:

G je auto pro milionáře, který rezne. To nema se svycarakem společný nic. Ano, w463 rezavělo, tohle Géčko už ale určitě nezrezne.. i když už to není Géčko na rámu.

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

Měl jsem kdysi nabídku poměnit LC100 za G 300td a nechal mi ho kámoš na víkend. V lehkém terénu ( cca rozbitá polňačka) bylo G super, kamzík. No na běžný ježdění mi to přišlo nepohodlný (uskákaný, blbý posez, málo místa). Tyhle nové modely budou asi jinde, nevím, nezkoušel jsem. Pořád se mi ale líbí a když se ta krabice rychle rozjede, je to uau efekt. Tehdá mě to přišlo jako Defík. Bydlet na horách, někde v horoucích peklech jednoznačně ano. Na většinové přesuny po silnicích mi to nesedělo....

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, DavidLC napsal:

Měl jsem kdysi nabídku poměnit LC100 za G 300td a nechal mi ho kámoš na víkend. V lehkém terénu ( cca rozbitá polňačka) bylo G super, kamzík. No na běžný ježdění mi to přišlo nepohodlný (uskákaný, blbý posez, málo místa). Tyhle nové modely budou asi jinde, nevím, nezkoušel jsem. Pořád se mi ale líbí a když se ta krabice rychle rozjede, je to uau efekt. Tehdá mě to přišlo jako Defík. Bydlet na horách, někde v horoucích peklech jednoznačně ano. Na většinové přesuny po silnicích mi to nesedělo....

G je skvělý auto do jakýchkoliv podmínek, ale 300td je fakt málo. Fakt to chce 8 válců. 

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Marty223 napsal:

G je skvělý auto do jakýchkoliv podmínek, ale 300td je fakt málo. Fakt to chce 8 válců. 

Kamarád teď koupil g280cdi ve verzi professional, původně z ČEZu a že by to nemělo výkon, to se fakt říct nedá. 

Ale je to samozřejmě rezavé a přední sedačky (to jeho nemá ani zadní) jsou tragické, 1h v nich a návštěva ortopeda je jistá..

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, vwtyp11 napsal:

Pripomen mi to za 9let…

Měl jsem hodně auta za svůj život a několik SUV od MB. Měl jsem ML, GL, GLS. Můj otec který je čistě uživatel a auta nešetří, tak je důkazem, převážně to parkuje venku pod stromem na zahradě. W163 má rezavé i když ne nějak tragicky, ale ty na to trpěly. Ale moje bývalé GL, které jsem mu prodal před skoro 10 lety, má dodnes, béžový kožený interiér zabrat dostal, ale je bez tečky koroze. Matně si pamatuji že je to 2006 rok. Mercedesy už dávno netrpí na korozi, tak jako kolem roku 2000. Ro Géčko určitě rezavět nebude.

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, PetrSefl napsal:

Měl jsem hodně auta za svůj život a několik SUV od MB. Měl jsem ML, GL, GLS. Můj otec který je čistě uživatel a auta nešetří, tak je důkazem, převážně to parkuje venku pod stromem na zahradě. W163 má rezavé i když ne nějak tragicky, ale ty na to trpěly. Ale moje bývalé GL, které jsem mu prodal před skoro 10 lety, má dodnes, béžový kožený interiér zabrat dostal, ale je bez tečky koroze. Matně si pamatuji že je to 2006 rok. Mercedesy už dávno netrpí na korozi, tak jako kolem roku 2000. Ro Géčko určitě rezavět nebude.

Krasnej sloh, zamotat gl do argumentace o g… 

„Spoustu aut“ mel kdejakej vesničan, to vubec nevím proč sem tahas.

ve zkratce - a netřeba komentovat - prijd za 9 let a včíl mudruj…

g je auto pro milionáře, který rezne, to moje jsem naštěstí prodal.

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, PetrSefl napsal:

Kamarád teď koupil g280cdi ve verzi professional, původně z ČEZu a že by to nemělo výkon, to se fakt říct nedá. 

Ale je to samozřejmě rezavé a přední sedačky (to jeho nemá ani zadní) jsou tragické, 1h v nich a návštěva ortopeda je jistá..

Do terénu, města a kratší přejezdy úplně v pohodě tam to auto nezastavíš. Spíš jde, ale o pohodlnost na delších cestách. Je to daný aerodynamikou krabice takže na dálnici to moc nejede a ještě je to hrozně hlučný. ( ty starší)

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, DavidLC napsal:

To mě na tom zrovna neštvalo... a z 20 na 100 jsem už vyléčený 😀

Takhle jsem to úplně nemyslel. Spíš jde o to, co následuje od 100 dál. Ale přece jen to auto z počátku bylo designovaný jako offroad mašina s obrovskou odolností danou právě tím zmiňovaným rámem, kterej se stejně jako původní offroad účel vytratil s modernizací. Asi to je daný zákaznickým spektrem, který si z Géčka udělalo poshwagen.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Marty223 napsal:

Takhle jsem to úplně nemyslel. Spíš jde o to, co následuje od 100 dál. Ale přece jen to auto z počátku bylo designovaný jako offroad mašina s obrovskou odolností danou právě tím zmiňovaným rámem, kterej se stejně jako původní offroad účel vytratil s modernizací. Asi to je daný zákaznickým spektrem, který si z Géčka udělalo poshwagen.

Jasný, však jo, terén je O.K. A v té době to asi nikdo neřešil i tu max. rychlost u OFFu. Jak jsem psal, porovnání v té době. Nové Géčko je třeba úplně jinde, nevím. Já zůstanu u rejže, i když skoro 20 let staré 😀

Odkaz ke komentáři

Kamos jazdi X7 M50i a tiez ma vo firme G-cko, ktore obcas tiez pojazdi. Neviem sice presne ake to je Gecko, urcite 8valec a myslim, ze 63 v plnke (raz ma na tom zviezol, ale len po meste). Ak nie najnovsia tak minimalne predosla generacia. Vravi, ze na dialnici to je tak max do tych 130-140 a viac sa na tom boji (na rozdiel od 250 na X7), ze je to rozhupane, nestabilne. Aj na ten velky hluk sa stazoval. Na pravidelne jazdenie a hlavne na dlhe trasy, by to za X7 nemenil ani nahodou. Ale ze jedna vyhoda tam predsa len je, ze sa bez problemov otoci v meste cez stredovu elektrickovu trat na podvaloch a s vysokymi obrubnikmi 😆.

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

On 1/21/2024 at 12:08 AM, Hasňa said:

Nejlepší. Auto snů.

To by som ani nepovedal. Ja tomu autu ale vobec nerozumiem, a rozhodne teda o nom nesnivam. Pride mi skor len ako velka imidzovka, z terenneho "tool-wagenu" urobili poshwagen, ako to tu uz niekto spomenul 😉

Odkaz ke komentáři

G je legenda

stejna jako 911, mustang nebo kachna

g je skvělý auto na to, na co bylo dělaný - v roce 79- bohuzel ho zabila arabská móda a vytvořila z nej silaka s krizi orientace. G bylo auto stvořený v Německu a dodnes tam skvele pasuje, do původních evropských reálií a zvyklostí.

Naneštěstí jezdit dnes g, znamená se zavírat do kolonky arabsky, šiptarsky, ukrajinsky mluvicich pozeru(no flame) v hadrech s logem nějakýho extraposh módního domu. 
g je znásilňováno jako společensky symbol padlých hodnot, byt vždy statusem bylo, v dnešní době však pokřiveným pseudopozlatkem.

kdyz mi utekl pes, bylo mymu g asi 6dnu, tak jsem to vzal polem loukou lesem skrz potok a potkal typka co sbíral kukuřici ve starým jimny na rozmocenxm poli, dojedu k němu a rikam “tvl pes v pici, nevidels?!” A on kouká a říká “tvl kudy jsi to prijel, tam je to na zapadnuti a s takovým autem”

g není nalesteny g500amg před školku, g muže stát před kavarnou i restauraci ale prijed v něm má NĚKDO ne silikonova kurvička a slizak a G má mit par sramu ale nema bejt rezaty, protože G s tebou má umřít, kupujes ho když nechvatas, když už nechvatas.

muj kolega má 17 let g500 Brabus a jezdi s tím do lesa krmit prasata, a nikdy s tím nejel po silnici, na to má S klasse.

asi tak

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...